Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Nieuw en vernieuwd

Roompot is druk bezig met vernieuwen en ontwikkelen! Want ondanks dat u nu even niet op vakantie kunt, willen we er helemaal klaar voor zijn als het straks wel weer kan. Er verrijzen gloednieuwe vakantieverblijven, maar ook bestaande nemen we onder handen. We voegen bestaande parken toe aan ons aanbod én ontwikkelen splinternieuwe. En natuurlijk denken we ook aan de faciliteiten. Zo werken wij dagelijks aan een vakantie waar u heerlijk samen kunt genieten.

Bij Roompot boekt u met een gerust hart. Met onze omboekgarantie is het aanpassen van uw vakantie geen probleem. Dit kan gratis tot 28 dagen voor aankomst. Handig als u toch liever wisselt van park of vakantieperiode.

Goed om te weten: vanwege het coronavirus zijn op dit moment niet alle parken/faciliteiten geopend. Maar u kunt natuurlijk wel alvast inspiratie opdoen voor als deze weer geopend zijn.

Nieuwe en gerestylede verblijven

In een gloednieuw vakantieverblijf geniet u van het nieuwste van het nieuwste. Stap als een van de eerste gasten binnen. Óf ervaar het ultieme vakantiegevoel in een van de populaire verblijven die onze parken al jaren kenmerken. Vele daarvan ondergingen recent een ware metamorfose.

Vertel me meer

Nieuwe parken

Maak kennis met onze spiksplinternieuw gebouwde parken. We zorgen dat u er een fantastische vakantie kunt beleven. Naast compleet nieuw gebouwde parken, voegen we regelmatig bestaande vakantieparken toe aan ons aanbod. Wat u ook zoekt, Roompot biedt voor ieder wat wils!

Vertel me meer

Nieuwe en gerestylede faciliteiten

Het vakantiegevoel is natuurlijk niet compleet zonder een potje midgetgolf, een duik in het zwembad, en lekker eten in het parkrestaurant. Ook op het gebied van parkfaciliteiten volgt Roompot de laatste trends en blijven we vernieuwen. Ontdek onze gerestylede restaurants, een fonkelnieuwe indoorspeeltuin en de eerste virtual reality-zone op een vakantiepark.

Vertel me meer

Binnenkort bij Roompot

We blijven natuurlijk doorgaan met verbeteren en vernieuwen. Binnenkort voegen we ook weer nieuwe pareltjes toe aan ons aanbod. Neem een kijkje in de toekomst en ontdek de parken waar u straks heerlijk vakantie kunt vieren.

Vertel me meer

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.