Vakantiepark Kijkduin

Kijkduin, Zuid-Holland, Nederland

  • Kindvriendelijk
  • Buitenactiviteiten
  • Zee en strand

reviews

8.1

Vakantiepark Vakantiepark Kijkduin scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 11074 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad

Bekijk 11074 reviews

9
Naam: H Smit
Datum: 22 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Wij hebben genoten en komen snel weer terug
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 22 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
rustig, stacaravans dicht op elkaar en maakt rommelige indruk
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben heerlijk in de buurt van de zee gezeten. Het park heeft daarvoor een prima ligging. Het huisje lag dichtbij een parkeerstrook, wat minder prettig was, te weinig privé gelegen.
8
Naam: Kees Sas
Datum: 21 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anonniem
Datum: 21 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De inventaris van het chalet was voor een gedeelte onvolledig. In de omschrijving stond een pannenset. Er was slechts één hele grote pan en een klein steelpannetje. Hier kon je geen maaltijd mee klaar maken. Volgens de receptie klopte dit. Hierdoor waren wij genoodzaakt om elke dag uit eten te gaan.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een mooie week gehad en komen vast nog een keer terug.
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke midweek gehad en genoten van kamperen duinen strand en Zee. En ook fijn op de fiets naar Den Haag om musea te bezoeken. Hartelijk bedankt
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Kom graag terug voor de locatie
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastische bungalow met goede voorzieningen sfeervolle inrichting gelijk al bij 1e binnenkomst voelt geweldig (p.s. we hadden net een weekend met ons hele gezin in/op Duinrell gezeten )
9
Naam: Adriaan Bosman
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Johan Tak
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi schoon huisje
10
Naam: R Maes
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Het was heerlijk en we komen zeker terug
10
Naam: Jan van de Riet
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Weer een heerlijke vakantie met een mooie caravanplaats en heerlijke douches. Ook het restaurant en de winkel krijgen een grote 10. Wat zijn ze mooi geworden en kun je er echt heerlijk eten en shoppen. Tot de volgende keer. Jan en Adje
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ligging van het park en de uitvalmogelijkheden.
8
Naam: Xandra Pesch
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoonmaak huisje, €65 helaas totaal niet waard, onder het bed wat smerig wie maakten nu eigenlijk schoon, diegene die vertrekt en niet de schoonmaak dienst. Eigenlijk moet ik die schoonmaak kosten terug ontvangen daar ik het nu al schoner heb achter gelaten dan aan getroffen. Maar het park is verder echt top een aanrader. Restaurant is qua personeel en sfeer echt geweldig kan niets anders zeggen. We hebben er een prettig verblijf gehad en zullen zeker terug komen.
8
Naam: P.J.J. van Voorden
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
helaas zijn de kampeer plaatsen niet geheel met gras. de zandgrond is vervelend als het regent dan zit alles onder.
8
Naam: Geesje Visser
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De vriendelijk en toegankelijkheid van de medewerkers
10
Naam: Annemiek Renders
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
KiJKduin n dikke duim! Voor mijn man en mij was het n feestje !! Wat n stress gehad... Omdat we in febr. geboekt hadden met voucher AH voor roompot egmond aan zee en dond avond.bleek dat er iets goed mis was gegaan en er geen boeking was....weg geld voucher...balen!!Jose medew.v. roompot zocht betaalbaar alternatief, kijkduin! Dank aan lieve Jose, houd haar in ere ! Groetjes uit Brabant Jan en Annemiek Renders
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf gehad. Jammer dat je pas vanaf 16:00 huisje in mag ( 15:00 uur is beter) en zelfde als vertrek. 11:00 uit huisje is praktischer ipv 10:00 Verder geen bijzonderheden. Mooi, schoon en ruim park. Voldoende privacy.
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Kijkduin is een geweldig park! Goede ligging, groen en keurig onderhouden. Wat zijn de winkel en het restaurant prachtig geworden! Er zijn altijd verbeterpuntjes, maar voor mij is dit een toppark waar ik altijd weer graag terug kom.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf en park
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Jammer dat het huisje pas om 16 uur beschikbaar is. Eigenlijk verloren dag.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Heerlijke campeerplek gehad met onze caravan. Als ik wat punten moet noemen die beter kunnen is dat langere openingstijden winkel en voor mij heel belangrijk glutenvrije producten in het restaurant, broodjes, pasta, pizza. Al is het maar een glutenvrij koekje bij de koffie dat geeft een gevoel van meedenken en voor mensen die echt een gluten intolerantie hebben een grote meerwaarde.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Fijn park!
8
Naam: Henk Bergsma
Datum: 18 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
8
Naam: Astrid Van den Hurk
Datum: 17 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park ook het restaurant gedeelte erg sfeer vol we komen zeker nog een keer terug.
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Het is een prachtig park , helemaal voor gezinnen met kinderen, en je loopt zo naar het strand, jammer dat wij een donkere schaduwplek hadden gekregen, en het was ook een scheve plek, we hadden online besteld en wisten ook niet de ligging om een voorkeurplek te bestellen. Gelukkig was er 1 erg zonnige dag , toen konden we nog van deze plek genieten

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.