2 parken 5 verblijven

Vakantieverblijf
Unieke ervaringen
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

2 parken 5 verblijven

Rochefort en Ardenne
Rochefort en Ardenne
Rochefort en Ardenne

Rochefort en Ardenne

Nassogne, Luxemburg, België
  • Ardennen
  • Ontdek het boerderijleven
  • Kleinschalig overnachten
Parc la Clusure
Parc la Clusure
Parc la Clusure

Parc la Clusure

Tellin, Luxemburg, België
  • Bosrijke omgeving
  • Aan rivier
  • Openlucht zwembad

Bekijk onze vakantieparken in de Ardennen!

Bent u graag actief bezig in een natuurrijke omgeving, of wilt u tot rust komen in een mooie streek dicht bij Nederland? Dan is een vakantie in de Ardennen een absolute aanrader. Naar de Ardennen op vakantie gaan is een ervaring om niet meer te vergeten, want een vakantie in de Ardennen in Belgie heeft voor beide doelgroepen voldoende ingrediënten in zich om er een geslaagde vakantie van te maken. Tijdens uw vakantie in Belgie in de Ardennen kunt u enerzijds volop actief bezig zijn door middel van een wandel- of fietstocht, terwijl u anderzijds ook heerlijk kunt genieten van de rust, de stilte en het geluid van talloze kabbelende beekjes. Een vakantie in de Belgische Ardennen is pas echt geslaagd wanneer u deze bij Roompot online boekt. Gemakkelijk en daarnaast super voordelig! In de Ardennen op vakantie Wanneer u een vakantie in de Ardennen boekt bij Roompot, dan verblijft u in een mooie accommodatie op een bungalowpark. Zo kunt u bijvoorbeeld overnachten in een comfortabele bungalow, ruime villa, luxe vakantiewoning of houten chalet. Welke accommodatie u kiest, is natuurlijk geheel afhankelijk van uw budget en waar uw persoonlijke voorkeur naar uitgaat. De accommodatie is voorzien van de nodige faciliteiten om u een fijne vakantie te bezorgen. Terwijl u 's morgens ontspannen kunt ontbijten in de buitenlucht heeft u daarnaast de mogelijkheid om zich in de avond terug te trekken in uw accommodatie en uw favoriete film te bekijken op de televisie. Uiteraard zijn op het park ook de nodige voorzieningen aanwezig voor een ontspannen vakantie: denkt u bijvoorbeeld aan een speeltuin en een zwembad voor de kinderen.

Activiteiten in de Belgische Ardennen
Wanneer u naar de Ardennen op vakantie gaat, is het natuurlijk de moeite waard om de Belgische Ardennen in te trekken. De sportieveling waagt zich bijvoorbeeld op het water en huurt een kano of kajak, of kiest er voor om een middagje te gaan klimmen in Spa. De Belgische Ardennen leent zich ook uitstekend voor een ritje op de mountainbike of een sportieve wandeling. Bent u meer een cultuurliefhebber, dan kunt u ook een aantal mooie plaatsjes bezoeken in de Belgische Ardennen. La Roche bijvoorbeeld is een populair stadje vanwege het middeleeuwse kasteel dat er nog steeds staat en kan daarnaast gezien worden als een vertrekpunt voor diverse activiteiten in de omgeving. De bossen rondom La Roche zijn prima geschikt voor een wandeling. Een mooie wandelroute kan gelopen worden naar Roche Hérou. Vanaf deze rotsformatie heeft u een schitterend uitzicht over de omgeving. Boek daarom uw vakantie in de Ardennen bij Roompot voor een onvergetelijke vakantie-ervaring.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.