1 vakantiepark 8 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Appartement Noord-Holland | Roompot Vakanties biedt u appartementen op de mooiste locaties van alle gemakken voorzien!

1 vakantiepark 8 verblijven

De Graaf van Egmont
De Graaf van Egmont
De Graaf van Egmont

De Graaf van Egmont

Egmond Aan Zee, Noord-Holland, Nederland
  • Appartementencomplex
  • Zeezicht
  • Strand

Samen vertoeven in Noord-Holland - Bekijk onze appartementen in Noord-Holland!

Het echte Nederlandgevoel komt helemaal naar boven in Noord-Holland. De heerlijke stranden, prachtige natuur in de polders en de oer-Hollandse dorpjes laten u met het hele gezin een optimaal vakantiegevoel beleven. De appartementen in Noord-Holland van Roompot in deze noordwestelijke provincie vormen een perfecte uitvalsbasis om Noord-Holland in alle rust te verkennen. Wie een dagje de stad in wil, kan terecht in de leuke steden vol cultuur, historie en vermaak zoals Amsterdam, Haarlem of Alkmaar.

Ontspannend Egmond aan Zee
Aan de Noordzeekust ten westen van Alkmaar ligt Egmond aan Zee. De badplaats is de ideale plek voor een strandvakantie in Noord-Holland. Bij eb kunnen de schepnetten erbij worden gepakt om krabbetjes te vangen. Het gezellige dorpscentrum is rijk aan leuke winkeltjes, restaurants en terrassen.

Aan de boulevard van het Noordzeestrand ligt De Graaf van Egmont. De appartementen in Egmond aan Zee zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. Het complex biedt een mooi overdekt zwembad met sauna en als gast kunt u gebruik maken van de sport-, speel- en animatiefaciliteiten op het nabijgelegen vakantiepark Egmond aan Zee.

Meer dan appartementen in Noord-Holland
Langs de Noord-Hollandse kust is het heerlijk toeven tussen de duinen en de authentieke dorpjes. Naast appartementen in Noord-Holland hebben we ook vele mooie vakantieparken in Noord-Holland, hotels in Noord-Holland, campings in Noord-Holland en chalets in Noord-Holland in de aanbieding. Liever last-minute in Noord-Holland boeken? Dat is geen probleem.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.