Affiliate

Roompot Affiliate programma

Roompot hoort met meer dan 150 vakantieparken en campings tot de grootste vakantieaanbieders van Nederland. De parken bieden een ruim assortiment accommodaties, waaronder luxe bungalows, chalets, white camp cottages, familievilla’s, landhuizen en appartementen. Op onze campings vind je ruime kampeerplaatsen met alle moderne voorzieningen. Uiteraard zijn de Roompot parken ook voorzien van diverse faciliteiten, zoals zwembaden, bowlingbanen, sportfaciliteiten en restaurants. Onder het label 'Roompot Reizen' biedt Roompot ook zomer- en winterparken aan op touroperator basis in binnen- en buitenland, waaronder Spanje, Italië en Frankrijk.

Wil je mee profiteren en bijdragen aan het succes van Roompot? Dat kan! Word affiliate van Roompot en start direct met geld verdienen!

Affiliate Programma

In samenwerking met TradeTracker en TradeDoubler biedt Roompot een uniek partnerprogramma. Lees hieronder meer over dit programma en schrijf je meteen in! Roompot is aangesloten bij twee netwerken: TradeTracker en Tradedoubler. Dit houdt in dat TradeTracker en TradeDoubler alle nieuwe klanten en verkopen registreren en de uitbetaling verzorgt. Dit betekent dat je gegarandeerd wordt uitbetaald en dat registratie in handen is van een onafhankelijke partij.

Over TradeTracker en TradeDoubler

TradeTracker en TradeDoubler bieden websites de mogelijkheid om met hun website inkomsten te genereren. Dit kan door promotie te maken voor de bij deze netwerken aangesloten adverteerders. Deze adverteerders stellen daarvoor promotiemateriaal ter beschikking (banners, tekstlinks, advertorials etc.) die je als affiliate op je site(s) en in je nieuwsbrieven kunt plaatsen. Je kunt affiliate worden als je eigenaar bent van een website en interesse hebt om geld te verdienen aan je bezoekers. Deelname aan dit programma is kosteloos!

Hoe werkt het?

Via het partner programma kun je eenvoudig iedere willekeurige accommodatie uit ons assortiment via je site promoten. Door het grote aanbod kun je aan je bezoekers altijd een verrassende keuze van parken voorschotelen. De verwerking, verzending en facturering van reserveringen nemen wij voor onze rekening. Uiteraard is onze klantenservice het aanspreekpunt voor alle vragen en opmerkingen van de klant gedurende de reservering. Het enige dat je hoeft te doen, is het maken van een link tussen je site en die van ons en de commissie in ontvangst nemen!

Invulling partner programma

Je kunt op diverse manieren een invulling geven aan het Roompot partnerschap:

  • Banners in diverse standaard maten die via je website verwijzen naar roompot.nl
  • Deeplinks en/of tekstlinks, deze verwijzen naar specifieke pagina’s op roompot.nl

Via de netwerken van TradeTracker en TradeDoubler worden uitingen automatisch bijgewerkt op je site. Je beschikt altijd over de meest actuele aanbiedingen en promotiemateriaal wat de resultaten zeker ten goede zal komen.

De commissie

Wanneer je bezoekers op onze website roompot.nl tot een sale zijn overgegaan, betalen wij de commissie. Deze commissie is altijd een vast percentage over de huursom van de gemaakte reservering. De huursom betreft de verblijfskosten minus reserveringskosten, de inbegrepen extra’s en belastingen. De hoogte van het percentage is afhankelijk van het segment waarin je campagne wordt geplaatst. Dit segment is op zijn beurt weer afhankelijk van het soort campagne en het aantal sales en kan variëren tussen de 2% en de 8%.

Om een actueel beeld te krijgen van deze commissies kunt je je aanmelden bij onze netwerken TradeTracker of TradeDoubler (zie links onderaan deze pagina).

Gebruik logo en merknaam

Roompot heeft een uitgebreid en actueel aanbod van tekstlinks en bannermateriaal beschikbaar gesteld via de affiliate netwerken waar je gebruik van kunt maken. Het is daarom niet toegestaan om zelfgemaakt materiaal te gebruiken waarin het logo of de merknaam van Roompot wordt gebruikt. Ook adverteren op de Roompot merknamen en parknamen of misspellingen hiervan is niet toegestaan. Bekijk onze SEA policy voor de lijst met termen waarop niet geadverteerd mag worden.

Aanmelden als partner

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.