Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Beleef een heerlijke vakantie in Spanje

Beleef een heerlijke vakantie in Spanje

Beleef een heerlijke vakantie in Spanje

Boek nu een Spanje vakantie bij Roompot. Zodra uw reservering de deur uit is, begint het vakantiegevoel al bezit van u te nemen. Als u denkt aan het heerlijke klimaat wordt u al helemaal warm van binnen en als u eenmaal het park van uw keuze binnenrijdt, weet u meteen dat u een verstandige beslissing hebt genomen betreffende uw Noord Spanje vakantie. De Roompot vakantieparken staan namelijk bekend om hun aantrekkelijke accommodaties en hun veelheid aan faciliteiten. U hoeft zich beslist niet te vervelen als u vakantie in Spanje gaat vieren op een vakantiepark van Roompot, want er is van alles te doen voor jong en oud.

Sporten, spelen of lekker luieren op Spanje vakantie

Het fijne van vakantie is dat u helemaal zelf mag weten hoe u uw tijd besteedt. Wilt u lekker actief bezig zijn met sport of spel? Dan beschikt het park over een of meerdere zwembad(en). Maar als u liever een andere sport beoefent is dat natuurlijk ook geen enkel probleem. Het vakantiepark beschikt over sport-/speelveld(en), maar u kunt ook buiten het park op de sportieve toer gaan. Huur een fiets en verken het gebied rondom het vakantiepark. Of maak een wandeltocht. Bekijk de omgeving vanaf een paard, ga golfen of beoefen een watersport. Er zijn legio mogelijkheden voor de doeners onder u. Bent u moe en wilt u gewoon lekker luieren tijdens uw vakantie in Spanje? De brede zandstranden van de Spaanse Costa’s liggen al op u te wachten. Neem een boek of een e-reader mee en geniet al lezend van uw vakantie noord Spanje. Besluit de dag met een drankje op een terrasje en een hemels Spaans diner. Wedden dat u besluit voortaan al uw vakanties in Spanje door te brengen?

Schitterende gelegen vakantieparken

Schitterende gelegen vakantieparken

De vakantieparken van Roompot zijn schitterend gelegen. Als u in een vakantiepark van Roompot verblijft tijdens uw vakantie in Spanje kunt u alle kanten op en bent u in de onmiddellijke nabijheid van allerhande activiteiten. Tijdens uw Spanje vakanties kunt u vanuit uw vakantiepark leuke uitstapjes in de omgeving maken, maar u kunt ook een attractiepark bezoeken met de kinderen of een boottochtje maken. Misschien wilt u lekker langs de boulevards van de gezellige badplaatsen flaneren? Wat let u? Bent u een kunstkenner? Bezoek dan het Dali-museum als u op vakantie naar Spanje gaat en geniet van de kunstschatten en de rijke cultuur van het zonovergoten land. Vindt u dat een Spanje vakantie niet compleet is als u niet op stap bent geweest? In de nabijheid van uw Roompot vakantiepark vindt u talrijke gezellige uitgaansmogelijkheden. Alvast veel plezier gewenst!

Onze suggesties

Ook interessant

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.