Tijdelijke huisvesting

Wanneer jij of je gasten voor een langere periode in een volledig ingerichte woning willen verblijven, ben je bij Roompot aan het juiste adres.

Bij een huurperiode van langer dan 3 weken kom je in aanmerking voor een offerte vanuit Roompot Business. Wij bieden een offerte aan voor de periode die je bij ons aanvraagt.

Bij tijdelijke verhuur gelden verschillende voorwaarden. Zo bieden wij geen prijzen beneden de grens van de huurtoeslag (€ 720,42) en is het tarief seizoensgebonden. Last minute kortingen, vakantiecheques of andere acties zijn niet geldig op de huurprijzen. De huurprijzen schommelen door het seizoen heen en verschillen per park en regio. Wij bieden geen vaste maandprijzen en ook geen kortingen bij het niet gebruiken van de parkfaciliteiten. Het is niet mogelijk om in aanmerking te komen voor huurtoeslag en je kun je niet inschrijven bij de plaatselijke gemeente (GBA). Ook is het niet mogelijk om een optie te plaatsen. De prijsopgave die je ontvangt is op basis van beschikbaarheid, ook bestaat de kans bij verlenging dat je van accommodatie moet wisselen of dat wij geen beschikbaarheid hebben. 

Particulier

Ben je als particulier op zoek naar tijdelijke huisvesting? Ga dan naar de website van Roompot Business en neem vrijblijvend contact met ons op.

Zakelijk

Zoek je een zakelijk verblijf voor jezelf of collega’s? Bekijk dan de mogelijkheden via de website van Roompot Business. 

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.