Vakantiedialyse Zeeland

Het vakantiedialysecentrum op Noordzee Résidence De Banjaard in Kamperland heeft een samenwerking met het Adrz in Goes. Het vakantiedialysecentrum is van eind maart t/m eind oktober geopend. Via de beschikbaarheidskalender op www.vakantiedialysezeeland.nl kun je precies zien wanneer er plaats is. Ook vind je op de website meer informatie over de beschikbare behandelingen en de voorzieningen van het vakantiedialysecentrum.

Vakantiedialyse aanvragen

Via de website www.vakantiedialysezeeland.nl kun je een dialyseplaats aanvragen. We willen je adviseren om eerst een dialyseplaats aan te vragen en daarna pas een accommodatie op het park te boeken. Zo weet je zeker dat je tijdens je vakantie de juiste zorg kunt ontvangen.

Dialyseplaats aanvragen

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.