1 vakantiepark 4 verblijven

Vakantieverblijf
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Vakantieparken Normandië | Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

1 vakantiepark 4 verblijven

Côte de Nacre
Côte de Nacre
Côte de Nacre

Côte de Nacre

Saint-Aubin-Sur-Mer, Normandië, Frankrijk
  • Zee en strand
  • Zwemparadijs
  • Beauty & Wellness

Historie en stranden bij een vakantiepark in Normandië

Bezoek sfeervolle havensteden, historische monumenten aan de kust of middeleeuwse abdijen vanuit een vakantiepark in Normandië. Bij Roompot kun je altijd terecht op een vakantiepark waar je van cultuur, natuur en avontuur geniet. Dat geldt niet alleen voor onze vakantieparken in Bretagne, vakantieparken in Hauts-de-France of vakantieparken in Nouvelle-Aquitaine. Zo verblijf je met Roompot ook in Normandië, waar je op een vakantiepark in Normandië een vakantie beleeft die op al je persoonlijke interesses aansluit. Het maakt niet uit wat je bestemming is: wandel over de stranden, bezoek de steden of verken de geschiedenis van de regio Normandië.

Comfortabel overnachten in Normandië op een vakantiepark

Wanneer je op een vakantiepark in Normandië wilt verblijven, kom je terecht op een bruisend park dat direct aan zee ligt. Ontdek hier onze sfeervolle cottages, waar je van een moderne keuken, eigen loungehoek en luxe slaapkamers geniet. Voel de frisse zeewind in je haren wanneer je in je eigen tuin of op je veranda zit. Onze accommodaties op een vakantiepark in Normandië zijn geschikt voor ieder gezelschap, van kleine cottages voor een romantisch weekend weg tot grotere accommodaties voor een vakantie met vrienden of familie.

Faciliteiten voor jong en oud

Je bent van alle gemakken voorzien op een vakantiepark in Normandië, van praktische zaken als een oplaadpunt voor auto's tot een minimarkt. De kinderen zitten geen seconde stil, want zij duiken in het binnen- of buitenzwembad en doen mee met de leuke activiteiten in de Kids Club op het vakantiepark in Normandië. Sportievelingen vermaken zich met de sportvelden en fitnessruimte. Geniet juist van een oase van rust in de spa van je vakantiepark in Normandië. Geen zin om te koken? Schuif aan bij een van de eetgelegenheden.

De cultuur van Normandië

Wanneer je op een vakantiepark in Frankrijk in Normandië verblijft, kun je niet om de rijke geschiedenis van deze regio heen. Daarvoor hoef je dus niet op een vakantiepark in Île-de-France of een vakantiepark in Pays de la Loire te verblijven. Zo wordt de impact van de Tweede Wereldoorlog tastbaar wanneer je de stranden van D-Day bezoekt of naar het Normandy American Cemetery and Memorial afreist. Duik in de middeleeuwen bij je vakantiepark in Normandië door Mont-Saint-Michel te bezoeken. Dit getijdeneiland lijkt rechtstreeks uit een sprookje te komen met een middeleeuwse abdij boven op de berg.

Natuur rondom je vakantiepark in Normandië

Maak rustgevende wandelingen of fietstochten rondom je vakantiepark in Normandië en bezoek hoogtepunten als de krijtrotsen van Étretat. Deze 70 meter hoge rotsen bieden een prachtig uitzicht over zee. Ook Normandisch Zwitserland ligt in de buurt van je vakantiepark in Normandië. Laat je leiden door het kabbelende water van de rivier Orne en wandel over het heuvelachtige landschap met grote rotsformaties en diepe kloven.

Een vakantiepark in Normandië van Roompot

Bij Roompot heb je de keuze uit verschillende vakantieparken in Frankrijk. Zo verblijf je niet alleen op vakantieparken in de Auvergne, vakantieparken in Bourgogne-Franche-Comté, vakantieparken in Occitanië en vakantieparken aan Côte d'Azur. Ook een vakantiepark in Normandië in Frankrijk is een prachtige bestemming voor je vakantie. Struin door heuvelachtige landschappen, ontdek resten van de Tweede Wereldoorlog of bezoek middeleeuwse steden. Het kan allemaal op een vakantiepark in Normandië.

Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.