Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Gastenservice

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Vergelijk vakantieverblijven

Filters

Prijs
Aantal slaapkamers
Faciliteiten
Meer
Parkfaciliteiten
Meer

Vakantieparken in Normandië

Wilt u uw vakantie graag doorbrengen in het noordwesten van Frankrijk? Dan bent u bij Roompot aan het goede adres, want hier boekt u voordelig een comfortabele accommodatie op een van de mooie vakantieparken in Normandië voor u en uw gezelschap!

1 Park 3 Verblijven

La Ferme de Deauville

Arnoult, Normandië, Frankrijk
v.a.
 • Zee en strand
 • Watersporten
 • Charmante dorpjes
282,- prijs uitleg

Kies een datum

 • Aankomstdatum
  Kies een datum

 • Vertrekdatum
  Kies een datum

 • Zee en strand
 • Watersporten
 • Charmante dorpjes

Normandie

Wilt u de vakantie graag doorbrengen in het noordwesten van Frankrijk en het liefst op een van de vakantieparken in Normandie? Een vakantiepark in Normandie met comfortabele accommodaties op een mooie locatie in deze regio boekt u natuurlijk bij Roompot, waar u de keuze heeft uit verschillende verblijfstypen. Samen met uw partner uitwaaien aan de Normandische kust? Met uw gezin genieten van de mooie, rustige omgeving van een bungalowpark in Normandie? Vakantieparken in Normandie én royale accommodaties boekt u nergens voordeliger dan bij Roompot!

Een vakantie- of bungalowpark in Normandie is ideaal voor degenen die graag de Franse kust willen opzoeken, maar daarvoor geen honderden kilometers willen reizen. Wie in Normandie een vakantiepark boekt, heeft namelijk binnen afzienbare tijd het strand bereikt dat grenst aan het Kanaal tussen Engeland en Frankrijk. Een vakantiepark in Normandie is echter ook een mooie uitvalsbasis om de historische regio te ontdekken, waarbij u onder andere kunt denken aan de herinneringen aan D-Day. Het is niet het enige werelderfgoed dat u tegen komt in Normandie. Vakantieparken in deze regio zijn dus zeker een aanrader voor historieliefhebbers, maar daarnaast kunt u onder meer een bezoek brengen aan de steden Caen en Rouen en de havenstad Le Havre.

Direct op zoek gaan naar een vakantie- of bungalowpark in Normandie? Vakantieparken in Frankrijk legt u nergens voordeliger vast dan bij Roompot, terwijl u hier ook nog eens verzekerd bent van de meest comfortabele accommodaties met faciliteiten voor jong en oud. Bekijk de beschikbare vakantieparken in Normandie en ontdek de schoonheid van de kust en het binnenland van deze historische Franse regio!

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.