Thermaalbad Arcen

Thermaalbad Arcen dankt zijn naam aan de baden met thermaal mineraalwater van 35-36 ºC. Het thermaal water borrelt omhoog vanuit een 892 meter diepe bron. De unieke samenstelling van mineralen in het water werkt ontspannend. En het is goed voor de gezondheid. Geniet van een dagje wellness in Limburg.

In Thermaalbad Arcen vind je meerdere thermaalbaden, binnen en buiten. Geniet van de gunstige werking van bruisend thermaal mineraalwater op de bubbelbanken. Verwen je belaste spieren in de whirlpools en met de onderwaterstraalmassages. Of stap onder de waterval en voel hoe ontspannend het stromende water is. Lekker voor je nek en schouders. Na een dagje Spa in Limburg ben je helemaal tot rust gekomen.

Met een toegangskaart voor Thermaalbad Arcen kun je ook de verschillende sauna’s, Kneippbaden en rustruimtes gebruiken. Voor de stoomcabines, kruidenbaden, infraroodsauna en zonnestudio betaal je een kleine toeslag.

Om 21.30 uur sluit de kassa. Betalende gasten kunnen dan niet meer naar binnen. Hotelgasten van Parkhotel Bad Arcen kunnen dit natuurlijk wel.

Het dragen van badkleding is verplicht in onze thermaalbaden.

Denk eraan om bij je bezoek aan Thermaalbad Arcen het volgende mee te nemen:

  • Badkleding
  • Badhanddoeken
  • Badjas
  • Badslippers

Iets vergeten? Geen stress! Onze badshop heeft van alles. Of huur gewoon een badjas, badhanddoek en slippers bij ons. Wij zorgen ervoor dat je volledig kan genieten van je dagje Sauna in Limburg.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.