1 vakantiepark 18 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Extra comfort
Privé oplaadpunt auto
In sommige gevallen rekenen we hier een toeslag voor.
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Vakantieparken Nedersaksen | Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

1 vakantiepark 18 verblijven

Ferienresort Bad Bentheim
Ferienresort Bad Bentheim
Ferienresort Bad Bentheim

Ferienresort Bad Bentheim

Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland
  • Landhuisvilla’s
  • Animatieprogramma
  • Bosrijke omgeving

Bekijk onze vakantieparken in Nedersaksen!

Een vakantie in Nedersaksen doorbrengen betekent kennismaken met een zeer gevarieerd landschap. De contrasten in het gebied zijn enorm. Ook zijn er volop bezienswaardige steden te bezoeken tijdens een vakantie in dit Duitse gebied. Het gebied ligt tussen de Eems en de Elbe in en het is de enige staat in Duitsland die zowel over zee als bergen beschikt. In het noorden grenst het namelijk aan de Noordzee en in dit gebied kunt u zowel sportieve activiteiten ondernemen als cultuur snuiven.

Wanneer u een veelzijdige vakantie wilt boeken die barst van avontuur, ontspanning en comfort boekt u dan een vakantie bij Roompot. Een vakantiehuis in Nedersaksen boekt u bij Roompot bovendien voordelig en dat kan bijvoorbeeld op een vakantiepark in Nedersaksen van Roompot. De vakantiehuizen zijn uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen, maar ook met uw partner kunt u er prima terecht. Wanneer u een vakantie in Nedersaksen boekt, dan kunt u daar het hele jaar door terecht voor een ontspannen of actieve vakantie. Harz is het middengebergte in Nedersaksen. U kunt er uitstekend wandelen en mountainbiken. In de winter kan er ook geskied worden, maar ook watersport, golfen en paardrijden zijn activiteiten die u kunt ondernemen in deze regio. Nedersaksen is een gebied waar volop gefietst kan worden. Er is namelijk voor 13.000 kilometer aan fietspaden aangelegd. De ongerepte natuur die u onderweg tegenkomt zullen u inspireren en opfrissen. Na een actieve dag kunt u heerlijk bijkomen op de camping in Nedersaksen in uw bungalow. Natuurlijk kunt u zelf een potje eten koken, maar het is veel leuker om culinair te genieten en uit eten te gaan. U kunt er bijvoorbeeld kennis maken met de gerechten uit de regio.

Een vakantie in Nedersaksen laat u ook kennis maken met diverse bezienswaardigheden in deze deelstaat van Duitsland. Campings in Nedersaksen zijn een prima vertrekpunt voor een bezoek aan steden als Hannover en Osnabrück. Maar ook Emden of Stade zijn een absolute aanrader vanwege hun maritieme charme. In het gebied treft u tevens een attractiepark en vogelpark aan. Uw kinderen zullen zich daarom uitstekend vermaken tijdens deze vakantie. Gaat u daarom hier snel verder naar de website van Roompot en boek vandaag nog een vakantiehuis in Nedersaksen. Want Nedersaksen is niet alleen een ervaring om nooit meer te vergeten, u geniet ook nog eens van een comfortabel en luxe vakantie. Roompot hecht namelijk veel waarde aan een goed verzorgde vakantie voor haar gasten. U bent dus verzekerd van een uitstekende vakantie en een optimale service. Dat maakt een vakantie naar deze regio in Duitsland absoluut aantrekkelijk.

Vakantie Beieren, Vakantie Brandenburg, Vakantie Eifel, Vakantie Moezel, Vakantie Mecklenburg-Vorpommeren, Vakantie Noord-Duitsland, Vakantie Sauerland, Vakantie Zuid-Duitsland

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland, Vakantie Frankrijk, Vakantie Italië, Vakantie Spanje, Vakantie Denemarken, Vakantie België, Vakantie Oostenrijk, Vakantie Luxemburg

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.