2 parken 7 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Chalet huren in Noord-Holland | Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

2 parken 7 verblijven

Kustpark Egmond aan Zee
Kustpark Egmond aan Zee
Kustpark Egmond aan Zee

Kustpark Egmond aan Zee

Egmond Aan Zee, Noord-Holland, Nederland
  • Familiepark
  • Strand
  • Duingebied
Vakantiepark Callassande
Vakantiepark Callassande
Vakantiepark Callassande

Vakantiepark Callassande

Callantsoog, Noord-Holland, Nederland
  • Zwembad
  • Animatieprogramma
  • Zee en strand

Samen vertoeven in nostalgisch Noord-Holland - Bekijk onze chalets in Noord-Holland!

Met de zee, het strand en de polders is het echt ouderwets genieten in Noord-Holland. Deze noordwestelijke provincie is rijk aan leuke badplaatsen, oer-Hollandse vissersdorpen en gezellige steden als Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. Roompot biedt in Noord-Holland een aantal prachtige vakantieparken waar u met het hele gezin kunt genieten in een van de vele typen chalets in Noord-Holland die de parken rijk zijn. Daar heeft u volop ruimte om te spetteren in het zwembad, actief te sporten of heerlijk te ontspannen met alle wellnessmogelijkheden.

Ontspannend Egmond aan Zee
Aan de ziltige Noordzeekust ligt Egmond aan Zee. Het vissersdorp vormt een perfecte locatie voor een strandvakantie met het hele gezin. Behalve zonnen of wandelen op de heerlijke stranden, biedt de gezellige binnenstad leuke winkels, musea, restaurants en terrassen.

In een fraai natuurgebied bij het strand ligt Kustpark Egmond aan Zee. De verschillende typen chalets zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Het park heeft met een buitenbad, diverse sport- en speelvelden en animatieprogramma’s verschillende vormen van vermaak in de aanbieding. Bekijk ook eens onze andere vakantieparken in Egmond aan Zee.

Rustiek Callantsoog
Aan de Noordzeekust in het noordoosten van de provincie ligt Callantsoog. Het dorp is een van de oudste badplaatsen van ons land en biedt dwars door de duinen een fraaie toegangspoort naar het strand. Het nabijgelegen natuurreservaat Zwanenwater biedt verschillende excursies en activiteiten voor jong en oud.

Niet ver van het Noordzeestrand ligt Vakantiepark Callassande. De compleet ingerichte chalets met veranda zijn geschikt voor 4 personen. Op het vakantiepark in Callantsoog is volop ruimte voor vermaak met diverse sport- en speelvelden, een overdekt zwembad en animatieprogramma’s met Koos Konijn.

Recreatief Velsen-Zuid
In het zuidwesten van de provincie ligt Velsen-Zuid. Het dorp aan het Noordzeekanaal is een beschermd dorpsgezicht met vele mooie historische bouwwerken en rijksmonumenten. Ten oosten van Velsen-Zuid ligt recreatiegebied Spaarnwoude waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen, golfen en zelfs kunt skiën.

Waterrijk Noord-Scharwoude

Net boven Alkmaar ligt Noord-Scharwoude. Het dorp uit het voormalige ‘Rijk der Duizend Eilanden’ leent zich goed voor een mooie vaartocht over de verschillende watertjes. In het nabijgelegen recreatiegebied Geestmerambacht vindt u mooie fiets- en wandelroutes en kunt u met het hele gezin een duik nemen in het zwemmeer.

Vlak bij het recreatiegebied ligt Park Scorleduyn. De ruime bungalows met onder andere vloerverwarming en een gemeubileerd terras zijn geschikt voor 4 personen. Het park is ook geschikt voor mindervalide.

Historisch Halfweg
Tussen Amsterdam en Haarlem ligt Halfweg. Het dorp herbergt een aantal fraaie historische bouwwerken zoals Huis Swanenburg, de Suikerfabriek en Stoomgemaal Halfweg. Daarnaast vormt het een goede uitvalsbasis voor een dagje uit naar Amsterdam, Haarlem of een mooie fietstocht door de omgeving.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.