Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Goedkope bungalows Duitsland, voordelig op een mooie vakantie!

Goedkope bungalows Duitsland

Goedkope bungalows Duitsland

Wilt u er echt eens even helemaal tussenuit? Even weg zijn van alle stress en de sleur van het dagelijks leven en genieten van een heerlijke vakantie? Helaas is dat lang niet altijd haalbaar. Soms is het bijvoorbeeld lastig om vakantie te krijgen en het is ook niet voor iedereen financieel even eenvoudig. Gelukkig kunt u nu goedkope bungalows in Duitsland boeken. Een vakantie in het buitenland hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. Bij Roompot kunt u voor weinig geld al een fantastische bungalow huren bij onze zuiderburen, waar u en uw gezin helemaal tot rust kunnen komen. Nieuwsgierig? Kijk dan gerust eens naar ons aanbod.

Bungalows van Roompot

Veel mensen houden het tegenwoordig op een vakantie in eigen land, omdat het buitenland te duur is. Gelukkig kan Roompot u voor een lage prijs toch een fantastische vakantie in het buitenland aanbieden. Doordat we zo ontzettend veel bungalows tot onze beschikking hebben, zijn we in staat om deze te verhuren voor vaste lage prijzen. Bovendien hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken over de kwaliteit van de bungalows. Alles is namelijk goed en zorgvuldig geregeld. Of u nu op vakantie wilt met drie man of met een gezin dat uit zes man bestaat; wij hebben altijd wel goedkope bungalows in Duitsland voor u gereed. Deze staan bovendien altijd in een mooie omgeving waar veel te beleven valt. Vervelen is bij Roompot Vakantieparken dan ook geen geen optie, te meer omdat wij er altijd voor zorgen dat er op het bungalowpark van alles te beleven valt. Zelfs als u niet van plan bent het park te verlaten, kunt u dus nog meer dan genoeg doen!

Bungalows in Duitsland

Bungalows in Duitsland

In Duitsland zelf is overigens ook meer dan genoeg te beleven. Het land heeft een afwisselend landschap waar van alles te zien valt. Zo zijn er bergen, maar ook prachtige bosachtige landschappen en de meest bijzondere rivieren. De natuurliefhebber zal dus hoe dan ook zijn of haar ogen uitkijken in dit prachtige land. Ook voor de cultuurliefhebbers is er meer dan genoeg te beleven. Er is altijd wel een grote stad in de buurt waar naar hartenlust geshopt en heerlijk gegeten kan worden. Roompot vakantieparken heeft bungalows in heel Duitsland ter beschikking, zodat u zelf kunt bepalen waar u op vakantie gaat. Bovendien hoeft u daar nauwelijks meer voor te betalen dan een bungalow in Nederland. Goedkope bungalows in Duitsland zijn bij ons meer regel dan uitzondering!

Onze suggesties

Ferienresort Cochem

Ferienresort Cochem

  • Twee eigen golfbanen en een overdekt zwembad
  • Prachtig gelegen in het Moezellandschap

Ferienresort Bad Bentheim

Ferienresort Bad Bentheim

  • Luxe villa's in landhuisstijl
  • Originele architectuur

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.