Veel zwemplezier

Ben je een echte waterrat? Of wil je gewoon een plonsje wagen? Kom dan eens lekker zwemmen in een van onze zwembaden. Heb je kinderen die nog niet kunnen zwemmen, maar dit wel graag willen leren? Dan kan je bij één van onze zwemscholen terecht. Daar leren we de kinderen als een vis door het water te gaan.

Neem een duik in onze zwembaden

Neem een duik in onze zwembaden

Wie van waterplezier houdt, gaat het goed naar zijn of haar zin hebben in een van onze zwembaden. Glijd van de glijbaan en neem een duik in het heerlijke water. Achtervolg elkaar in de stroomversnelling. Spetter je vrienden nat. Rust uit met een lekkere snack. Have fun!

Ontdek de zwembaden
Leer en sport in onze zwemscholen

Leer en sport in onze zwemscholen

Wie A zegt, moet B zeggen. Of zelfs C. Bij onze zwemscholen is het mogelijk om meerdere zwemdiploma’s te halen. We zorgen dat alle kinderen met plezier en op een veilige manier leren zwemmen. Als je zelf ook van bewegen houdt, kan je deelnemen aan verschillende wateractiviteiten.

Ontdek de zwemscholen
  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 14 dagen

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 14 dagen

Dit geldt voor boekingen waarvan de aankomstdatum over minimaal 30 dagen is, gerekend vanaf de dag waarop je boekt. Annuleren kan heel makkelijk via Mijn Roompot. Boek je een last-minute met aankomst binnen 30 dagen? Of wil je na 14 dagen annuleren? Dan gelden onze normale annuleringstarieven.