65 parken 494 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Unieke ervaringen
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Bungalows in Nederland

Wanneer u een bungalow in Nederland wilt huren bent u bij Roompot vakanties aan het juiste adres. U kunt kiezen uit diverse vakantieparken en verschillende locaties. Bijvoorbeeld het mooie Egmond aan Zee, het pittoreske Julianadorp, de mooie Friese meren of juist de bossen in Gelderland. De bungalows in Nederland zijn voorzien van alle luxe die u tijdens een vakantie nodig heeft, zoals een vaatwasser, magnetron, oven en kooktoestel. Iedere bungalow is uitgeru st met meerdere slaapkamers (wanneer u een bungalow voor twee personen huurt, heeft u uiteraard één slaapkamer) en de grotere bungalows hebben vaak zelfs een tweede badkamer. De ruime, afgezette tuinen bieden u de rust en privacy die u zoekt tijdens een vakantie. De vakantieparken bieden daarnaast veel leuke sport- en zwemfaciliteiten als ook eetgelegenheden. Waar gaat uw volgende vakantie naartoe?

65 parken 494 verblijven

Relaxen in een bungalow in Nederland

Stel u eens voor, u heeft een weekend, (mid)week of langer vrij of vakantie. Hoe gaat u dat het beste besteden? U kunt natuurlijk thuisblijven, maar het is ook fijn om uzelf, uw partner of uw gezin eens te verrassen met een korte vakantie of weekendje weg in een bungalow in Nederland. Roompot vakantieparken bieden het hele jaar door de mogelijkheid te verblijven in luxe vakantiebungalows in Nederland. Ontdek de mooiste plekken en meest bijzondere plekken van Nederland en geniet van een welverdiende (korte) vakantie.

Roompot kent veel verschillende vakantieparken waar u bungalows in Nederland kunt huren. Zo kunt u kiezen voor een vakantie bungalow in Nederland aan de kust of juist in de bossen. Maar uw favoriete vakantiebungalow kan ook zomaar aan een mooi meer of rivier staan. Waar u ook naartoe gaat, bij een Roompot bungalow park in Nederland bent u altijd aan het juiste adres voor een heerlijke vakantie of een romantisch weekendje weg. Dankzij de voordelige prijzen kunt u ook makkelijk meerdere vakanties per jaar boeken. Ontdek iedere keer een ander bungalowpark en geniet.

Het heerlijke aan een bungalow in Nederland is de ruimte die u heeft. Bovendien zijn ze allemaal gezellig ingericht. Het leuke aan iedere vakantiebungalow in Nederland is dat ze per Roompot vakantiepark verschillen qua uiterlijk. De huisjes worden namelijk aangepast aan het thema van het park of aan de streek waar het park zich bevindt. Zo zijn de duinbungalows heel anders dan de bungalows aan het meer of in de bossen. Dat maakt iedere vakantie uniek.

Luxe bungalows Nederland, Goedkope bungalows Nederland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.