Thermaalbad

Lekker tot rust komen en ontspannen. Goed voor lichaam en geest. Wil je ontdekken hoe goed dat voelt? Kom dan naar Thermaalbad Arcen in het bosrijke Noord-Limburgse land. In die oase van rust vind je alles voor een optimale gezondheid.

Nieuw: In ons sauna bereik is vanaf nu ook een stoombad aanwezig. Een stoombad is een warme ruimte van +/- 45 graden Celsius met een hoge luchtvochtigheid van ongeveer 98%. Het stoombad is voorzien van een heerlijke eucalyptus geur. In deze ruimte kun je als badgast je huid reinigen door enige tijd – 10 à 20 minuten – daar te verblijven waardoor de huidporiën open gaan staan en het vuil, door het zweten, naar buiten gedreven wordt. Kortom in één woord “genieten”.

Informatie over Corona

We zijn weer open!
Thermaalbad is weer geopend. De sauna's zijn voor nu nog wel gesloten. Je leest alle nu geldende coronamaatregels op onze Safe Stay pagina.

Bron van gezondheid, geluk en ontspanning

Vergeet al je zorgen in Thermaalbad Arcen. Een professioneel team staat voor je klaar dus je bent van totale ontspanning verzekerd. Thermaalbad Arcen maakt deel uit van 5-sterren vakantiepark (Résidence) Klein Vink en Parkhotel Bad Arcen. Verwen jezelf eens echt en combineer je dagje Wellness met een verblijf in een luxe hotelkamer of bungalow. Overnacht op Résidence Klein Vink of Parkhotel Bad Arcen en je krijgt gratis toegang tot Thermaalbad Arcen. Ontspan van een dagje spa in het overdekte zwembad, de sauna’s, stoomcabines, kruidenbaden en whirlpools.