Thaise massage

Een Thaise massage is een combinatie van yoga, rekken en acupressuur. Tijdens de traditionele massage draag je gemakkelijke kleding. De oliemassage geeft ontspanning en maakt spieren los. De geur van de olie en intensiteit van de massage bepaal je zelf.

De tijden die wij vermelden zijn de behandeltijden inclusief het omkleden. Zin in een Thaise massage? Maak telefonisch of per email een afspraak en informeer bij de balie naar onze kortingen.

Traditionele Thaise massage

Traditionele Thaise massage

Een traditionele Thaise massage is een behandeling met kenmerken van acupressuur, rekken en yoga. Het lichaam wordt tijdens een massage in diverse yogaposities gebracht. Je wordt gemasseerd met knieën en ellebogen en soms zelfs met het volledige gewicht van de masseur of masseuse. De traditionele Thaise massage vindt plaats op een futon en een matras en je draagt makkelijk zittende kleding.

45 minuten € 54,- Reserveer
60 minuten € 70,- Reserveer
90 minuten € 103,- Reserveer
Voetmassage 30 minuten € 32,- Reserveer
Voetmassage 45 minuten € 54,- Reserveer
Schouder- en nekmassage 45 minuten € 54,- Reserveer

Thaise oliemassage

Thaise oliemassage

Een Thaise oliemassage geeft je lichaam en geest een gevoel van ontspanning en rust. De warme massage is goed voor de doorbloeding en maakt vermoeide en gespannen spieren los. De massagebewegingen worden gecombineerd met knedingen en cirkelvormige bewegingen op de huid. De Thaise oliemassage is geschikt voor iedereen, ook voor ouderen en patiënten met reuma, artrose of ernstige rugklachten. Wij gebruiken massage-oliën van natuurproducten. Het gebruik van aroma is afhankelijk van de wensen. Je bepaalt zelf hoe zacht of stevig de oliemassage wordt gegeven. Voor de kenners is er intensieve/diepe massage.

45 minuten € 54,- Reserveer
60 minuten € 70,- Reserveer
90 minuten € 103,- Reserveer
Diep/intensief 45 minuten € 57,- Reserveer
Diep/intensief 60 minuten € 76,- Reserveer
Diep/intensief 90 minuten € 110,- Reserveer

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.