4 parken 11 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Vakantieparken Bretagne | Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

4 parken 11 verblijven

Deux Fontaines
Deux Fontaines
Deux Fontaines

Deux Fontaines

Névez, Bretagne, Frankrijk
 • Strand en zee
 • Cultuur en natuur
 • Zwemparadijs
Le Ranolien
Le Ranolien
Le Ranolien

Le Ranolien

Perros-Guirec, Bretagne, Frankrijk
 • Aan Bretonse kust
 • Zwemparadijs
 • Beauty & Wellness
Le Kérou
Le Kérou
Le Kérou

Le Kérou

Clohars-Carnoët, Bretagne, Frankrijk
 • Dicht bij strand en zee
 • Familievriendelijk park
 • Gezellige havens
Les Mouettes
Les Mouettes
Les Mouettes

Les Mouettes

Carantec, Bretagne, Frankrijk
 • Aan Bretonse kust
 • Groot zwembad
 • Wellnessfaciliteiten

Bekijk onze vakantieparken in Bretagne!

Bretagne ligt in het westen van Frankrijk en is een echte aanrader voor iedereen die van mooie kusten houdt. In deze streek is bovendien volop prachtige natuur te vinden. U kunt een vakantie naar Bretagne boeken, omdat u bijvoorbeeld behoefte heeft aan rust en er graag tussenuit wilt. Deze streek in Frankrijk is namelijk een prima manier om te kunnen ontspannen en weer helemaal op te laden voor een nieuwe periode.

Een vakantiepark in Bretagne boeken doet u natuurlijk bij Roompot. Roompot heeft namelijk diverse vakantieparken in Bretagne voor u in de aanbieding. U kunt een kijkje nemen op de website van Roompot om na te gaan welk bungalowpark in Bretagne u het meest aanspreekt. De boeking zelf kunt u ook gemakkelijk en snel online in orde maken. Wanneer u een vakantiepark in Bretagne boekt bij Roompot, dan bent u verzekerd van mooie en comfortabele bungalows. De accommodaties zijn ruim van opzet, zodat er meerdere mensen kunnen verblijven in de vakantiehuizen. De vakantieparken zelf zijn ook voorzien van alle faciliteiten om het u naar de zin te maken. Zo is er bijvoorbeeld een kleine supermarkt op het vakantiepark aanwezig. Wanneer uw kleine kinderen mee zijn op vakantie, dan kunnen deze zich uitstekend vermaken in de speeltuinen, of bij het animatieprogramma. Met de allerkleinsten kunt u bovendien prima zandkastelen bouwen in de zandbak en natuurlijk mag ook een bezoek aan het zwembad niet ontbreken. Mocht u tijdens uw vakantie vragen hebben, dan kunt u uiteraard altijd terecht bij de receptie. De mensen van de receptie op het vakantiepark helpen u graag verder om u een zo prettig mogelijke vakantie te bezorgen.

De streek Bretagne is te mooi om in uw vakantiewoning op het vakantiepark in Bretagne te blijven zitten en er zijn een aantal bezienswaardigheden die u zeker moet gaan bezoeken. De granietrotsen bijvoorbeeld zijn een echte aanrader; langs de Côte de Granit Rose kunt u er verschillende vinden. De rotsformaties hebben hier bizarre vormen aangenomen. Wanneer u graag een bezoek wilt brengen aan een historisch dorp, dan kunt u dit bijvoorbeeld doen in Dinan. Dit is een oude binnenstad met een middeleeuwse stadsmuur. Ook het historische stadje Vitré is een echte aanrader. Voor de kinderen is het erg leuk wanneer u ze mee neemt naar Océanopolis. Hier kunnen ze kennis maken met de onderwaterwereld en haar bewoners. Er zijn daarom voldoende mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie tijdens uw verblijf in de vakantieparken in Bretagne.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.