27 parken 179 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Unieke ervaringen
Extra comfort
Hotelservice
Bestaande uit opgemaakte bedden bij aankomst, een koffie- en theepakket, doucheproducten, 2 handdoeken per persoon en keukenlinnen.
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Speciale wensen

Dankzij het grote aanbod zult u geen moeite hebben om voor u en uw gezelschap een geschikte villa te huur te vinden. Toch kan het zijn dat u behoefte heeft aan bijzondere voorzieningen. Daarom heeft Roompot voor mensen met speciale wensen vier bijzondere villa s. Zoekt u een vakantiehuis villa die is ingericht voor minder validen of met een cara-vriendelijke inrichting? Dan kunt u dat aangeven bij uw de reservering van uw vakantievilla. Er zijn ook zeer kindvriendelijk ingerichte villa vakantiehuizen en accommodaties waar huisdieren welkom zijn. Houdt u er wel rekening mee dat de inrichting van iedere vakantiewoning is berekend op het aantal personen waarvoor de vakantie villa te huur wordt aangeboden. Boekt u voor vier personen, dan is de accommodatie daarop berekend. In dit voorbeeld is vier ook het maximaal toegestane aantal personen.

27 parken 179 verblijven

Uw mooiste vakantie in een villa van Roompot

Of u nu uw vakantie wilt doorbrengen op Texel, aan de Zeeuwse stranden, bij een gerenommeerde golfbaan in Frankrijk of in een Ferienresort in Duitsland, u vindt er altijd aantrekkelijke villa s van Roompot. Vrijstaand of op een prettige manier geschakeld, zodat u ongestoord van uw vakantie kunt genieten. Op onze vakantieparken in binnen- en buitenland staat geen enkele eenvormige, fantasieloze villa, maar wel vakantiehuizen die passen in het landschap en bij de plaats waar ze zijn gebouwd. U kunt bij ons een vakantie villa huren voor een gezelschap van (maximaal) vier personen. Maar ook voor een groot gezelschap heeft Roompot vakantie villa s te huur. Laat u verrassen; bezoek de site, kies het land, de regio en het vakantiepark waar u het liefste heen gaat en kijk eens naar alles wat u daar krijgt aangeboden. Natuur, vermaak, goede voorzieningen, comfort en luxe; een royaal aanbod voor uw vakantie op maat.

Gaat u een villa huren voor uw vakantie? Dan wilt u zich in zo’n villa natuurlijk wel thuis kunnen voelen. Roompot houdt daar bij haar aanbod altijd rekening mee. In een villa vakantie doorbrengen, betekent dat u volledig zorgeloos op reis kunt gaan, zonder al te veel bagage en rompslomp. Natuurlijk is in iedere accommodatie alles aanwezig wat u nodig heet voor wonen, eten en slapen (u zorgt bij villa verhuur alleen voor uw eigen beddengoed en keukenlinnen). In een aantal extra luxe villa vakantiewoningen vindt u bijvoorbeeld een vaatwasser, een combi-magnetron, telefoon en een tweede televisietoestel op uw slaapkamer.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.