Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Service & Contact

Makkelijk zelf online regelen

Regel je vakantiezaken online via Mijn Roompot. Wijzig je boeking tot 28 dagen voor aankomst. Gratis!

Veelgestelde Vragen

 • Mag ik met vrienden of familie in 1 woning verblijven?

  Nederland
  Ja, je mag met vrienden of meerdere huishoudens in dezelfde woning verblijven. Dit mag met maximaal 3 mensen die geen deel uitmaken van je huishouden. Kinderen tot en met 12 jaar worden hierbij niet meegerekend. Houd altijd 1,5 meter afstand van mensen uit een ander huishouden.

  Duitsland
  Ja, je mag met vrienden of meerdere huishoudens in dezelfde woning verblijven, als jullie 1,5 meter afstand van elkaar houden.

  België
  In België mag een huishouden contact hebben met 5 mensen (ouder dan 12 jaar) die geen deel uitmaken van dat huishouden. Je mag er dus met vrienden of familie in 1 woning verblijven.

  Je mag ook met 10 gasten samenkomen, als je maar 1,5 meter afstand houdt.
 • Is het zwembad open?

  Of een zwembad wel of niet open is, verschilt per park. In Nederland zijn er velen met zwembaden die open zijn. Daarvoor gelden aanvullende regels, voor een veilig gebruik. De concrete afspraken hierover vind je terug op de Safe Stay pagina. Om zeker te weten of het zwembad op het park waar je verblijft geopend is, raden we je aan om contact op te nemen met de parkreceptie. Het telefoonnummer van de parkreceptie vind je door hier de parknaam in te vullen. Je komt direct bij de Adres & Reisinfo van je park.

  Het aantal bezoekers van de zwembaden is beperkt. Zo kan iedereen de minimale 1,5 meter afstand houden. Om alle gasten de kans te geven om te gaan zwemmen, werken we met verschillende vaste zwemmomenten per dag. Je kunt je hiervoor inschrijven op het park. Hoe dit gebeurt, verschilt per park en hoor je van ons wanneer je er bent.

  Let op: Voor onze Duitse parken gelden andere maatregelen. Neem contact op met de receptie van het park voor meer informatie over welke faciliteiten geopend zijn. In alle algemene gebouwen in Duitsland is het dragen van een mondmasker verplicht.
 • Kan ik nog op vakantie ondanks het coronavirus (COVID-19)?

  Ja, wij zijn open, soms met wat aanpassingen vanwege het coronavirus. De situatie kan van dag tot dag veranderen. Houd daarom onze speciale informatiepagina met betrekking tot het coronavirus in de gaten.

  Belgen in Nederland
  De Belgische overheid heeft code rood afgegeven voor de Nederlandse provincies Utrecht, Groningen, Gelderland, Flevoland, Noord-Brabant, Noord- en Zuid-Holland.

  De Belgische overheid raadt af te reizen naar zones met code rood, maar verbiedt het niet.

  Heb je een verblijf in een van deze provincies geboekt, met aankomst tot en met 9 oktober? Dan kun je je verblijf omboeken naar een park in een andere provincie of naar een latere periode. Neem contact op met de Gastenservice om je verblijf om te boeken.

  Voor aankomsten na 9 oktober is nog onduidelijk wat het standpunt van de overheid zal zijn. Hier kunnen wij nu dan ook nog niks over zeggen.

  Duitsers in Nederland
  Duitsers die in Utrecht, Noord- of Zuid-Holland zijn geweest moeten bij thuiskomst een coronatest doen. Zij moeten dan in quarantaine blijven tot het resultaat bekend is.

  Heb je een verblijf in een van deze provincies geboekt, met aankomst tot en met 9 oktober? Dan kun je je verblijf omboeken naar een park in een andere provincie of naar een latere periode.

  Neem contact op met de Gastenservice om je verblijf om te boeken. Voor aankomsten na 9 oktober is nog onduidelijk wat het standpunt van de overheid zal zijn. Hier kunnen wij nu dan ook nog niks over zeggen.

  Verblijf in België
  Onze parken in België zijn open.

  Woon je in Utrecht, Noord- of Zuid-Holland en heb je een verblijf in België geboekt met een aankomstdatum tot en met 9 oktober? Dan kun je je verblijf omboeken naar een ander park of naar een latere periode. Neem contact op met de Gastenservice om je verblijf om te boeken.

  Verblijf in Duitsland
  Onze parken in Duitsland zijn open. In alle openbare gebouwen in Duitsland is het dragen van een mondmasker verplicht.

  Woon je in Utrecht, Noord- of Zuid-Holland en heb je een verblijf in Duitsland geboekt met een aankomstdatum tot en met 9 oktober? Dan kun je je verblijf omboeken naar een ander park of naar een latere periode. Neem contact op met de Gastenservice om je verblijf om te boeken.

  Voor aankomsten na 9 oktober is nog onduidelijk wat het standpunt van de overheid zal zijn. Hier kunnen wij nu dan ook nog niks over zeggen.
 • Welke maatregelen neemt Roompot om verspreiding te voorkomen?

  Het landelijk beleid is erop gericht om 1,5 meter afstand van elkaar te houden en de (hand)hygiëne te waarborgen. Op onze parken hebben we hiervoor verschillende maatregelen genomen, waar we gasten ook ter plaatse aan herinneren. Je vindt een uitgebreid overzicht van onze maatregelen op onze safe stay pagina. Er is nóg meer aandacht voor de schoonmaak van veelbezochte plekken en er zijn handgels beschikbaar.

  Voor onze Duitse parken gelden andere maatregelen. Bekijk de openingstijden van het park om te kijken welke faciliteiten geopend zijn. In alle algemene gebouwen in Duitsland is het dragen van een mondmasker verplicht.
 • Hoe kan ik bijgeboekte extra’s wijzigen of annuleren?

  Je kunt bijgeboekte extra’s tot 1 dag voor aankomst wijzigen en annuleren via Mijn Roompot. Als je de volledige vakantie al hebt betaald, storten we het eventuele prijsverschil terug met de borg. Het annuleren van verzekeringen en verplichte extra’s zoals verplicht bedlinnen of een verplichte schoonmaak, is niet mogelijk.
Ga naar alle veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zocht?

Op dit moment is het erg druk bij onze Gastenservice. Voor vragen over een vakantie na 2 oktober 2020 vragen we je later contact op te nemen.

WhatsApp

Tot 20:30 uur beantwoorden we je berichtjes.

0622167156

Facebook Messenger

Tot 20:30 uur beantwoorden we je berichtjes.

Stuur een Messenger bericht

Telefoon

Tot 20:30 uur kun je ons bellen.

(vanuit Nederland)

088 - 0444999 (gebruikelijke belkosten)

(vanuit België)

02 669 81 97 (gebruikelijke belkosten)

Overige gegevens

Bezoekadres
Roompot Service
Schuverweg 2
4462 HK Goes

Postadres
Roompot Service
Postbus 6
4460 AA Goes

KVK nummer: 22031538
BTW nummer: NL 0095.83.956.B01

IBAN: NL24ABNA0517343517
BIC code: ABNANL2A