Bel ons op 088 - 0444999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

1 vakantiepark 2 Verblijven

Verfijn uw zoekopdracht

Verfijn uw zoekopdracht en vind snel de vakantie die het beste aansluit bij uw wensen.

Prijs
Aantal slaapkamers
Speciale wensen
Meer
Faciliteiten
Parkfaciliteiten

Chalet Friesland| Roompot Vakanties biedt u chalets op de mooiste locaties van alle gemakken voorzien!

1 vakantiepark 2 Verblijven

Samen vertoeven in fraai Friesland - Bekijk onze chalets in Friesland!

Wie met het gezin naar het noorden van het land trekt, staat een spetterende vakantie te wachten. Friesland is als echte watersportprovincie met onder meer De Friese Meren van alle markten thuis zowel in als op het water. Die nattigheid kunt u allemaal beleven vanuit een van de mooie chalets die we in Friesland voor u in de aanbieding hebben. Of u nu wilt zwemmen, bootje varen, windsurfen of gewoon ontspannend wilt vissen; Roompot zorgt ervoor dat zowel jong als oud een onvergetelijke vakantie beleeft.

Spetterend Akkrum
In het hart van de provincie ligt Akkrum. Het dorp aan het riviertje de Boorne bevindt zich tussen uitgestrekte weilanden, historische boerderijen en prachtige natuur. Watersporters komen in de omgeving helemaal aan hun trekken en in het dorpscentrum zijn gezellige bars, restaurants en winkels te vinden.

Te midden van de Friese Meren ligt Recreatiepark Tusken de Marren. De fraaie chalets in Friesland met aanlegsteiger aan het water zijn geschikt voor 4 personen. In de waterrijke omgeving zijn volop mogelijkheden voor waterrecreatie in allerlei soorten en maten. Wie liever op het land blijft, kan terecht op de trampolines en speeltuinen.

Meer dan chalets in Friesland
Wilt u een ander onderkomen dan een chalet in Friesland? Dan hebben we voor u nog genoeg alternatieven op onze vakantieparken in Friesland en in onze appartementen in Friesland. Daar bent u uiteraard ook last-minute in Friesland nog van harte welkom.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.