Wellness & Beauty Boomhiemke

Ver van alles, dicht bij jezelf

Kom tot rust bij Wellness & Beauty Boomhiemke

Voor een dag vol ontspanning zit je bij ons op de goede plek. We zijn gevestigd op misschien wel het mooiste stuk van Ameland. Aan de voet van de Hollumerduinen en direct naast het natuurgebied Jan Roepesheide. Op deze plek vind je zeker de kalmte die je zoekt. 

Wellness faciliteiten 
Zodra je bij ons binnen bent, kom je terecht in een oase van rust. Laat alles even los in onze moderne en sfeervolle sauna & wellness. Neem eens de tijd voor een beautybehandeling of verwen jezelf met een uitgebreide massage. Kom genieten van een relaxend stoombad of ontspan in een van de sauna's. Ons wellness resort beschikt over een uitgebreid aanbod. Genoeg mogelijkheden dus voor een compleet dagje ontspannen.  

Sauna en overnachting 
Ons wellnesscentrum is gelegen op Vakantiepark Boomhiemke. Een van onze bestemmingen met wellness aan de kust. Je kunt je wellness dag combineren met een verblijf op het park.  

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.