Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

 • Chat

  Sorry, we zijn even offline.

  Start chat
 • WhatsApp

  Tot 21:00 uur beantwoorden we uw appjes.

  06 22 16 71 56
 • Facebook Messenger

  Tot 21:00 uur beantwoorden we uw berichtjes.

  Facebook
 • Telefoon

  Tot 21:00 uur kunt u ons bellen.

  (gebruikelijke belkosten)

  Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit België: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Tijdelijke huisvesting

Wanneer u of uw gasten voor een langere periode in een volledig ingerichte woning willen verblijven, bent u bij Roompot Vakanties aan het juiste adres.

Bij een huurperiode van langer dan 4 weken komt u in aanmerking voor een offerte vanuit Roompot Business. Wij bieden u een offerte aan voor de periode die u bij ons aanvraagt. 

Bij tijdelijke verhuur gelden verschillende voorwaarden. Zo bieden wij geen prijzen beneden de grens van de huurtoeslag (€ 720,42) en is het tarief seizoensgebonden. Last-minute kortingen, vakantiecheques of andere acties zijn niet geldig op de huurprijzen. De huurprijzen fluctueren door het seizoen heen en verschillen per park en regio. Wij bieden geen vaste maandprijzen en ook geen kortingen bij het niet gebruiken van de parkfaciliteiten. Het is niet mogelijk om in aanmerking te komen voor huurtoeslag en u kunt zich niet inschrijven bij de plaatselijke gemeente (GBA). Tevens is het niet mogelijk om een optie te plaatsen. De prijsopgave die u ontvangt is op basis van beschikbaarheid, tevens bestaat de kans bij verlenging dat u van accommodatie moet wisselen of dat wij geen beschikbaarheid hebben. 

Particulier

Bent u als particulier op zoek naar tijdelijke huisvesting? Ga dan naar roompotbusiness.nl. en neem vrijblijvend contact met ons op.

Zakelijk

Zoekt u een zakelijk verblijf voor uzelf of collega’s? Bekijk dan uw mogelijkheden via de website van Roompot Business.