Het geluk van kinderen vergroten

De Koos Foundation – een initiatief van Roompot – zet zich sinds 2016 in voor het geluk en zorgeloos plezier van kinderen. Dit doen we onder andere door kinderen door het hele land te verrassen met cadeautjes en bezoekjes van onze mascotte Koos. Ook stellen we vakantiehuizen beschikbaar voor gezinnen die het moeilijk hebben, zodat zij toch kunnen genieten van een zorgeloos weekendje of midweekje weg.

Koos on Tour
Samen met onze mascotte Koos verrassen we kinderen van onder andere basisscholen en andere instanties met feestelijke bezoekjes. De kinderen krijgen cadeautjes, gaan lekker dansen en knutselen met Koos en mogen met Koos op de foto. De afgelopen tijd verrasten we bijvoorbeeld basisschool OBS de Vliete met voetbaldoeltjes, gaven we 2.000 Koos-shirts aan Kledingbank Zeeland en brachten we een bezoekje aan de prijsuitreiking van de Little Ladiesrun.

Onbezorgd op vakantie
In mei 2017 opende de Koos Foundation haar eerste eigen Koos Foundation Vakantiehuis op Roompot-vakantiepark Weerterbergen. Het tweede huis is in september 2018 geopend op Vakantiepark Hunzedal. Met de komst van dit tweede vakantiehuis, geheel ontworpen door leerlingen van groep 8 van bassischool de Kirreweie, kunnen er nu jaarlijks meer dan 200 gezinnen genieten van een geheel verzorgd verblijf. Samen met diverse partners en goede doelen zorgen wij ervoor dat kinderen en hun familie hier 365 dagen per jaar kunnen genieten van een ontspannen tijd.

Benieuwd geworden?

Bekijk hier hoe een verblijf in een van de Koos Foundation vakantiehuizen eruit ziet.