1 vakantiepark 1 vakantieverblijf

Vakantieverblijf
Unieke ervaringen
Faciliteiten van het park

Vakantieparken Thüringen | Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

1 vakantiepark 1 vakantieverblijf

Hohenwarterseehof
Hohenwarterseehof
Hohenwarterseehof

Hohenwarterseehof

Altenbeuthen, Thüringen, Duitsland
  • Aan het meer
  • Ontdek het boerderijleven
  • Kleinschalig overnachten

Even lekker bijtanken op een vakantiepark in Thüringen

Wil je er even helemaal tussenuit en jezelf onderdompelen in een compleet nieuwe omgeving, maar heb je geen zin om urenlang in een vliegtuig te moeten zitten? Dat kan. Op ons vakantiepark in Duitsland in Thüringen kijk je je ogen uit. Niet alleen word je op een vakantiepark in Thüringen omringd door prachtige bossen en schattige boerderijdieren, ook kun je een duik nemen in het schitterende meer en eindeloze wandelingen maken. En dat alles zonder dat je op het vliegtuig hoeft te stappen! Lijkt dit je wel wat? We vertellen je graag meer over onze vakantieparken in Thüringen.

Vakantiepark Thüringen: een prachtig vakantieoord op steenworp afstand van Nederland

Het Thüringen vakantiepark is perfect voor iedereen die even helemaal tot rust wil komen. Wifi en elektriciteit zijn er namelijk niet! Je verblijft in een luxe tent op een boerderij uit de zestiende eeuw. Hierdoor heb je echt even de tijd voor elkaar, en voor dat boek dat al maandenlang onaangeraakt op je nachtkastje ligt te wachten. Samen met je reisgenoten ga je op een vakantiepark in Thüringen even helemaal terug in de tijd. Je gebruikt een houtkachel om warm te blijven en geniet van het avondeten bij kaarslicht. Maak je echter geen zorgen, een uitstapje naar de 21e eeuw is snel gemaakt – je kunt namelijk altijd even naar de boerderijwinkel om gebruik te maken van elektriciteit, bijvoorbeeld om je telefoon op te laden.

Wat is er allemaal te doen op het vakantiepark in Thüringen?

Op het vakantiepark in Thüringen ben je nooit alleen. Je deelt je vakantiepark in Thüringen namelijk met tal van gezellige boerderijdieren – van dwerggeitjes tot ezels en koeien. Ook de prachtige kruidentuin van het vakantiepark in Thüringen is zeker een bezoekje waard. Je bent vast nog nooit in een tuin geweest die zó lekker ruikt. Heb je na een lange dag een keertje geen zin om zelf te koken? Breng dan een bezoekje aan het restaurant van je vakantiepark in Thüringen. De kok maakt met lokale ingrediënten de lekkerste maaltijden voor je klaar.

Ervaar het buitenleven op het vakantiepark in Thüringen

Een duik nemen in het meer, vissen, een boottocht maken. Eén ding is zeker: op het vakantiepark in Thüringen is genoeg te beleven. Lijkt een verblijf op een vakantiepark in Thüringen je wel wat? Je bent uiteraard van harte welkom! Reserveer snel een plekje op onze website. Je kunt ook een kijkje nemen bij onze andere vakantieparken in Duitsland.

Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.