1 vakantiepark 9 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Vakantieparken aan de kust in België | Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

1 vakantiepark 9 verblijven

Breeduyn Village
Breeduyn Village
Breeduyn Village

Breeduyn Village

Bredene, West-Vlaanderen, België
  • Splinternieuw park
  • Dicht bij zee en strand
  • Tip: Oostende en Brugge

Ontspannen bij de zuiderburen op een vakantiepark aan de Belgische kust

Er gaat niets boven het strand: de frisse wind door je haren, rustige natuurgebieden om door te wanden en de gezelligheid van een vol strandpaviljoen. Ga op bezoek bij onze zuiderburen en beleef het allemaal op een vakantiepark aan de Belgische kust. Spot watervogels in een van de natuurreservaten langs de kustlijn of trotseer juist het golvende water met je zeilboot. Struinen door de gezellige winkelstraten van badplaatsen zoals Knokke-Heist, Oostende of De Haan kan natuurlijk ook. Wat je bestemming ook is, je maakt het mee op een vakantiepark aan de Belgische kust van Roompot. Als grootste kustspeler van Nederland en nummer twee van Europa hebben wij ook luxe vakantieparken buiten Nederland. Ook onze prachtige vakantieparken aan de kust in België zijn een heerlijke plek waar je met het hele gezin kunt genieten van zon, zee en strand.

Luxe beach resorts in België

De vakantieparken in België aan zee zijn geschikt voor iedereen. Romantisch over het strand wandelen met je partner? Samen met vrienden een middag kitesurfen en de zee verkennen? Of heerlijk ontspannen met je gezin? Het is allemaal mogelijk op een vakantiepark aan de Belgische kust. Verblijf in een grote villa, een sfeervolle beach house of een luxe chalet. Ontdek de ruime tuin, doe je benen omhoog en geniet van het geluid van de ruisende zee. De kinderen hebben het rijk voor zichzelf in de speeltuin of laten zich urenlang vermaken door Koos Konijn. Huur een paar fietsen om de stille duinen te verkennen of ontdek de bloedstollende glijbanen in het zwemparadijs. Ieder vakantiepark in België aan de kust heeft weer iets anders te bieden, van grote sportvelden tot een luxe wellnesscentrum. Zo laad jij je batterij weer helemaal op.

Bourgondisch genieten

Als er iets is wat de Belgen goed kunnen, dan is het wel genieten van eten. Op je vakantiepark aan de Belgische kust trakteer je jezelf op de lekkerste specialiteiten. Verse mosselen met echte Vlaamse frieten? Dat smaakt nog lekkerder met Belgische mayonaise erbij. Bestel ook eens een potje stoofvlees, bereid met speciaalbier uit de regio. Zoek je naar een snelle hap rondom je vakantiepark aan de Belgische kust? Ga dan voor een Luikse wafel, compleet met warme chocoladesaus, vers fruit en zoete slagroom. Schuif aan bij het restaurant van je vakantiepark aan de kust in België en geniet van een uitgebreid diner. Klassieke vol-au-vent, verse garnaalkroketjes en een bonbon met echte Belgische chocolade komen allemaal voorbij.

De natuur rondom een vakantiepark aan de Belgische kust

Tijdens je vakantie op een vakantiepark aan de Belgische kust word je omringd door ruige, ongerepte natuur. Hier maak je lange strandwandelingen, waarbij je de rode gloed in de lucht ziet zodra de zon in het water zakt. Verken ook de duingebieden rondom je vakantiepark aan de Belgische kust. Fiets door het glooiende landschap van natuurreservaat De Westhoek, waar hoge duinen, groene graslanden en stille meertjes elkaar afwisselen. In de Uitkerkse Polder wandel je door stille veengebieden, waar watervogels in alle rust op hun broedplaats zitten. Ook het Zwin is makkelijk te bereiken vanaf vakantieparken in België aan de kust. Dit waterlandschap staat bekend om zijn veelzijdigheid: uitgestrekte graslanden, stille wateren en kwetterende vogels die om je heen vliegen. Met een beetje geluk spot je zelfs zeehonden rondom je vakantiepark aan de Belgische kust.

Proef de sfeer in knusse badplaatsen

Op zoek naar gezelligheid en cultuur rondom je vakantiepark aan de Belgische kust? Wandel dan eens door de oude straten van sfeervolle badplaatsen, zoals Blankenberge. Duik in het verleden wanneer je langs het Huisje van Majutte struint, een oud vissershuisje dat de authentieke sfeer van de Vlaamse kust ademt. In Oostende loop je langs de oude vestingsmuren van Fort Napoleon, waar je uitkijkt over de glinsterende zee en de groene graslanden. Zoek de gezelligheid op in het centrum van De Haan, waar een glas Belgisch speciaalbier nog nooit zo lekker smaakte. Kunstliefhebbers komen ook niets tekort tijdens een vakantie in België, want de prachtige musea aan de Belgische kust zijn ook de moeite waard. Ontdek moderne sculpturen in het centrum van Knokke-Heist of kijk je ogen uit bij Mu.ZEE in Oostende. Wil je de Belgische kust vanaf een vakantiepark verkennen? Dan is iedere dag anders.

Zorgeloos genieten op vakantieparken aan de Belgische kust van Roompot

Er gaat niets boven de rust op een vakantiepark aan de Belgische kust. De wind die door de duinen blaast, de kwetterende watervogels en de rustgevende golven helpen je allemaal ontspannen. Stap even helemaal uit het dagelijks leven op vakantieparken in België van Roompot. Je vindt aan de Belgische kust vakantieparken die alles hebben wat je zoekt: ruimte voor ontspanning, avontuurlijke activiteiten voor jong en oud en luxe restaurants om te dineren. Ben je op zoek naar goedkope vakantieparken in België en wil je aan de kust verblijven? Ontdek dan de last minutes van Roompot, voor een comfortabele én voordelige vakantie.

Urenlang surfen, borrelen op een strandpaviljoen of door de rustige natuur wandelen rondom een vakantiepark aan de Belgische kust? Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.