Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Recreatie-voucher

Algemene informatie

Door het coronavirus hebben wij veel verzoeken ontvangen voor het verzetten van vakanties. Om u tegemoet te komen, is in samenwerking met branchevereniging HISWA-RECRON de recreatie-voucher ontstaan. De recreatie-voucher is een waardebon die gebruikt kan worden om een nieuwe vakantie te boeken en heeft de waarde van de reeds door u betaalde reissom. Zo kunt u later toch nog genieten van uw welverdiende vakantie.

Lees ook de HISWA-RECRON voorwaarden voor de recreatie-voucher.

Verzilveren voucher

Heeft u van ons een e-mail gekregen met de recreatie-voucher en wilt u deze inwisselen? Hieronder ziet u een korte uitleg hoe dat werkt.

 • Open de bijlage uit de e-mail
 • Kopieer de recreatie-vouchercode
 • Klik op de link waar u uw vouchercode kunt verzilveren
 • Kies het gewenste park en vakantieverblijf en ga verder
 • Er verschijnt een veld waar u de code kunt invullen
 • Plak hier uw recreatie-vouchercode
 • Ga verder en bevestig de boeking
 • Na het bevestigen van uw boeking, is uw code verzilverd

Veelgestelde vragen

 • Wat is de recreatie-voucher?

  Vanwege de uitzonderlijke situatie die is ontstaan als gevolg van het coronavirus, is deze branche-brede recreatie-voucher geïntroduceerd. De recreatie-voucher is een tegoedbon. Deze kun je als online betaalmiddel gebruiken om een andere vakantie te boeken omdat het oorspronkelijk geboekte verblijf op een van onze parken niet door kan gaan. De waarde van de recreatie-voucher is gelijk aan de reissom die al is betaald.

  De vouchers worden niet meer uitgegeven. Wel kun je gebruikmaken van onze omboekgarantie. De recreatie-vouchers die al zijn uitgegeven, kun je tot 1 juni 2021 gebruiken als betaalmiddel voor een nieuwe boeking met een aankomstdatum van uiterlijk 30 september 2021.

  Lees ook de HISWA-RECRON-voorwaarden van de recreatie-voucher.
 • Hoe werkt de recreatie-voucher?

  Je kunt de recreatie-voucher gebruiken als betaalmiddel voor een nieuwe boeking op onze website, met een aankomstdatum voor 30 september 2021. Je boekt dus voor 1 juni 2021 een nieuwe reis met een aankomstdatum op uiterlijk 30 september 2021.

  De recreatie-voucher is eenvoudig online te verzilveren. Je gebruikt hiervoor de link die je bij de recreatie-voucher hebt ontvangen.

  1. Klik op de link onder de voucher in de bijlage van de e-mail. Zo kom je op de pagina met het aanbod.

  2. Kies het gewenste vakantiepark en het vakantieverblijf. Vervolgens selecteer je de gewenste aankomst- en vertrekdatum

  3. Tijdens het maken van de boeking verschijnt automatisch een schermpje waarin je de recreatie-vouchercode invult. Het bedrag van de voucher wordt nu automatisch in mindering gebracht op het totaalbedrag.

  4. Je vult de resterende gegevens in en plaatst de boeking. Pas nadat je de boeking hebt gedaan, vervalt de waarde van de recreatie-voucher.

  De waarde van de recreatie-voucher is gelijk aan de reeds betaalde reissom en de voucher is geldig tot 1 juni 2021.

  We kijken er naar uit je binnenkort op een van onze parken te kunnen verwelkomen!
 • Wat zijn de voordelen van de recreatie-voucher?

  • Je kunt zelf een nieuwe boeking maken op onze website.
  • Je kunt boeken op het moment dat het jou zelf uitkomt, tot 1 juni 2021.
  • Je hebt opnieuw keuze uit ons volledige aanbod met een aankomstdatum op uiterlijk 30 september 2021.
 • Hoe lang is de recreatie-voucher geldig?

  Je kunt de recreatie-voucher tot 1 juni 2021 gebruiken om een nieuw verblijf bij ons te boeken. De aankomstdatum van de nieuwe reis dient uiterlijk op 30 september 2021 te zijn.

  Lees ook de HISWA-RECRON-voorwaarden van de recreatie-voucher.
 • Moet ik het gehele bedrag van de recreatie-voucher in één keer besteden?

  Nee, dat hoeft niet. Je bepaalt zelf hoe je de waarde van de recreatie-voucher besteedt. Als de reissom van je nieuwe boeking lager is dan de waarde van de recreatie-voucher, dan houd je het resterende bedrag tegoed als recreatie-voucher.

  We raden je daarom aan de recreatie-voucher goed te bewaren. Let er wel op dat de recreatie-voucher geldig is tot 1 juni 2021.
 • Welke waarde heeft de recreatie-voucher?

  De waarde van de recreatie-voucher is gelijk aan de reissom die je al hebt betaald.

  Voorbeeld: Als je alleen de eerste aanbetaling van 100 euro hebt betaald, ontvang je een voucher ter waarde van 100 euro.

  Je vindt de waarde van de recreatie-voucher in de e-mail met de voucher en op de voucherpagina in Mijn Roompot.
 • Kan ik de recreatie-voucher voor meerdere boekingen gebruiken?

  De recreatie-voucher heeft de waarde van de reeds betaalde reissom en hoeft niet in één keer te worden besteed. Je kunt de recreatie-voucher inderdaad gebruiken voor meerdere boekingen of voor een restaurantcheque op het park.
 • Ik heb met mijn recreatie-voucher precies dezelfde vakantie in 2021 geboekt, als de oorspronkelijke reis in 2020. De prijs van deze vakantie in 2021 is een stuk hoger. Hebben jullie de prijzen verhoogd?

  Onze prijzen worden bepaald op basis van vraag en aanbod. Heb je hetzelfde vakantieverblijf met hetzelfde aantal gasten en dezelfde aankomstperiode in 2021 geboekt, dan hoef je het mogelijke prijsverschil niet te betalen. Is de nieuwe vakantie duurder dan de oorspronkelijk vakantie, geef dit dan aan tijdens het boeken op onze website.
 • Kan ik de recreatie-voucher gebruiken voor een boeking die ik al had gemaakt?

  Je kunt de recreatie-voucher alleen gebruiken voor nieuwe boekingen. We adviseren je daarom te wachten met boeken, tot je de recreatie-voucher hebt ontvangen. Zodra je de voucher hebt ontvangen, kun je zelf online een nieuwe boeking maken.
 • De link in mijn e-mail om de recreatie-voucher te verzilveren werkt niet. Wat moet ik doen?

  Indien de link van de recreatie-voucher niet werkt, kun je contact opnemen met de Gastenservice. Zij helpen je graag verder.
 • Ik ga voor 30 september 2021 niet meer op vakantie. Kunnen jullie me de (rest)waarde van de recreatie-voucher uitbetalen?

  Met de Autoriteit Consument en Markt (ACM) en het ministerie van Economische Zaken is afgesproken dat je de (rest)waarde van de recreatie-voucher uitbetaald kunt krijgen. Dit kun je aanvragen vanaf 1 juni 2021. Ook als je voucher dan eigenlijk al is verlopen.
 • Kan ik de recreatie-voucher aan iemand anders geven?

  Nee, dat kan niet. De recreatie-voucher staat op jouw naam. Je dient de voucher dus zelf te gebruiken bij het maken van een nieuwe boeking.
 • Wanneer ik op de link in de e-mail met de recreatie-voucher klik, zie ik het gewenste park niet verschijnen. Wat moet ik nu doen?

  Neem contact op met onze Gastenservice. Zij helpen je graag.
 • Ik heb de recreatie-voucher al deels gebruikt. Kunnen jullie mij zeggen welk tegoed er nog op staat?

  Je vindt het resterende tegoed op je recreatie-voucher in MijnRoompot, bij het maken van een nieuwe boeking of bij het boeken van extra’s. Heb je een vakantiepark geboekt van Hogenboom Vakantieparken? Dan vind je je tegoed in MijnVakantiegevoel. Het resterende tegoed is ook terug te vinden in de e-mail, die je na het maken van je boeking met de recreatie-voucher hebt ontvangen.
 • Kan ik de recreatie-voucher gebruiken voor een boeking die ik al had gemaakt?

  Je kunt de recreatie-voucher alleen gebruiken voor nieuwe boekingen. We adviseren je daarom te wachten met boeken, tot je de recreatie-voucher hebt ontvangen. Zodra je de voucher hebt ontvangen, kun je zelf online een nieuwe boeking maken.
 • Ik ben mijn recreatie-voucher kwijt. Kan ik een nieuwe toegestuurd krijgen?

  Je vindt je recreatie-voucher terug op de voucherpagina in Mijn Roompot. Heb je geen Mijn Roompot? Neem dan contact op met onze Gastenservice. Wij bezorgen je de recreatie-voucher graag opnieuw.
 • Ik heb al een nieuwe vakantie geboekt met de recreatie-voucher. Nu wil ik er nog extra’s aan toevoegen. Kan ik die met de recreatie-voucher betalen?

  Ja, dat kan. Neem hiervoor contact op met onze Gastenservice.
 • Kan ik een Vakantiecadeau van Roompot en de recreatie-voucher gebruiken voor een boeking?

  Je kunt je Vakantiecadeau met de recreatie-voucher gebruiken. Neem hiervoor contact op met onze Gastenservice.
Ga naar alle veelgestelde vragen