Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

4 parken 29 Verblijven

Prijs
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
Speciale wensen
Vakantieverblijf
Kenmerken
Parkfaciliteiten

Chalet Veluwe | Roompot Vakanties biedt u chalets op de mooiste locaties van alle gemakken voorzien!

4 parken 29 Verblijven

Samen vertoeven op de verrukkelijke Veluwe - Bekijk onze chalets op de Veluwe!

Te midden van het gevarieerde Gelderland ligt de wonderschone natuur van de Veluwe als een deken over de provincie. De prachtige bossen, heidevelden en het dierenrijk zorgen voor heerlijke fietstochten met het hele gezin. Liefhebbers van wat meer avontuur en cultuur zijn in no-time bij daguitjes als de Apenheul, het Nederlands Openluchtmuseum of leuke steden als Arnhem en Apeldoorn. Roompot biedt tussen al dit fraais verschillende vakantieparken met ruime en sfeervolle chalets op de Veluwe, waarin u heerlijk kunt vertoeven met het hele gezin.

Avontuurlijk Epe
Op de noordoostelijke flank van de Veluwe ligt Epe. De plaats staat dankzij het leuke en gevarieerde winkelaanbod ook wel bekend als ‘het winkeldorp van de Veluwe’. Daarnaast heeft u op de spannende wildspeurtochten een grote kans om zwijnen, herten of vossen te spotten.

Fraai tussen de bomen en heidevelden ligt Bospark De Schaapskooi. De vrijstaande chalets, waaronder in speciale kinderuitvoering, zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Verder biedt het autovrije park volop vermaak met animatieprogramma’s, een overdekt zwembad en diverse sport- en speelvelden.

Heuvelachtig Beekbergen
Vlak onder Apeldoorn ligt Beekbergen. Het dorp heeft dankzij de ligging op de rand van de Veluwe en een stuwwal een heuvelachtig karakter. Op het Museumstation van Beekbergen kunt u een kijkje nemen en misschien zelfs een ritje maken in een ouderwetse stoomlocomotief.

Te midden van het fraaie groen op de Veluwe ligt Droompark Beekbergen. De ruime en sfeervolle chalets op de Veluwe bieden ruimte aan 4 tot 6 personen. Het park beschikt over een overdekt zwembad, diverse sport- en speelvelden, animatieprogramma’s en overheerlijke traditionele sauna.

Divers Arnhem
Helemaal ten zuiden van de Veluwe ligt Arnhem. De provinciehoofdstad aan de Nederrijn heeft met een fraai stadspark, leuke musea en een gezellige binnenstad een mooie verscheidenheid aan natuur en cultuur. Burgers’ Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum bieden leuke dagjes uit voor het gezin.

Tegenover de ingang van Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt Droompark Hooge Veluwe. De luxe en sfeervolle chalets op de Veluwe zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Het park beschikt met diverse sport- en speelvelden, een overdekt zwembad en sauna’s over een ruim aanbod aan vermaak en ontspanning.

Prachtig Otterlo
Op de westflank van de Veluwe ligt Otterlo. Het groene dorp vormt een mooi vertrekpunt voor vele prachtige wandel- en fietsroutes door Nationaal Park De Hoge Veluwe. Daarnaast zijn er verschillende interessante musea te vinden, waaronder het bekende Kröller-Müller Museum.

Omringd door de Veluwse bossen ligt Droompark De Zanding. Het park biedt zowel knusse als ruime chalets geschikt voor 4 tot 8 personen. Te midden van het park ligt een heerlijke speel- en visvijver waarop u ook kunt kanoën. Daarnaast zijn er verschillende sport- en speelvelden, animatieprogramma’s en wellnessmogelijkheden te vinden.

Meer dan chalets op de Veluwe
Wilt u nog even verder kijken voor een mooi vakantieverblijf of leuke bestemming? We hebben nog een aantal prachtige andere vakantieparken op de Veluwe voor u in de aanbieding. Last-minute op de Veluwe boeken is daar vaak geen enkel probleem.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.