Even tijd voor jezelf

Bekijk ons wellness aanbod

Thermaalbad

Lekker tot rust komen en ontspannen. Goed voor lichaam en geest. Wil je ontdekken hoe goed dat voelt? Kom dan naar Thermaalbad Arcen in het bosrijke Noord-Limburgse land. In die oase van rust vind je alles voor een optimale gezondheid.

Nieuw: In ons sauna bereik is vanaf nu ook een stoombad aanwezig. Een stoombad is een warme ruimte van +/- 45 graden Celsius met een hoge luchtvochtigheid van ongeveer 98%. Het stoombad is voorzien van een heerlijke eucalyptus geur. In deze ruimte kun je als badgast je huid reinigen door enige tijd – 10 à 20 minuten – daar te verblijven waardoor de huidporiën open gaan staan en het vuil, door het zweten, naar buiten gedreven wordt. Kortom in één woord “genieten”.

Informatie over Corona

Beste gasten,

We zijn enorm blij dat we weer gasten mogen ontvangen in Thermaalbad Arcen. Om aan de geldende richtlijnen te voldoen en de gezondheid van onze gasten en medewerkers te beschermen geldt vanaf zaterdag 05 juni het onderstaande:

- Alle faciliteiten (thermaalbaden, sauna's en brasserie) zijn weer open.
- Van maandag t/m donderdag zijn wij open van 10.00 - 19.30 uur. Ook externe gasten zonder park- of hotelreservering zijn op deze dagen welkom.
- Vrijdag t/m zondag zijn alléén onze hotel- & parkgasten welkom. Op vrijdag en zaterdag zijn we open van 10.00 - 21.30 uur en op zondag van 10.00 - 19.30 uur.
- Registratie is noodzakelijk en toegang is op basis van beschikbaarheid volgens de geldende RIVM richtlijnen.

Wij verheugen ons erop om jullie weer te mogen verwelkomen.

Waar word jij blij van?

Optimale ontspanning voor iedereen

Ontspannen en opladen

Bron van gezondheid, geluk en ontspanning

Vergeet al je zorgen in Thermaalbad Arcen. Een professioneel team staat voor je klaar dus je bent van totale ontspanning verzekerd. Thermaalbad Arcen maakt deel uit van 5-sterren vakantiepark (Résidence) Klein Vink en Parkhotel Bad Arcen. Verwen jezelf eens echt en combineer je dagje Wellness met een verblijf in een luxe hotelkamer of bungalow. Overnacht op Résidence Klein Vink of Parkhotel Bad Arcen en je krijgt gratis toegang tot Thermaalbad Arcen. Ontspan van een dagje spa in het overdekte zwembad, de sauna’s, stoomcabines, kruidenbaden en whirlpools.