1 vakantiepark 2 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Unieke ervaringen
Extra comfort
Privé oplaadpunt auto
In sommige gevallen rekenen we hier een toeslag voor.
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Chalet huren in Friesland | Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

1 vakantiepark 2 verblijven

Waterpark Terkaple
Waterpark Terkaple
Waterpark Terkaple

Waterpark Terkaple

Terkaple, Friesland, Nederland
  • Woningen aan het water
  • Eigen aanlegsteiger
  • Natuur- en watersport

Samen vertoeven in fraai Friesland - Bekijk onze chalets in Friesland!

Wie met het gezin naar het noorden van het land trekt, staat een spetterende vakantie te wachten. Friesland is als echte watersportprovincie met onder meer De Friese Meren van alle markten thuis zowel in als op het water. Die nattigheid kunt u allemaal beleven vanuit een van de mooie chalets die we in Friesland voor u in de aanbieding hebben. Of u nu wilt zwemmen, bootje varen, windsurfen of gewoon ontspannend wilt vissen; Roompot zorgt ervoor dat zowel jong als oud een onvergetelijke vakantie beleeft.

Klein maar fijn Terkaple
Samen met Akmarijp vormt Terkaple een tweelingdorp met slechts 200 inwoners. Het ligt vlakbij de Terkaplesterpoelen en het Sneekermeer. Het kleine, maar sfeervolle dorp dankt haar naam aan het ontstaan rond een kapel.

Te midden van al dit moois ligt Waterpark Terkaple. Een paradijs voor natuur- en watersportliefhebbers. Een waterpark dat beschikt over prachtige, ruime waterwoningen die allemaal hun eigen aanlegsteiger hebben. Ziet u het al voor u? Vanuit de boot stapt u zo uw veranda op, waar u wegzakt in de zachte kussens van comfortabele loungebanken.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.