Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantie bungalowpark: ruime keuze! Van bos tot zee!

Heerlijk vakantie bungalowpark in Nederland, België of Duitsland

Heerlijk vakantie bungalowpark in Nederland, België of Duitsland

Zoekt u een familievriendelijk vakantie bungalowpark? Op de vakantie bungalowparken van Roompot vakantieparken vindt u altijd een park met een vakantiebungalow die bij uw gezin past. De verscheidenheid van onze bungaloparken is enorm. Zo bieden we vakantiehuizen op vakantieparken met een zwemparadijs of een animatieteam. Erg leuk voor uw kinderen zijn themaparken of kies eens voor een vakantiepark aan zee. Ook de bungalows kunt in allerlei soorten en maten boeken. De enorme verscheidenheid van Roompot zorgt ervoor dat er altijd een vakantiebungalow is dat bij uw wensen past.

Vakantie bungalowparken door heel Nederland

Roompot heeft vakantieparken in elke provincie van Nederland. Zoekt u een vakantie bungalowpark in de bossen waar u heerlijk een weekje wilt wandelen of fietsen? Geniet van de Drentse heide of van de bossen op de Veluwe. In Friesland boekt u een heerlijk vakantiehuisje nabij het water. Wat dacht u van een vakantiebungalow aan de kust? Misschien is er wel een leuk arrangement dat aansluit bij uw wensen op een van onze parken. Als u graag een vakantie wilt waarvan u geniet van alle luxe, dan boekt u natuurlijk een luxe vakantie villa. Sommige vakantiehuizen hebben zelfs een sauna.

Ruime keuze uit vakantiebungalows

Ruime keuze uit vakantiebungalows

Roompot biedt keuze uit meer dan 100 vakantieparken in heel Nederland, maar ook in België en Duitsland. U kunt heerlijk genieten van een vakantie in het buitenland, zonder ver te hoeven rijden. Uw vakantiehuis is ook in het buitenland van alle gemakken voorzien en in België en in Duitsland heeft Roompot ook tal van themaparken en kindervriendelijke vakantieparken voor u geselecteerd. Een bungalowvakantie bij Roompot boeken is heel gemakkelijk. U kunt op de website aangeven aan welke voorkeuren uw bungalow of bungalowpark moet voldoen en u krijgt dan automatisch een overzicht van de parken en accommodaties die aansluiten bij uw wensen.

Vakantiehuizen van 4 tot 40 personen

De vakantie bungalowparken van Roompot bieden accommodatie voor een klein gezin tot groepsverblijven voor wel 40 personen. Wilt u met een groot aantal personen op vakantie? Ook met een groep kunt u op een vakantie bungalowpark van Roompot terecht. U kunt ook een aantal bungalows naast elkaar boeken als u met vrienden of meerdere gezinnen op vakantie gaat. Tijdens het boekingsproces op de website kunt u zelfs het nummer van uw favoriete bungalow opgeven. De kans is groot dat u dezelfde mensen gaat ontmoeten die u vorig jaar ook tegenkwam op vakantie. Dat is gezellig en leuk voor de kinderen, omdat ze wellicht dezelfde vriendjes en vriendinnetjes ontmoeten. Bij Roompot vakantieparken boekt u dus op basis van uw wensen. Boek op tijd, want vol is vol!

Onze suggesties

Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort

  • Subtropisch zwemparadijs
  • Kindvriendelijk strand

Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

  • Veelzijdig vakantiepark
  • Uitgestrekte bossen

Hof Domburg

Hof Domburg

  • Zeer kindvriendelijk park
  • Zwembad met buitenbad

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.