Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Vakantiepark Kijkduin

Kijkduin, Zuid-Holland, Nederland

  • Kindvriendelijk
  • Buitenactiviteiten
  • Zee en strand

reviews

8.1

Vakantiepark Vakantiepark Kijkduin scoort gemiddeld een 8,1

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 12568 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 12568 reviews

10
Naam: Peter Wijnvoord
Datum: 1 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Top park
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: François Van mansom
Datum: 30 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prachtig park mooie omgeving heerlijke goed onderhouden accommodatie. we zaten kijkduinpark k7a nr 71 op sommige plekken zat nog schilders tape van de afgelopen schildersbeurt.(wel mooi dat we in een opgeknapt huisje zaten)leuning trap zat los. lamp sauna defect en op de post van de sauna zat hars van het hout(door de warmte) dat als een soort vuil naar beneden drupt ff een plamuur mes ertegen en het is weer netjes. wij hebben er ons niet aan gestoord.wat wel een vervelend gehoor was dat er vanaf de dag dat wij er waren iedere dag geklust werd aan verschillende accommodaties rond ons en wij daardoor erg vroeg wakker werden.wij komen uit den haag en willen bij u op het park eigelijk genieten van de rust.dat hebben we deze midweek niet echt gehad.mvg
8
Naam: Hans van den Berg
Datum: 30 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Chalet heeft een sfeerloze inrichting maar is verder wel compleet. Bovendien zijn de rolgordijnen voor de ramen misschien goed om de zon tegen te houden maar s avonds kijk je er dwars doorheen. Geen privacy.
9
Naam: Fam. Massar
Datum: 29 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
Prima park, zowel in de winter als in de zomer.👌👌👌
10
Naam: Piotr PF Frąckowiak
Datum: 29 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Service point
  • Gastvrijheid
💯
9
Naam: Jan De Gelder
Datum: 28 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Praktisch, makkelijk bereikbaar en prima faciliteiten. Alles omlijst met vriendelijke en to the point personeel. Voor ons was het een zeer aangenaam verblijf.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park, mooi gelegen vlak bij de zee! Mooie nieuwe huisjes, fijne bedden...wat altijd erg belangrijk is.
10
Naam: Fareed Mohammed
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi luxe vakantiehuis met alles
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij waren al bekent,het is niet de eerste keer dat we dit park bezochten,we hebben het prima naar ons zin gehad. Een wens,het zwembad wat langer open ,graag.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zoals ik al eerder schreef, jammer dat er vele sta caravans zijn die onder komen zijn dit maakt een vertekend beeld voor t park. Erg jammer dat je in t uiterste hoekje wordt geduwd als je met de hond komt , voelt alsof je iets verkeerd doet
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een aangenaam rustig park in januari.
7
Naam: C. Troiano Charite
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dat niet overal een hond aan riem naar binnen mag
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Henk Bergsma
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Service waardeloos, aangemeld dat er geen lamp in de slaapkamer was en in de vaatwasser geen mandje voor het bestek,dat zou geregeld worden. Niemand gezien de 11 dagen! Na een week bemerkt dat er in de vaatwasser een la zit voor het bestek, was dat de service medewerker dan ook niet bekend? Maar niet meer gemeld dat het koffie apparaat gevaarlijk is omdat de watertoevoer niet automatisch terug gaat boven het filter, (gaf de eerste keer een brandwond) de diepvries dicht houden met plakband, geen opscheplepels, Jammer, een half jaar geleden bungalow 85 gehuurd en die was prima.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vooral heel gezellig binnen komen thuis gevoel 👍🏻
9
Naam: Marja Wiepkema
Datum: 24 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Goede sfeer in een prachtige omgeving!
7
Naam: João Pina
Datum: 24 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Verschillende missende onderdelen in de keuken, vlees mess ontbreekt wegens veiligheid in alle andere parks dat wij zijn geweest was er altijd een vlees mess aanwezig.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een fantastisch weekend gehad op Kijkduin , prima chalet . Wat we misten was een broodplank , een stoffer ( blik was er wel ) en een spiegel ergens bijv. binnenkant kast .allemaal met één spiegeltje in de badkamer is toch wel erg weinig . Doordat er nu met zo’n kaartje ingecheckt wordt mis ik toch wel het contact met een medewerker. Ook geen formulier in het huisje met openingstijden supermarkt, zwembad , restaurant en waar bijvoorbeeld het afval gedeponeerd kan worden . Wij vonden jammer . Met vriendelijke groet, Alie Slooff.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Kijk wel goed naar sloten van de huisjes. Gaan niet altijd goed open.
9
Naam: Erica Kalkman
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldige ligging park. Vriendelijke medewerkers. Uitzicht vanaf huisje viel beetje tegen. Tegen achterkant ander huisje. Ideaal om in en uit te checken zonder de service balie! Echter de aankomsttijd is super laat en zonde van je midweek. Geen early check in mogelijkheden, terwijl het toch rustig is op het park in deze tijd.
9
Naam: PGJR
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De kleinkinderen vonden het zwembad heerlijk. Wij volwassenen vonden het park, in ieder geval in deze tijd van het jaar (januari) lekker rustig. Dichtbij een zeer breed strand waar je heerlijk kan banjeren. Met OV naar Den Haag Centrum is prima te doen. Wij, als echte Roompotters, vinden dit een prima park. Zéér waarschijnlijk komen wij hier terug.
7
Naam: C.D. Jean Marius
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Bij magnetron is het handiger als er een handleiding bij zou staan. Spinnenwebben in de woonkamer. Matrassen van bedden, echt te slecht
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het huisje was prettig, fijne bedden en genoeg ruimte. De banken zouden wel wat comfortabeler mogen. In het zwembad was het erg koud, volgens mij omdat de buitendeur altijd open staat. De douches in het zwembad waren ook koud.
9
Naam: H Bart
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf!
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was fijn geweest dat er bij de beschrijving een mailtje er achter aan kwam hoe laat we de fietsen konden halen. Door de winter was de receptie en de verhuur was beperkt open. Dat zorgde voor onbegrip aan de telefoon van roompot. Uiteindelijk is het goed opgelost door het park zelf. En door de collegas. Maar een mailtje vooraf was wel wenselijk
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
park is rustig en ruim opgezet. Locatie goed. Nadeel i.v.m. weinig mensen op het park waren de voorzieningen zoals supermarkt en zwembad te beperkt open.
8
Naam: Peter
Datum: 21 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Strand en Den Haag dichtbij
10
Naam: Jan van Dam
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
heerlijk gegeten

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.