Camping De Zandput

Vrouwenpolder, Zeeland, Nederland

  • Rustig gelegen
  • Vlak bij zee
  • Naast natuurgebied

Adres

Camping De Zandput

Vroondijk 9
4354 NN Vrouwenpolder
Zeeland
Nederland
+31 (0)118 - 597210

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

Per vakantieverblijf of kampeerplaats is er parkeergelegenheid voor 1 auto. Indien je met meerdere auto's komt, kan je deze in overleg met het Service point op het parkeerterrein parkeren.

Openstaande posten

Heb je een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien je het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt, dan dien je bij aankomst op het park een geldig betalingsbewijs aan het Service point te kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet je de openstaande post alsnog ter plaatse voldoen.

Serviceset

Voor je gemak is er een in je vakantieverblijf een serviceset gelegd. Hierin treft je praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij het Service point te melden.

Toegang zwembad

Alle gasten hebben tijdens hun verblijf gratis toegang tot subtropisch zwemparadijs De Roompot in Kamperland. Met de Keycard kan je, tijdens openingsuren, je toegangskaarten in het zwembad verkrijgen. Per bezoek moet je opnieuw de Keycard in de daarvoor bestemde automaat invoeren en je ontvangt per persoon je zwemparadijskaart. Kinderen t/m 4 jaar ontvangen geen toegangskaart.

Aankomst

Je kan je accommodatie vanaf 16.00 uur betrekken. Heb je een kampeerplaats geboekt? Deze is dagelijks vanaf 13.00 uur beschikbaar. Aanreizen is in het hoogseizoen (en op feestdagen) mogelijk op maandag tot 17.00 uur en op vrijdag tot 20.00 uur. In het laagseizoen kan je aanreizen tot 17.00 uur. Indien je door omstandigheden niet kan arriveren binnen genoemde tijden kan je tot 20.00 uur terecht in het eetcafé. Mocht je ook niet voor dit tijdstip kunnen arriveren dan verzoeken wij je tijdig contact op te nemen met het Service point via telefoonnummer 0031 (0)118 597 210.

Heb je een arrangement geboekt?

Op je aankomstdag ontvang je bij het Service point alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd er rekening mee dat je vóór 18.00 uur aanreist als je arrangement al op de aankomstdag begint.

Toegang camping

Campinggasten kunnen automatisch inchecken met de thuisgestuurde Keycard. Je biedt de Keycard aan bij de slagboom. Als de slagboom opent, ben je automatisch ingecheckt en kan je direct doorrijden naar je kampeerplaats.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot de camping met je eigen vervoermiddel
  • toegang tot subtropisch zwemparadijs De Roompot in Kamperland
  • legitimatie op de camping (bijv. bij het huren van fietsen)


De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij je onmiddellijk het Service point op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van je auto of in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk het Service point op de hoogte.

Huurders van de overige types ontvangen op vertoon van hun bevestiging hun sleutel bij het Service point.

Vertrek

Op de dag van vertrek dien je voor 10.00 uur je vakantieverblijf of voor 11.00 uur je kampeerplaats te verlaten. Vertrek je op een tijdstip dat het Service point gesloten is, dan kan je de sleutel deponeren in de groene brievenbus buiten bij het Service point. Keycards hoeven niet ingeleverd te worden.

Nadat je vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst je vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,- per vakantieverblijf per periode. Als je het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en je IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar je over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.