1 vakantiepark 3 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Vakantievilla's in Drenthe | Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

1 vakantiepark 3 verblijven

Hunzepark
Hunzepark
Hunzepark

Hunzepark

Gasselternijveen, Drenthe, Nederland
  • Recreatieplas
  • Sport en spel
  • Natuur

Luxe vakantie in een villa Drenthe

Vakantie vieren in een villa Drenthe, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch kan het echt, en het is nog betaalbaar ook. Roompot Vakanties heeft in Drenthe zes vakantieparken waar prachtige villa’s en chalets te huur zijn. Een vakantievilla Drenthe vindt u makkelijk en snel via de website van Roompot. Op de bank, met uw tablet of laptop op schoot, kunt u in alle rust uw droomvilla uitkiezen. Aan de hand van beschrijvingen en foto’s krijgt u een uitstekend beeld van de accommodaties, de parken en de faciliteiten en voorzieningen die u er aantreft. Neem de tijd en selecteer een vakantievilla Drenthe die precies bij uw wensen aansluit.

In Drenthe is veel te zien en te doen. Het is zelfs een van Nederlands mooiste vakantiegebieden. Via de VVV of via Google vindt u veel informatie over de provincie. Zo kunt vooraf uitzoeken welke bezienswaardigheden u wilt bezoeken en welke uitstapjes u gaat maken.

Uw villa Drenthe wacht op u. U hoeft alleen maar de accommodatie online aan te klikken, een betaling te doen en uw vakantie is geregeld. Zo snel en eenvoudig gaat het. Uiteraard is het verstandig om vooraf naar onze lastminutes en andere aanbiedingen te kijken, want waarom zou u meer betalen dan nodig is? Op de website vindt u alle informatie over de villa’s, de verschillende vakantieparken en de voorzieningen en faciliteiten die er worden geboden.

Roompot heeft voor elk budget een geschikte vakantie. Neem gerust contact op met onze klantenservice om vragen te stellen en uw wensen kenbaar te maken. Onze medewerkers helpen u graag verder. Vergeet ook niet uw verzekeringen af te sluiten wanneer u een villa boekt. Houd bij het boeken rekening met de omvang en samenstelling van uw vakantiegezelschap. Als u alleen met uw partner gaat, kiest u waarschijnlijk een ander park en andere accomodatie dan wanneer u met een groep vrienden of de hele familie, inclusief (klein)kinderen, bent. Alle Roompot Parken zijn anders. Op onze website ziet u welke villa en welk park het beste bij uw gezelschap passen.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.