Kindvriendelijk vakantiepark - genieten voor jong en oud!

Boek een kindvriendelijk vakantiepark bij Roompot

Boek een kindvriendelijk vakantiepark bij Roompot

Boekt u een vakantie bij Roompot, dan weet u zeker dat u terechtkomt op een kindvriendelijk vakantiepark. Op de vakantieparken van Roompot valt van alles te beleven. De faciliteiten die onze vakantieparken zo kindvriendelijk maken, hebben bij ons doorlopend de volle aandacht.
Kiest u voor het buitenland, ook dan biedt Roompot u veel mogelijkheden. Van Denemarken tot Spanje kunt u kiezen uit een ruim aanbod van kindvriendelijke vakantieparken. Kijkt u naar de spreiding van onze parken, dan zijn de meeste in Frankrijk te vinden. Logisch, want de afstand is te overzien, terwijl het Franse klimaat zich uitstekend leent voor een heerlijke zomervakantie.

Bij Roompot zijn alle vakantieparken kindvriendelijk

Kijkt u naar het aanbod op onze website, dan ziet u direct dat elk vakantiepark in Frankrijk een kindvriendelijk karakter heeft. Vooral door het lekkere weer is er in de buitenlucht veel te beleven. Heerlijke zwembaden met grote glijbanen, mooie speeltuinen met leuke attracties en soms zelfs een springkussen. Dit is natuurlijk nog maar een kleine greep uit het aanbod dat u aantreft in een kindvriendelijk vakantiepark van Roompot. Bovendien verschilt het aanbod per vakantiepark. Onder het kopje 'faciliteiten' kunt u vooraf precies zien welke voorzieningen er voor uw kind aanwezig zijn. U komt er leuke activiteiten tegen als tafeltennis, voetbal, jeu de boules of een uitdagende speeltuin. Maar er zijn ook activiteiten die voor de wat grotere kinderen interessant zijn. Denkt u bijvoorbeeld aan karaoke, een kinderdisco of goed viswater. Natuurlijk hangt het aanbod op elk kindvriendelijk vakantiepark af van de precieze ligging en grootte van het park. Tijdens het uitzoeken van de gewenste vakantielocatie kunt u samen met uw kinderen de verschillende faciliteiten van de vakantieparken vergelijken. Leukere voorpret is nauwelijks denkbaar!

 
Ook de gezelligheid maakt een vakantiepark kindvriendelijk

Ook de gezelligheid maakt een vakantiepark kindvriendelijk

Tijdens uw vakantie in Frankrijk is het voor ieder gezinslid volop genieten. Als uw kinderen zich goed vermaken, komt u zelf ook heerlijk tot rust. Wij laten onze faciliteiten hier graag een handje bij helpen. Zo vindt u op bijna elk kindvriendelijk vakantiepark in Frankrijk een sfeervol restaurant. Gezellig om met het hele gezin te gaan tafelen. Ook een schitterend zwembad werkt voor iedereen natuurlijk sfeerverhogend. U kunt met het hele gezin lekker afkoelen in het water en voor uw kinderen is dit een fantastische plek om andere kinderen te ontmoeten. Kortom: ook al deze faciliteiten voor het hele gezin maken onze vakantieparken kindvriendelijk. En kiest u voor de Franse kust, dan is er een uitgestrekt strand voor alle gezinsleden. U kunt zich verheugen op een geslaagde vakantie!

 

Onze suggesties

Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort

  • Subtropisch zwemparadijs
  • Kindvriendelijk strand

Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

  • Veelzijdig vakantiepark
  • Uitgestrekte bossen

De Katjeskelder

De Katjeskelder

  • Zeer kindvriendelijk park
  • Zwembad met buitenbad
 

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.