Nieuw en vernieuwd

Roompot vernieuwt en ontwikkelt. Zodat we je steeds weer kunnen verrassen. Met nieuwe parken bijvoorbeeld. Soms nemen we parken over en maken die helemaal Roompot-stijl. Ook ontwikkelen we spiksplinternieuwe parken. Op de leukste plekken en met de beste faciliteiten. En ook onze bestaande parken blijven we steeds verder verbeteren. We zijn altijd in beweging. En werken elke dag aan jouw perfecte vakantie.

Voor de zekerheid
Wij doen alles voor een veilig en zorgeloos verblijf. We nemen de nodige coronamaatregelen én hebben een extra flexibele omboekgarantie.

Vernieuwen van verblijven

Vernieuwen van verblijven

We onderhouden onze verblijven zeer grondig. Regelmatig nemen we ze flink onder handen. Restylen noemen we dat. Soms is het een echte metamorfose. Zodat jij er een nóg beter vakantiegevoel aan overhoudt. Word jij een van de eerste gasten op zo’n heerlijke nieuwe plek?

Vertel me meer
Nieuwe parken

Nieuwe parken

Maak kennis met onze spiksplinternieuw parken. Klaar voor een fantastische vakantie. We bouwen compleet nieuwe parken. Ook voegen we regelmatig bestaande vakantieparken toe aan ons aanbod. Wil je meer weten over ons nieuwste aanbod? Neem snel een kijkje.

Vertel me meer
Faciliteiten altijd op-en-top

Faciliteiten altijd op-en-top

Je vakantiegevoel is natuurlijk niet compleet zonder een potje midgetgolf, een duik in het zwembad en gezellig samen eten in het restaurant. Onze parkfaciliteiten moeten altijd op en top zijn. We volgen de laatste trends en zorgen steeds voor nieuwe verrassingen. Op zoek naar een te gekke indoorspeeltuin? Wil je weten waar onze eerste spannende virtual reality-zone is? Ontdek het hier.

Vertel me meer
Het laatste nieuws van Roompot

Het laatste nieuws van Roompot

Bij Roompot zijn we constant in beweging. We openen nieuwe parken, vernieuwen bestaande parken, innoveren en bedenken nóg betere faciliteiten. Maar er gebeurt nog veel meer! Benieuwd naar de meest recente ontwikkelingen? Check dan onze nieuwspagina.

Vertel me meer

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.