Koos Foundation

Samen genieten zonder zorgen

Het geluk van kinderen vergroten

De Koos Foundation – een initiatief van Roompot – zet zich sinds 2016 in voor het geluk en zorgeloos plezier van kinderen. Dit doen we onder andere door kinderen door het hele land te verrassen met cadeautjes en bezoekjes van onze mascotte Koos. Ook stellen we vakantiehuizen beschikbaar voor gezinnen die het moeilijk hebben, zodat zij toch kunnen genieten van een zorgeloos weekendje of midweekje weg.

Onbezorgd op vakantie
In mei 2017 opende de Koos Foundation haar eerste eigen Koos Foundation Vakantiehuis op Roompot-vakantiepark Weerterbergen. Het tweede huis is in september 2018 geopend op Vakantiepark Hunzedal. Met de komst van dit tweede vakantiehuis, geheel ontworpen door leerlingen van groep 8 van bassischool de Kirreweie, kunnen er nu jaarlijks meer dan 200 gezinnen genieten van een geheel verzorgd verblijf. Samen met diverse partners en goede doelen zorgen wij ervoor dat kinderen en hun familie hier 365 dagen per jaar kunnen genieten van een ontspannen tijd.

Lees hier het laatste nieuws

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.