Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

3 parken 30 Verblijven

Prijs
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
Speciale wensen
Meer
Vakantieverblijf
Faciliteiten
Parkfaciliteiten

Vakantie Groningen | Roompot Vakanties biedt u de mooiste vakantieparken, vakantiehuisjes en bungalows!

3 parken 30 Verblijven

Samen genieten in groen Groningen - Bekijk onze vakantieparken in Groningen!

Er gaat niets boven Groningen, luidt de alom bekende provincieleus. Behalve dan een verblijf op een van de Roompot vakantieparken in een vakantiehuis in deze prachtige noordelijke provincie. Onze accommodaties vormen een mooie uitvalsbasis om de groene en waterrijke omgeving te verkennen en ouderwets te genieten van de pittoreske dorpjes vol historische bouwwerken. Voor dagtripjes zijn een bezoek aan de gelijknamige provinciehoofdstad en Zeehondencentrum Pieterburen ‘must do’s’. Op de vakantieparken in Groningen is volop ruimte voor recreatie zowel in, op als naast de vele waterplassen. En wie de provincie even uit wil, is in no-time bij onze oosterburen of op een van de Waddeneilanden.

Actief Vlagtwedde
Tegen de grens met Duitsland ligt Vlagtwedde. De omgeving van dit dorp is dankzij de mooie natuur en hoeveelheid rijksmonumenten zeer geschikt voor een lange wandel-, fiets- of mountainbiketocht. Ook een bezoekje aan de nabijgelegen Vesting Bourtange of Wonderwereld Ter Apel mag niet ontbreken op het programma. Na een actief dagje komt u heerlijk tot rust op onze vakantieparken in Vlagtwedde.

Aan een fraai gelegen binnenwater ligt ons Vakantiepark Emslandermeer. De comfortabele bungalows in Groningen en geschakelde vakantiehuizen in Groningen zijn geschikt voor 4 tot 14 personen. Het park biedt volop activiteit en vermaak met een visvijver, sport- en speelvelden, een overdekt zwembad, animatieprogramma’s en zelfs een kinderdisco.

Knus Steendam
Aan het Schildmeer ligt Steendam. Dankzij de ligging aan het water heeft het kleine dorp een bescheiden watersportcentrum en zijn er mogelijkheden voor een mooie vaartocht. Een bezoek aan de hangende keukens in Appingedam is ook zeker de moeite waard.

Aan de oevers van het meer ligt ons Villapark Schildmeer. De knusse en sfeervolle vakantiehuisjes in Groningen zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Op het kleinschalige bungalowpark in Groningen is er met diverse sport- en speelvelden, watersportmogelijkheden, een visvijver en een nabijgelegen zwembad veel ruimte voor recreatie op en naast het water. Dit vakantiepark in Steendam heeft genoeg vertier voor jong en oud.

Meer dan vakantieparken in Groningen
Natuur, rust en vermaak zijn volop aanwezig in deze groene noordelijke provincie. Roompot laat u hier tijdens een verblijf in een vakantiehuisje in Groningen optimaal genieten met het hele gezien. Weet u nog niet precies waar u heen wilt in Groningen? Last-minute in Groningen boeken is bij ons geen probleem. Er zijn genoeg bungalowparken in Groningen met leuke aanbiedingen!

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.