Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.


Voor vragen over aankomsten tot en met 1 juni 2020 kunt u nu contact opnemen. Voor aankomsten vanaf 2 juni verzoeken wij u op een later moment contact op te nemen.


Valt uw vakantie in de periode tot 1 juni en wilt u uw vakantie verzetten? Vraag dan direct een recreatie-voucher aan.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

2 parken 5 Verblijven

Verfijn uw zoekopdracht

Verfijn uw zoekopdracht en vind snel de vakantie die het beste aansluit bij uw wensen.

Prijs
Aantal slaapkamers
Vakantieverblijf
Faciliteiten
Parkfaciliteiten

Vakantieparken in Normandië

Wilt u uw vakantie graag doorbrengen in het noordwesten van Frankrijk? Dan bent u bij Roompot aan het goede adres, want hier boekt u voordelig een comfortabele accommodatie op een van de mooie vakantieparken in Normandië voor u en uw gezelschap!

2 parken 5 Verblijven

Bekijk onze vakantieparken in Normandië!

Wilt u de vakantie graag doorbrengen in het noordwesten van Frankrijk en het liefst op een van de vakantieparken in Normandie? Een vakantiepark in Normandie met comfortabele accommodaties op een mooie locatie in deze regio boekt u natuurlijk bij Roompot, waar u de keuze heeft uit verschillende verblijfstypen. Samen met uw partner uitwaaien aan de Normandische kust? Met uw gezin genieten van de mooie, rustige omgeving van een bungalowpark in Normandie? Vakantieparken in Normandie én royale accommodaties boekt u nergens voordeliger dan bij Roompot!

Een vakantie- of bungalowpark in Normandie is ideaal voor degenen die graag de Franse kust willen opzoeken, maar daarvoor geen honderden kilometers willen reizen. Wie in Normandie een vakantiepark boekt, heeft namelijk binnen afzienbare tijd het strand bereikt dat grenst aan het Kanaal tussen Engeland en Frankrijk. Een vakantiepark in Normandie is echter ook een mooie uitvalsbasis om de historische regio te ontdekken, waarbij u onder andere kunt denken aan de herinneringen aan D-Day. Het is niet het enige werelderfgoed dat u tegen komt in Normandie. Vakantieparken in deze regio zijn dus zeker een aanrader voor historieliefhebbers, maar daarnaast kunt u onder meer een bezoek brengen aan de steden Caen en Rouen en de havenstad Le Havre.

Direct op zoek gaan naar een vakantie- of bungalowpark in Normandie? Vakantieparken in Frankrijk legt u nergens voordeliger vast dan bij Roompot, terwijl u hier ook nog eens verzekerd bent van de meest comfortabele accommodaties met faciliteiten voor jong en oud. Bekijk de beschikbare vakantieparken in Normandie en ontdek de schoonheid van de kust en het binnenland van deze historische Franse regio!

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.