Over ons

Roompot

Roompot is de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland en Europa’s nummer twee. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. 

In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantieparken in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk in portfolio, van premium resorts tot comfortabele parken en aantrekkelijke campings.

Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot

Wij gunnen het iedereen om zijn persoonlijke bestemming te vinden. Een plek waar alles klopt. Een plek waar je meer dan welkom bent. Een plek waar je écht tot jezelf en elkaar kunt komen. Een plek die jouw bestemming heet. Het is de stip op de horizon waar we ons elke dag met veel liefde en energie voor inzetten.

Onze geschiedenis

Roompot is opgericht in 1965 en is van een eenvoudige camping uitgegroeid tot een leidende Europese speler. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Goes. 

Met de acquisitie van Hogenboom Vakantieparken in 2009, de introductie van Roompot Reizen in 2010 en de overname van Qurios in 2020 hebben we ons aanbod uitgebreid tot meer dan 200 vakantieparken in voornamelijk Nederland, Duitsland, België & Frankrijk. Voor het laatste nieuws check de nieuwspagina van Roompot. 

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.