Prijzen & vergoedingen

Comfortzorg vraagt een vergoeding voor het regelen van de zorg- en/of hulpmiddelen op jouw vakantieadres.

Tarief week

  • Hulpmiddelen € 37,50
  • Zorg € 60,-
  • zorg- en hulpmiddelen € 70,-

Buitenlands tarief

  • Hulpmiddelen € 45,-
  • Zorg 69,50
  • Zorg- en hulpmiddelen € 79,50

Voor buitenlandse gasten en in bijzondere situaties vraagt Comfortzorg een kleine toeslag op deze tarieven. Deze kosten kun je veelal declareren bij je ziektekostenverzekeraar.

De overige kosten die in rekening gebracht worden voor zorg- en hulpmiddelen zijn afhankelijk van de situatie. Hieronder volgt een korte uitleg.

Nederlandse gasten

Zorgverzekeringswet

Indien je thuis zorg ontvangt kun je deze zorg vaak ook op je vakantieadres krijgen. Comfortzorg regelt de financiering van deze zorg zodat je daar niet naar hoeft om te kijken. Heb je hulpmiddelen nodig? Dat kan, zowel via uitleen als via huur. De meeste hulpmiddelen kun je gratis lenen. Van sommige artikelen worden wel bezorgkosten in rekening gebracht. Er zijn een aantal artikelen die op huurbasis te verkrijgen zijn waarvoor je dus een huurvergoeding betaalt. Denk aan loophulpmiddelen en een scootmobiel. Daarnaast hebben de zorgverzekeraars een verschillend vergoedingenbeleid. Je wordt van tevoren op de hoogte gebracht door Comfortzorg of dit voor jou van toepassing is.

Persoonsgebonden budget

Indien je over een persoonsgebonden budget (PGB) beschikt kun je hiermee ook de zorg tijdens je vakantie betalen. Je krijgt hiervoor een rekening van Comfortzorg. De meeste hulpmiddelen kun je gratis lenen. Voor sommige artikelen worden wel bezorgkosten in rekening gebracht. Eventuele extra kosten kun je veelal ten laste brengen van het forfaitaire deel van het budget.

Particulier

Voor zorg- en dienstverlening die geleverd wordt aan Nederlandse gasten zonder geldige indicatie worden door Comfortzorg particuliere tarieven in rekening gebracht. Je ontvangt hiervan vooraf een offerte.

WLZ

Voor mensen die verblijven in een instelling zal Comfortzorg met betreffende instelling een prijsafspraak maken zodat de zorg tijdens de vakantie direct aan hen gefactureerd wordt.

Buitenlandse gasten

Voor zorg- en dienstverlening die geleverd wordt aan buitenlandse gasten worden particuliere tarieven in rekening gebracht. Buitenlandse gasten kunnen hulpmiddelen huren en tegen betaling laten bezorgen en weer ophalen.

Houd er rekening mee dat je voor levering van hulpmiddelen buiten Nederland transportkosten dient te betalen.