Service & Contact

Makkelijk zelf online regelen

Regel je vakantiezaken online via Mijn Roompot. Wijzig je boeking tot 28 dagen voor aankomst. Gratis!

Veelgestelde Vragen

 • Mag ik met vrienden of familie in 1 woning verblijven?

  Nederland
  Ja, je mag in Nederland met maximaal 4 personen uit verschillende huishoudens in 1 woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in een woning.

  Bestaat je reisgezelschap uit meer dan 4 personen ouder dan 12 jaar uit verschillende huishoudens? Dan kun je je verblijf omboeken. Neem contact op met de Gastenservice om je verblijf om te boeken.

  Duitsland
  Enkele parken mogen in Duitsland open. Ferienresort Cochem mag dat vanaf vrijdag 21 mei. De andere parken blijven gesloten. Hou er rekening mee dat u bij aankomst een negatieve PCR-test hoort voor te leggen. Gasten die uit het buitenland naar Duitsland reizen, moeten ook minimaal 5 dagen in quarantaine. Heb je als buitenlander een verblijf geboekt op een van onze Duitse parken met een aankomst tot en met 30 mei? Dan kun je je verblijf omboeken naar een ander park of naar een latere datum. Dit kun je gewoon zelf doen via het omboekformulier. Toch hulp nodig bij het invullen van het formulier of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met de Gastenservice.

  Je mag telkens met 1 huishouden in een vakantwoning verblijven.

  België
  Je mag in België met maximaal 2 personen uit een ander huishouden in 1 woning verblijven. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in een woning.

  Bestaat je reisgezelschap uit meer dan 2 personen die geen deel uitmaken van je huishouden? Dan kun je je verblijf omboeken. Neem contact op met de Gastenservice om je verblijf om te boeken.

 • Geldt de avondklok ook op het park?

  In Nederland en België is er geen avondklok meer.
 • Is het zwembad open?

  De Nederlandse zwembaden zijn vanaf woensdag 19 mei opnieuw open. 30 gasten mogen dan op hetzelfde moment zwemmen. Om iedereen de kans te geven, werken we met een tijdsslot waarvoor je kan reserveren. Dit doe je op het park. De kleedkamers van het zwembad zijn terug open. Douches en glijbanen blijven gesloten.
  Let op: op de Duitse parken zijn de zwembaden dicht. Wanneer ze kunnen heropenen is nog niet bekend.
 • Waar kan ik tijdens mijn vakantie iets eten?

  In Nederland
  Onze terrassen zijn van 12 uur tot 18 uur open. Vanaf woensdag 19 mei is dat van ’s morgens vroeg tot 20u. Reserveren hoeft niet, je kunt gewoon langskomen. Is er een plekje vrij en is je gezondheidscheck in orde? Dan noteren we je gegevens en kan het genieten beginnen. Onze snackbars zijn open om eten af te halen. Op parken met een restaurant en/of eetcafé bezorgen we ook maaltijden bij je vakantieverblijf.

  In Duitsland
  De Duitse overheid heeft extra maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Alle restaurants zijn er gesloten, behalve in Cochem. Hier hoor je een negatieve coronatest niet ouder dan 24u of een vaccinatiebewijs te kunnen voorleggen om wat op het terras te kunnen eten.

  In België
  De terrassen in België zijn open. Bij heel wat restaurants en snackbars kun je eten afhalen of laten bezorgen.
 • Mag ik mijn eigen bedlinnen en handdoeken meenemen?

  Dit verschilt per vakantieverblijf. Soms is het verplicht om bedlinnen te huren. Kijk hiervoor bij prijs uitleg, onder de prijs van een vakantieverblijf. Staat bedlinnen er met een prijs bij, dan is de huur verplicht. Staat het er niet bij, dan kun je bedlinnen bijboeken of zelf meenemen. In alle vakantieverblijven zijn eenpersoons dekbedden en kussens aanwezig. Handdoeken zijn nooit verplicht om te huren en kun je ook bijboeken of zelf meenemen.

  Bijboeken
  Tot een dag voor aankomst zijn bedlinnen en handdoeken bij te boeken via Mijn Roompot. Ben je bedlinnen of handdoeken vergeten? Geen probleem, de receptie helpt je graag. Het kan gebeuren dat er dan geen bedlinnen of handdoeken meer op voorraad zijn. Vooraf bijboeken is daarom altijd verstandig.
Ga naar alle veelgestelde vragen

Contact opnemen

Op dit moment is het drukker dan ooit bij onze Gastenservice. We vinden het heel vervelend dat we niet iedereen kunnen helpen zoals we zouden willen. Je helpt ons enorm als je wijzigingen zelf doet via Mijn Roompot. Heb je vragen? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zocht? Hieronder vind je de contactmogelijkheden. Houd rekening met een langere wachttijd dan je van ons bent gewend.

WhatsApp

Vanaf do. 13 mei 9:00 uur beantwoorden we je berichtjes.

0622167156

Telefoon

We zijn vandaag gesloten. Vanaf vr. 14 mei 9:00 uur kun je ons weer bellen.

(vanuit Nederland)

088 - 0444999 (gebruikelijke belkosten)

(vanuit België)

02 669 81 97 (gebruikelijke belkosten)

Overige gegevens

Bezoekadres
Roompot Service
Schuverweg 2
4462 HK Goes

Postadres
Roompot Service
Postbus 6
4460 AA Goes

KVK nummer: 22031538
BTW nummer: NL 0095.83.956.B01

IBAN: NL24ABNA0517343517
BIC code: ABNANL2A