2 parken 6 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Chalet Limburg | Roompot Vakanties biedt u chalets op de mooiste locaties van alle gemakken voorzien!

2 parken 6 verblijven

Resort Arcen
Resort Arcen
Resort Arcen

Resort Arcen

Arcen, Limburg (NL), Nederland
  • Familiepark
  • Veel faciliteiten
  • Natuurgebieden
Klein Vink
Klein Vink
Klein Vink

Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland
  • Kuur- en beautycentrum
  • Recreatieplas
  • Midden in de natuur

Samen vertoeven in lieflijk Limburg - Bekijk onze chalets in Limburg!

Vakantie vieren tussen de prachtige Limburgse heuvels is niet bepaald een straf. De zuidelijke provincie wemelt van de fraaie natuur, bourgondische dorpen en steden, en leuke activiteiten. Roompot biedt in Limburg een aantal mooi gelegen vakantieparken waar u in de verschillende chalets in Limburg even helemaal tot rust komt. Voor jong en oud is er van alles te beleven op de parken met heerlijke zwembaden, leuke animatieprogramma’s en ontspannende wellnessmogelijkheden.

Rustiek Arcen
Ten oosten van de meanderende Maas ligt Arcen. Het pittoreske dorpje bevindt zich in een fraaie omgeving aan de voet van de Maasduinen. In en rond het dorp kunt u genieten van de natuur, wandelen door het gezellige centrum, de fraaie Kasteeltuinen bewonderen, ontspannen in het Thermaalbad of een bezoekje brengen aan de brouwerij van Hertog Jan.

Roompot Vakanties heeft in twee vakantieparken in Arcen met chalets. Te midden van de natuur ligt Klein Vink. De rustig gelegen chalets zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Het park beschikt over een breed activiteitenaanbod voor jong en oud en wellnessliefhebbers mogen voor een gereduceerd tarief gebruik maken van Thermaalbad Arcen.

Vlak bij De Maasduinen en De Peel ligt Resort Arcen. De verschillende typen chalets bieden ruimte aan 4 tot 6 personen. Het park biedt vermaak voor jong en oud met diverse sport- en speelvelden, een natuurbad, een overdekt zwembad, animatieprogramma’s met Koos Konijn en verschillende soorten waterrecreatie.

Ontspannend Well
Ten westen van Nationaal Park De Maasduinen ligt Well. Het dorpje wordt omgeven door prachtige natuur waarin u mooie fietstochten of wandelingen kunt maken langs de Maas of rond het Reindersmeer. Ook zijn er fietsroutes te vinden die u langs verschillende Maasdorpen leiden.

Fraai Belfeld
Halverwege de provincie ligt Belfeld. Het dorp aan de oostoever van de Maas biedt vanuit het centrum prachtige wandelroutes door de natuurrijke omgeving vol bossen en weilanden en langs historische boerderijen. Ook op de fiets zijn er met het hele gezin prachtige toertochten te maken.

Meer dan chalets in Limburg
Wilt u een ander vakantieverblijf dan een chalet in Limburg? Dan hebben we voor u nog genoeg alternatieven op onze vele andere vakantieparken in Limburg, campings in Limburg en hotels in Limburg. Daar bent u ook last-minute in Limburg nog van harte welkom.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.