Vakantieparken in omgeving Apeldoorn

2 parken 21 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Vakantieparken in Apeldoorn

In Apeldoorn of liggend in de omgeving van Apeldoorn heeft Roompot Vakanties een aantal mooi gelegen vakantieparken. De parken hebben een gunstige ligging in Gelderland in de directe omgeving van Apeldoorn. Vanuit hier kunt u alle leuke uitstapjes maken die op de planning staan. Onze vakantieparken zijn voorzien van faciliteiten voor jong en oud. Hier beleeft u een geweldige vakantie en komt u helemaal tot rust in uw eigen vakantiehuis in Apeldoorn!

Vakantieparken in omgeving Apeldoorn

2 parken 21 verblijven

Samen genieten in attractief Apeldoorn - Bekijk onze vakantieparken in Apeldoorn!

Stad, natuur en activiteit in Gelderland komen harmonieus samen in Apeldoorn. De stad biedt naast een leuk centrum met vele winkels, horecagelegenheden en evenementen, een mooie entree naar de oogstrelende natuur op de Veluwe. Voor vermakelijke dagjes uit met het gezin bent u in de Apenheul, Julianatoren of paleis Het Loo aan het juiste adres. Dit alles kunt u beleven vanaf de vakantieparken in Gelderland van Roompot in de fraaie omgeving van Apeldoorn. Daar is het met alle aanwezige recreatie- en ontspanningsmogelijkheden heerlijk toeven voor jong en oud.

Vakantiepark de Berkenhorst
Omringd door de Veluwse bossen en heiden ligt Vakantiepark de Berkenhorst. Het park bij Kootwijk heeft luxe en sfeervolle vakantiewoningen voor 2 tot 10 personen. Met een zwemparadijs, verschillende sport- en speelvelden, animatieprogramma’s en wellnessmogelijkheden komt iedereen in het gezin aan z’n trekken.

Droompark de Zanding
In de bosrijke omgeving van Otterlo ligt Droompark de Zanding. Het park biedt chalets, bungalows en villa’s voor 4 tot 14 personen. Met diverse sportvelden, een natuurbad, een overdekt zwembad, animatieprogramma’s en wellnessmogelijkheden is er voor zowel jong als oud een breed aanbod aan vermaak en ontspanning.

Droompark Hooge Veluwe
Tussen Nationaal Park de Hoge Veluwe en Arnhem ligt Droompark Hooge Veluwe. De comfortabele en sfeervolle chalets op het vakantiepark zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Met een sauna, bruiningsapparatuur, diverse sport- en speelvelden en een overdekt zwembad biedt het park voor ieder wat wils. In de omgeving zijn vele uitjes door de fraaie natuur of naar leuke dagattracties te vinden.

Droompark Beekbergen
Fraai tussen de bossen onder Apeldoorn ligt Droompark Beekbergen. De ruime en vrijstaande vakantiewoningen bieden ruimte aan 4 tot 24 personen. Het park is een aanrader voor zowel rustzoekers als actievelingen met verschillende sport- en speelvelden, een overdekt zwembad, wellnessmogelijkheden en natuurlijk de prachtige omgeving vol fiets- en wandelroutes.

Droompark Bospark Garderen
Omgeven daar de weelderige Veluwse natuur ligt Droompark Bospark Garderen. De stijlvolle bungalows op het park bieden ruimte aan 4 personen. Met een buitenbad, een fitnessruimte, speeltuinen en wellnessmogelijkheden komen zowel actievelingen als rustzoekers volledig aan hun trekken. Voor een mooie wandeling of fietstocht biedt de Veluwe een wereld vol natuurschoon.

Bungalowpark Hoenderloo
Ten zuiden van Apeldoorn ligt Bungalowpark Hoenderloo. Het fraai gelegen park tussen de Veluwse bossen en heiden biedt comfortabele bungalows en villa’s voor 4 tot 7 personen. De weelderige natuur van de Veluwe nodigt uit tot een prachtige fiets- of wandeltocht. Op het park zorgen diverse sport- en speelvelden, animatieprogramma’s en een overdekt zwembad voor het nodige vermaak.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.