Reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark Kijkduin scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3771 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.1
  • Gastvrijheid
    8.4
  • Informatie
    7.8
  • Kindvriendelijkheid
    8.4
  • Onderhoud
    7.4
  • Schoonmaak
    7.0
  • Service point
    8.3
  • Supermarkt
    8.2
  • Vakantieverblijf
    7.5
  • Zwembad
    6.8

Bekijk 3771 reviews

Filter de reviews
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 maart 2024
Wir können über nichts meckern (außer über dem Wetter) Das Haus hat eine gute Größe und ist wirklich ausreichend für 4 Personen. Es war sauber und alles hat funktioniert( außer die check karte aber das ist halt die tenick und wir haben auch sofort Ersatz bekommen.) Es gibt reichlich spielfläche für kinder. Auch das Schwimmbad ist super uns war es etwas zu kalt in den Umkleiden und duschen aber sonst gibt es da nichts zu meckern. Der ganze Park ansich ist ordentlich und gepflegt man sieht kein Müll oder andere sachen irgendwo rumliegen. Für mich ist eine Sache nicht so toll das man das hüpfen auf dem Trampolin nur mit Karte zahlen kann. Ich bin ein bisschen altmodisch und zahle lieber mit Bargeld und habe vorallen meine Karte nicht immer mit aber das ist auf keinen Fall negativ gemeint. Der Supermarkt hat alles was man brauch natürlich sind die Preise etwas höher aber das hat man ja überall und gehört dazu. Die Brötchen sind etwas hart aber schmecken trotzdem gut. Alles in einem hatten wir einen sehr schönen Urlaub der Park ist richtig schön und man hat in wenigen geh minuten auch noch den Strand also alles super.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 maart 2024
Mooi park, voldoende ruimte. Tijdens mijn verblijf ook rustig. Kleine details: beddengoed en handdoeken waren bij de deur neergegooid, letterlijk. En voor het gehele verblijf 1 rol toiletpapier. Ik ben anders gewend, dus was even wennen. Verder een heel fijn verblijf gehad
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: D.W. Hendriks
Datum: 2 maart 2024
Ik kom al twintig jaar minimaal 1 week op dit park. Daaruit kun je concluderen dat het goed bevalt. De belangrijkste redenen zijn de ligging (aan zee en te midden van de randstad) en de kwaliteit van de huisjes (K7). Enkele negatieve punten die dit jaar opvielen (huisje 13): - Ramen buitenkant waren zeer smerig. Als de zon scheen kon je niet naar buiten kijken. - Veel lampjes kapot (de peertjes) - Magnetron kapot. Dat was andere jaren beter. Wat beter was dan andere jaren: - Restijling huisje geeft weer een frisse indruk - Huisje 13 is goed per auto bereikbaar voor uit- en weer inladen. Dat is zeker niet bij elk huisje het geval. Ik begrijp dat jullie autos bij de huisjes willen weren. Maar bij sommige huisjes zijn jullie daarin te ver doorgeslagen door zoveel paaltjes te plaatsen dat je niet eens verzoenlijk je auto kunt parkeren voor het noodzakelijke in en uitpakken. - Het kwaliteitsniveau van het restaurant moet iets omhoog. De inrichting en uitstraling is goed. Maar het niveau van het eten kan met wat kleine aanpassingen een stuk beter. - Fijn dat het servicepunt aan de ingang weer geopend is. Dat is een hele goede zaak. Het servicepunt achter op het park bij het restaurant was een aanfluiting. Bij leven en welzijn komen we volgend jaar weer terug :-). En dat is natuurlijk het beste compliment wat je kunt krijgen.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Hendrik Sewalt
Datum: 2 maart 2024
Voor de tweede keer een heerlijk verblijf gehad . B Volgende keer weer boeken. Bedankt.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 maart 2024
Heerlijk verblijf aan de kust, alle voorzieningen voorhanden. Alles goed geregeld 👍
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 maart 2024
De vaatwasser in chalet 488 wast niet goed meer. Er zitten stukjes schelpen in de ronddraaiende armen.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 maart 2024
Ons verblijf heel prettig ervaren. Verrast door de grootte van het huisje en heerlijke bedden. Verder ligt het dicht bij grote steden en stranden.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 maart 2024
Heerlijk bijgekomen op deze fantastische plek vlakbij het strand!
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 februari 2024
We hebben erg genoten van ons verblijf! En wij komen zeker nog is terug. Oplaadplekken auto’s op het park is goed geregeld. Tips: check vaatwasser, die werkte niet goed. En openingstijd restaurant is laat pas om 12:00 uur open.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Supermarkt
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 februari 2024
Prima, comfortabel onderkomen, goede informatie, van tevoren opsturen van sleutel, mooie omgeving
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Arthur Verheul
Datum: 27 februari 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 februari 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    8.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024
Heel groot park, heel netjes en ruim opgezet. Wij zaten achterin, was behoorlijk eind lopen naar het strand. Zwembad en Supermarkt zijn we niet geweest.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    5.0
9
Naam: Marjo
Datum: 26 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Alex Harteveld
Datum: 26 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Roel
Datum: 26 februari 2024
Het is een fijn vakantiepark met een bijna unieke ligging. Alleen mag er meer aandacht komen voor de staat van onderhoud van de woningen. Denk daarbij aan: constateren en vervangen van een vaatwasser, luchtkleppen, niet functionerende lampen.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    5.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Viola Seghers
Datum: 26 februari 2024
Wij hebben een leuke vakantie gehad, zeer mooi en lekker warm restaurant. Vriendelijk personeel zowel daar als in de kidsclub....en de ligging van het strand heerlijk dichtbij.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Zwembad
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024
Dik tevreden, meubels in huisje vergt onderhoud, douche tevens zo, losse zittende kraan
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024
Prima camping ben op mooie locatie faviliteiten zoals restaurant zijn mooi en goed en gezellig
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: A.J. Makkinga
Datum: 25 februari 2024
Positief! Enig minpuntje: stofnesten aan het plafond en in de hoeken van de ruimtes. Tot de volgende keer!
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 februari 2024
Fijne tijd in een mooi park met leuke voorzieningen voor de kinderen en veel natuur direct in en om het park. De ligging nabij het strand en het bos is ideaal.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Zwembad
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 februari 2024
Mooi opgeruimd park dichtbij het strand en de stad
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Leonie
Datum: 24 februari 2024
Fijn verblijf gehad! Accomodatie was niet groot voor 6 personen maar wel praktisch en comfortabel ingericht. Een verbeterpunt vind ik de bewegwijzering naar de huisjes.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 februari 2024
Over het algemeen zijn we zeer tevreden, alleen dat het zwembad gesloten was en wij er geen gebruik van konden maken. En wij zouden , als vroege wandelaars, het prettig vinden als het restaurant al iets vroeger open zou zijn voor een kop koffie of een klein ontbijtje.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Zwembad
    5.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Morris Michel
Datum: 24 februari 2024
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    5.0
  • Service point
    4.0
  • Schoonmaak
    2.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    4.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    6.0
6
Naam: Maria Kalshoven
Datum: 24 februari 2024
Voldeed geheel aan mijn verwachtingen. Schoon, rustig gelegen, alles voorhanden, goede service, mooi schoon verblijf.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 februari 2024
We hebben genoten van onze vakantie. Alles in de bungalow was tip top in orde
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
Mooi park en prachtige locatie
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
Heerlijk genieten vrijheid Vakantie
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.