Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Met uw familie of vrienden op vakantie in Oostenrijk

Met uw familie of vrienden op vakantie in Oostenrijk

Met uw familie of vrienden op vakantie in Oostenrijk

Heeft u plannen om naar Oostenrijk op vakantie te gaan? Met Roompot kunt u uitstekend een onvergetelijke vakantie naar Oostenrijk boeken. Hoogenboom biedt diverse vakanties in Oostenrijk aan waarin u volledig tot rust kunt komen en weer kunt opladen voor een drukke periode. Op vakantie in Oostenrijk kunt u kennis maken met de prachtige bergen en de uitgestrekte alpenweiden. Wist u dat Oostenrijk ook een grote producent is van wijn? Er is voor ruim 46.000 hectare aan wijngaarden te vinden in het land, en er wordt ruim 3 miljoen liter wijn per jaar geproduceerd. Het is daarom zeker de moeite waard om tijdens uw vakantie kennis te maken met een overheerlijke Oostenrijkse wijn en een mooie vakantie met uw familie of vrienden door te brengen in dit veelzijdige land.

Naar Oostenrijk op vakantie

Tijdens uw vakantie in Oostenrijk verblijft u in een prachtige accommodatie op een bungalowpark. Deze is voorzien van een uitstekende kwaliteit en beschikt over alle faciliteiten die u van een bungalowpark mag verwachten. Er zal geen moment zijn dat u zich verveelt of niet comfortabel voelt. Op vakantie in Oostenrijk kunt u altijd even langs lopen bij de receptie van het bungalowpark mocht u vragen hebben. De receptie helpt u graag verder en zorgt daarmee voor een prettige en avontuurlijke vakantie. Uw kleding kunt u wassen in de wasserette en 's avonds eet u een hapje in het restaurant op het bungalowpark. Natuurlijk kunnen ook uw kinderen mee op vakantie naar dit mooie land. Het bungalowpark is namelijk voorzien van een mooi zwembad.

Oostenrijk ontdekken

Oostenrijk ontdekken

Wanneer u op vakantie in Oostenrijk bent, dan is het zeer de moeite waard om eropuit te trekken met uw familie of vrienden. Oostenrijk heeft namelijk ongelofelijk veel moois in petto. Vooral de hoge bergen maken het land erg aantrekkelijk. In de winter is er volop ruimte om te skiën en tijdens de zomerperiode kunt u ook uitstekend in de bergen wandelen of gaan paragliden. Mocht u in de buurt zijn van Wenen, dan is het zeker aan te raden om een bezoek te brengen aan deze stad. De klassieke muziek van Mozart en Beethoven heeft de stad wereldberoemd gemaakt. Maar ook keizerin Sissi heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan Wenen. Bent u in de buurt van Salzburg? Bezoekt u dan het huis van de familie Von Trapp, bekend van de musical "The sound of music". In Oostenrijk vakantie vieren heeft ongelofelijk veel te bieden. Boek daarom een van de Oostenrijk vakanties bij Roompot en verzeker uzelf van een onvergetelijke vakantie-ervaring.

Onze suggesties

Natterer See

Natterer See

  • Gelegen aan een prachtig meer
  • Vlak bij Innsbruck

Sportcamp Woferlgut

Sportcamp Woferlgut

  • Tal van sportfaciliteiten
  • Prachtige, natuurlijke omgeving

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.