Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Roompot Beach Villa's Hoek van Holland

Hoek Van Holland, Zuid-Holland, Nederland

  • Slapen op het strand
  • Geschakelde Beach Villa's
  • Sportief én relaxed

reviews

9.0

Vakantiepark Roompot Beach Villa's Hoek van Holland scoort gemiddeld een 9,0

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1789 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Service point
  • Vakantieverblijf

Bekijk 1789 reviews

9
Naam: R. Bras
Datum: 28 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Duur huisje, maar prachtige locatie
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De huisjes en de locatie zijn geweldig. Wel jammer dat er twee huisjes aan elkaar vast zitten, waardoor je geluidsoverlast kan hebben. Viltjes onder de eetkamerstoelen zou al een hoop schelen! Helaas was de bewegwijzering naar het park (het bord aan de Badweg) erg onduidelijk. Ook de uitleg van de receptioniste hoe we bij de huisjes moesten komen en waar we moesten parkeren was niet erg duidelijk. Bovendien was het op de parkeerplaats aardedonker en zijn er nergens witte strepen of pijlen op de grond. De aangekondigde slagboom was in het donker niet te vinden. Het was ook onprettig om alleen in het donker van de parkeerplaats naar de huisjes te lopen. Maar verder hebben we een heel fijn weekend gehad en genoten van het uitzicht en het strand!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De locatie en de huisjes , zeer goed bevallen. Huisje waa goed schoon en de medewerkers erg vriendelijk. Alles waa top.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Iedere keer weer bijzonder! We waren er voor de vijfde keer. Hopen dat het betaalbaar blijft.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Superlocatie op het strand en met zicht op de Waterweg. Vakantiewoning ruim en volledig ingericht.
10
Naam: Sabine van Calker
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Supercomfortabel en compleet verblijf!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Sfeer en omgeving fantastisch. Ondanks het koude weer aangenaam in het huisje. Inrichting straalt rust en intimiteit uit. Badkamer/ douche was heerlijk. Enige nadeel is dat je vanuit de slaapkamer naar beneden naar het toilet moet.
9
Naam: Jo Adams
Datum: 24 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dit verblijf zouden we onmiddellijk terug willen vastleggen in de toekomst. Het enige wat ons er een beetje van weerhoud is de huurprijs die aan de hoge kant is maar men zit dan ook op een uitzonderlijke plaats natuurlijk.
10
Naam: Cherelle Koning de Graaf
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij komen hier nu voor de 4de keer op rij vanwege de ligging, het verblijf en voor de hond. De enige wat beter kan is verlichting of vlaggetjes op de route naar het park. Zo van, hier begint nu je vakantie.. wij wisten niet (sinds t Roompot is) dat er een bbq werd verhuurd en is niet verteld bij aankomst.. Wij storen ons nog (nog steeds) aan de felle tafellampen dit is zó niet gezellig. Voor de rest leuk een welkomspakketje, de bezem is vervangen voor een stofzuiger, en een tas voor het restafval!
10
Naam: Nanda Wiersma
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke plek met een prachtig uitzicht op de zee. Rust, ruimte, ontspanning. Zeker een aanrader!
10
Naam: Lidewij van Aken
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is gewoon het uitkomen van een droom. Volgend jaar weer
10
Naam: Clementine
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Perfecte locatie voor het leegmaken van je hoofd
7
Naam: Remco
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verwachtingen waren hoog mede nav de hoge cijfers (meerdere malen een 10); uitmuntend is hier absoluut geen sprake van, prachtige plek met uitzicht op zee/strand. Weinig privacy, loslopende honden die overal hun behoefte doen en een huisje welke hier en daar vernieuwing behoeft. Helaas voor ons de 2de keer een matige ervaring met Roompot. Onze conclusie; Roompot zal niet meer onze keuze worden. Erg jammer, we hadden mede vanwege de prachtige ligging met ons hele gezin een week willen boeken.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Beach villa, mooi, goed en ideaal qua ligging op het strand. Waar ik me in vergist heb was dat het zo snel donker wordt in de winter. De zon kwam ook nog niet op het terras. Daardoor en door de kou niet buiten op terras kunnen zitten. Zelfs met warme jas aan, was het te somber om buiten te kunnen zitten. Voor mij is het buiten zitten met uitzicht op zee een groot deel van vakantie gevoel, wat nu helaas niet mogelijk was. Is natuurlijk niet iets waar jullie iets aan kunnen doen, maar jammer voor mijn vakantie gevoel.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
gastvrij
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wat een geweldige plek om een paar dagen helemaal bij te komen van de hectiek van alle dag.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel fijn huisje, met mooi uitzicht!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige locatie, zowel de ligging (op het strand) als het sfeervolle huisje. Ik zou het echt aanraden voor 4 personen, 6 personen is naar mijn mening te klein. Bedden lagen heerlijk, prima ruime badkamer. Tevens keuken van alle gemakken voorzien. Fijn om een startpakket koffie/thee te hebben :-)
10
Naam: Daniel Hamers
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Diana
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig het uitzicht blijft adembenemend vind alleen het contrast mbt prijs winter en zomer bizar . Ik zou nooit een beach villa in de zomervakantie kunnen boeken omdat het dan voor mij en ik denk heel veel andere mensen niet te betalen is.
10
Naam: Hjm de Grijs
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastische ligging. Loop paden keurig schoon . Huisje netjes goede douche . Het enige wat we misten was een bezem om het zand bij elkaar te vegen. Stofzuiger is goed maar zwaar iedere de keer de trap af. Verder fantastische vakantie.
8
Naam: J.M. Dirksen
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastische ligging en een ruim en praktisch onderkomen. Alleen de verlichting s avonds van receptie naar de resorts is zwaar onvoldoende, net als de kwaliteit van de weg.
8
Naam: Richard Bosch
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We komen nu voor de 6e keer op rij op dit park, hoofdzakelijk om de ligging en voor de hond.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hoewel het weer ronduit beroerd was voor een weekendje strand, hebben we toch echt een heerlijk weekend gehad. Het huisje had alles wat je nodig hebt en het uitzicht op de waterweg bood amusement. Het was een feestje!
10
Naam: Kitty Veldhuizen
Datum: 16 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed georganiseerd
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
It was the third time that I come in the villa of Hoek van Holland and its always a pleasure to come and enjoy the time on the beach. The villa is so confortable, clean, so well situated and completed. The employees are very nice. Thanks to all of you at the desk, at the cleaning, at the bagages transportation and all people that I didnt see. You all make us happy and enjoying our holidays. I will be back for sure :-)
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top locatie Heerlijk strandvilla s Geweldig team
10
Naam: Christine Daaleman
Datum: 16 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig! Fantastisch huis en uitzicht.
8
Naam: Audrey Wattiez
Datum: 16 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuke locatie maar de oven werkt niet zo goed en er waren geen donkere gordijnen op de kleine ramen van de woonkamer en de living.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.