Een vakantie zonder zorgen

De Koos Foundation zet zich in voor gezinnen voor wie op vakantie gaan niet zo vanzelfsprekend is. Ziekte, financiële zorgen en andere tegenslagen kunnen het leven behoorlijk op zijn kop zetten. Juist dan kunnen een paar zorgeloze vakantiedagen een welkome afwisseling zijn.

Koos Foundation huis Weerterbergen
In het gastvrije Limburg ligt Roompot Weerterbergen. Een bospark midden in het groen. In de omgeving vind je een grote natuurplas, en op het park is er een binnen én buitenzwembad met reuzenglijbaan, en niet te missen: Koos. Verken de omgeving, ga lekker zwemmen, doe waar vakantie écht voor bedoeld is: even helemaal niets!

Koos Foundation huis Hunzedal
Het Drentse landschap staat bekend om haar mysterieuze hunebedden en ongerepte natuur. Midden in dit mooie landschap, in het gezellige plaatsje Borger, ligt vakantiepark Hunzedal. Je comfortabele vakantieverblijf is van alle gemakken voorzien, en op het park en in de omgeving is van alles te doen. Wandelen, fietsen, of lekker zwemmen in het zwembad of het recreatiemeer. Het kan allemaal!

Voor wie is de Koos Foundation?
Natuurlijk zou iedereen wel eens gratis op een volledig verzorgde vakantie willen in een Koos Foundation Vakantiehuis. Dat kan natuurlijk niet… De Koos Foundation zet zich in voor kinderen tussen 0-12 jaar die door verschillende omstandigheden wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Om ervoor te zorgen dat de juiste families bij ons kunnen genieten van zo’n vakantie wordt de selectie van gezinnen grotendeels verzorgd door onze partners Nationaal Fonds Kinderhulp, Fonds Slachtofferhulp, Stichting Reis met je Hart en Stichting TuTu. Zij werken ieder met eigen aanmeldcriteria welke aansluiten bij de kernwaarden van de Koos Foundation.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om je eigen gezin of een gezin dat jij een hart onder de riem wil steken aan te melden voor een vakantie in het enige echte Koos Foundation Vakantiehuis. Binnen Roompot is er een speciale selectiecommissie samengesteld die alle aanmeldingen beoordeelt aan de hand van een aantal vaste criteria.

Naar het aanmeldformulier

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.