Opbouw prijzen

Bij Roompot werken we met een rekenvoorbeeld. Dit voorbeeld is gebaseerd op de gekozen accommodatie, een bepaald aantal personen en de gekozen data. In de pop-up zie je de totaalprijs als je met een bepaald aantal personen komt, inclusief alle verplichte kosten. De reserveringskosten zijn altijd bij de totaalprijs inbegrepen. Bij een aantal accommodaties zijn andere kosten ook inclusief bij de totaalprijs. Denk hierbij aan toeristenbelasting, eindschoonmaak of bedlinnen. In de pop-up die bij elke prijs getoond wordt, zie je precies welke kosten er inclusief en exclusief zijn. 

Gratis betalen in termijnen

Je kunt bij ons altijd gratis kiezen voor betalen in termijnen. Dat werkt als volgt:

  • Het aantal termijnen is gelijk aan het aantal maanden tot je vakantie
  • De eerste betaling doe je binnen 14 dagen
  • Het totaalbedrag moet 8 weken voor verblijf zijn betaald

Je hoeft dus nooit het hele bedrag in 1 keer af te rekenen als je dat niet wilt.

Kosteloos omboeken

Als extra service kun je de vakantie kosteloos omboeken. Dat betekent dat je tot 28 dagen voor aankomst kunt ruilen van park en kunt kiezen voor een ander huisje of een andere vakantieperiode. Een vakantie in een andere periode of op een andere bestemming kan natuurlijk wel iets duurder uitvallen. In dat geval wordt alleen het verschil verrekend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.