Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

9 parken 127 Verblijven

Prijs
Aantal slaapkamers
Speciale wensen
Meer
Vakantieverblijf
Faciliteiten
Parkfaciliteiten

Vakantie Limburg | Roompot Vakanties biedt u de mooiste vakantieparken, vakantiehuisjes en bungalows!

9 parken 127 Verblijven

Samen genieten in lieflijk Limburg - Bekijk onze vakantieparken in Limburg!

De provincie van de glooiende heuvels met schitterende vergezichten en waar de Maas van zuid naar noord trekt. Het is misschien geen kwestie van geduld dat ‘heel Holland Limburgs lult’, maar wel dat iedereen naar deze zuidelijke provincie op vakantie gaat. In de stadjes vol historie zoals Valkenburg of Maastricht kunt u in de bourgondische centra genieten van een lekker Limburgs biertje of een overheerlijke vlaai. De vakantieparken in Limburg van Roompot bieden voor het hele gezien volop recreatie en ontspanning en vormen de ideale uitvalsbasis om Limburgs mooiste pareltjes te ontdekken.

Divers Arcen
Tussen de Maas en de Duitse grens ligt Arcen. Het voormalige vestingstadje vormt dankzij de ligging in de Maasduinen een goede uitvalsbasis voor een mooie wandel- of fietstocht door de omgeving. Verder kunt u in het gezellige centrum genieten op een van de vele terrassen, slenteren langs de Maas of een bezoek brengen aan de brouwerij van Hertog Jan.

Hier vindt u drie van onze vakantieparken in Arcen. Midden in de natuur ligt Klein Vink. De bungalows in Limburg, chalets en villa’s zijn geschikt voor 2 tot 16 personen. Naast de vele sport- en speelvelden, animatieprogramma’s, een overdekt zwembad en een recreatieplas is er ook optimaal ruimte voor ontspanning in Thermaalbad Arcen.

Aan een zwemmeer en visvijver ligt Resort Arcen. Het familiepark biedt luxe villa’s en chalets voor 4 tot 20 personen. Er zijn volop mogelijkheden voor activiteit met diverse sport- en speelvelden, animatieprogramma’s, een visvijver, een overdekt zwembad en een recreatieplas. Ook kunnen kinderen de geitjes voeren op de kinderboerderij.

In de natuur van Nationaal Park De Maasduinen ligt Résidence Klein Vink. De vakantiehuizen in Limburg zijn geschikt voor 4 tot 16 personen. Het bungalowpark in Limburg biedt veel mogelijkheden voor ontspanning en vermaak met onder meer een overdekt zwembad, animatieprogramma’s, een bootverhuur, sport- en speelvelden en Thermaalbad Arcen.

Groen Weert
In het westen van de provincie ligt Weert. De groene stad is rijk aan cultuur en vele historische bouwwerken als kerken, kloosters, kapellen en molens. De bosrijke omgeving kent mooie natuurgebieden die uitnodigen tot een mooie fiets-, wandel- of paardrijtocht. Verblijf hier op ons vakantiepark in Weert in een vrijstaand vakantiehuisje in Limburg.

Aan een groot recreatiemeer ligt vakantiepark Weerterbergen. De geschakelde en vrijstaande bungalows en villa’s zijn geschikt voor 4 tot 24 personen. Met vele sport- en speelvelden, animatieprogramma’s, vismogelijkheden, waterrecreatie, een zwemparadijs en zelfs glow in the dark midgetgolf is er volop ruimte voor vermaak.

Levendig Roggel
In het hart van de provincie ligt Roggel. Het kerkdorp in de vallei van de Roggelse Beek kent een rijk verenigingsleven met verschillende jaarlijkse evenementen. Het nabijgelegen natuurgebied Leudal biedt een mooie gelegenheid voor een ontspannende fiets- of wandeltocht.

Aan de rand van het dorp ligt Buitenhof De Leistert. De vrijstaande luxe vakantieboerderijen zijn geschikt voor 5 tot 13 personen. Het vakantiepark in Roggel heeft een uitgebreid aanbod aan activiteiten met een zwemparadijs, animatieprogramma’s, vismogelijkheden, sport- en speelvelden en een indoor speeltuin.

Heuvelachtig Walem
In het zuiden van de provincie ligt Walem. Het gehucht bevindt zich op een plateau in de buurt van Valkenburg en is dankzij de heuvelachtige ligging in trek bij wielrenners. Walem herbergt enkele archeologische schatten die stammen uit de middeleeuwen tot zelfs de Romeinse tijd.

Tussen de Zuid-Limburgse heuvels ligt Bungalowpark Schin op Geul. De vrijstaande en stijlvolle bungalows zijn geschikt voor 2 tot 12 personen. Het autovrije vakantiepark in Walem biedt met sport- en speelvelden en animatieprogramma’s veel ruimte voor activiteit zowel binnen als buiten. Ook kunt u naar het nabijgelegen subtropisch zwemparadijs Mosaqua.

Natuurrijk Well
In de kop van de provincie ligt Well. Het dorp op de rechter Maasoever bevindt zich aan de voet van Nationaal Park De Maasduinen. De heuvelachtige omgeving vol heiden, bos en water nodigt uit tot een ontspannende wandel-, fiets-, of vaartocht.

Midden in het Nationaal Park ligt Vakantiepark Leukermeer. De comfortabele chalets zijn geschikt voor 5 personen. Aan en op het prachtig gelegen meer zijn er volop mogelijkheden voor waterrecreatie. Ook de diverse sport- en speelvelden, het overdekte zwembad en de animatieprogramma’s bieden veel ruimte voor activiteit op dit vakantiepark in Well.

Glooiend Belfeld
Aan de oevers van de Maas ligt Belfeld. Het dorp in de gemeente Venlo is omgeven door enkele natuurgebieden met diverse wandel- en fietspaden. De hoogteverschillen in het heuvelachtige landschap zorgen voor mooie vergezichten vanaf ons vakantiepark in Belfeld. Een bezoekje aan de oosterburen is snel gemaakt.

Tussen vele vennetjes en beekjes ligt Droompark Maasduinen. De chalets, bungalows en villa’s zijn geschikt voor 4 tot 12 personen. Het park biedt met sport- en speelvelden, een overdekt zwembad, een fitnessruimte en een sauna ruimte voor zowel activiteit als ontspanning.

Kunstzinnig Plasmolen
In het noordelijkste puntje van de provincie ligt Plasmolen. De voormalige kunstenaarskolonie bevindt zich tussen een stuwwal met daarop natuurgebied Sint-Jansberg. Door de omgeving loopt het bekende Pieterpad dat uitnodigt uit tot een rustgevende wandeltocht.

Gelegen in een prachtig recreatiegebied ligt Bungalowpark De Riethorst. De vakantiehuisjes in Limburg zijn geschikt voor 6 tot 10 personen. Op het kleinschalige vakantiepark in Plasmolen bevinden zich enkele speelvelden en op loopafstand vindt u een midgetgolfbaan, bowlingcentrum en bootverhuur.

Meer dan vakantieparken in Limburg
Limburg bewijst als geen ander dat Nederland meer is dan een vlak land. En deze zuidelijke provincie is behalve vanaf onze vakantieparken in Zuid-Limburg ook vanuit een van onze chalets in Limburg, campings in Limburg of hotels in Limburg te ontdekken. Nog niet besloten waar de reis precies heengaat? Last-minute Limburg boeken is bij ons geen probleem. Er zijn diverse bungalowparken in Limburg met leuke aanbiedingen!

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.