Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Thermaalbad Arcen

Bron van geluk

Thermaalbad

Lekker tot rust komen en ontspannen in onze spa in Limburg. Goed voor lichaam en geest. Wil je ontdekken hoe goed dat voelt? Kom dan naar ons thermaalbad en bezoek de sauna in Limburg. Vervolgens maak je jouw bezoek helemaal compleet met een heerlijke wellness behandeling of massage.

Baden in een thermaalbad is niet alleen erg ontspannend, maar ook goed voor het lichaam. Zo bevordert het mineraalwater van 35-36 graden de doorbloeding en afvoer van afvalstoffen, zuurstof wordt beter in je bloed opgenomen en je ervaart gewichtloosheid waardoor de pijn in de spieren en gewrichten zal verzachten. Naast het helende water biedt Thermaalbad Arcen andere functionaliteiten om nog meer te ontspannen tijdens jouw dagje wellness in Limburg. Ontspan van bruisend thermaal mineraalwater op de bubbelbanken. Stap onder de waterval en voel hoe ontspannend het stromende water is voor je nek en je schouders. Of verwen je belaste spieren in de whirlpools met de onderwaterstraalmassage.

Nieuw: In ons sauna bereik is vanaf nu ook een stoombad aanwezig. Een stoombad is een warme ruimte van +/- 45 graden Celsius met een hoge luchtvochtigheid van ongeveer 98%. Het stoombad is voorzien van een heerlijke eucalyptus geur. In deze ruimte kun je als badgast je huid reinigen door enige tijd – 10 à 20 minuten – daar te verblijven waardoor de huidporiën open gaan staan en het vuil, door het zweten, naar buiten gedreven wordt. Kortom in één woord “genieten”.

Nieuws

Minimum leeftijd

Sinds 1 juli 2023 hanteren wij een minimum leeftijd. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom in onze thermaalbaden en sauna's.

Badkledingdagen

Iedere woensdag en elk eerste weekend van de maand is het badkledingdag. In onze sauna's is het dragen van badkleding op deze dagen verplicht.
In de thermaalbaden is het dragen van badkleding altijd verplicht.

Bekijk hier ons complete overzicht met badkledingdagen.