Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Roompot Beach Resort

Kamperland, Zeeland, Nederland

  • Vlak bij zee
  • Kindvriendelijk
  • Rust én gezelligheid

reviews

8.2

Vakantiepark Roompot Beach Resort scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 27568 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 27568 reviews

10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Aangenaam verrast door de ligging, praktische voorzieningen en de netheid van het huisje.
8
Naam: Anna Hutten
Datum: 4 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een fijne relaxte week gehad, buiten het seizoen dat maakt het extra rustig. Jammer dat vele voorzieningen buiten het seizoen gesloten zijn.. . Ik heb nog een tip, heeft te maken met het overtreffen van verwachtingen. Ik was eerde ergens bij jullie in de buurt, ook met een hond. We kregen bij aankomst een plaid voor de hond , houdertje voor poepzakjes en nog wat extra spulletjes. Dat vond ik zo enorm gastvrij, dat overtrof onze verwachtingen en dat blijft je bij.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi onderhouden park
9
Naam: J.A Tuitert
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ons huisje stond op een mooie locatie. Ondanks niet alles open was hebben wij zeer genoten van ons verblijf bij jullie. Het huisje was prima voor ons tweeën.
9
Naam: M Lankman
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een super leuke en fijne vakantie gehad bij jullie. Top locatie en onze kleine van 3jaar heeft zich super vermaakt. We komen volgend jaar zeker terug. Bedankt voor jullie gastvrijheid en goede service
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het is altijd genieten van een midweek in het park we doen het al jaren en komen graag terug
10
Naam: Elina van den Berg
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk park, met veel dorpjes en steden dichtbij. Zwembad was prima voor onze 1-jarige zoon, echter aan onderhoud en schoonmaak is nog veel te behalen. Golfslagbad ging 1x per 2 uur ongeveer, tenzij je het vroeg aan het badpersoneel. Badpersoneel spraken 2 van de 6 personen Nederlands.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Genoten van de rust en omgeving
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een zalige rustige midweek gehad !
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gewoon super
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park met schitterende uitstraling, vooral aan het water. Twee minpuntjes: keukenblok is enkel verlicht met het zwakke lampje van de dampkap; tuinschermen tussen de huisjes zijn verwijderd, wat minder privacy geeft op terras.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prettig verblijf gehad, leuke bungalow in een prachtige omgeving.
4
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
De kampeerplaats was 1 modderpoel, konden de receptie niet telefonisch bereiken, sanitair was niet optimaal schoon, hetgeen wat er zaterdagochtend aan muur zat met douchen zat er zondagochtend ook nog, heel veel toiletten zat geen plaatje op om door te spoelen, paden zijn niet fatsoenlijk begaanbaar, continue opletten waar je loopt en /of rijd. Toen we wat gingen drinken moesten we er zelf achteraan gaan en bijna half uur gewacht voordat we geholpen werden.
Uw vakantie op Roompot Beach Resort is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Wanneer het sanitair niet goed schoon is kun je hiervoor altijd langs het servicepoint gaan. Zo kunnen wij het zo snel mogelijk oplossen voor u. Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
9
Naam: René Michiels
Datum: 28 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zoals ik al eender heb geschreven blijft het park ,zelfs na vele jaren een toffe trekpleister voor velen uit binnen en buitenland. Aan het onthaal niets dan lof vd medewerkers . Doe zo voort.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ontspannend
7
Naam: Tessa Lambregts
Datum: 28 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben het heerlijk gehad. Vooral de aanwezigheid van de sauna in het huisje voegt tijdens de wintermaanden iets toe. Het huisje was niet goed schoon. Vooral de vloer was vies en er hing veel stof tussen lampen en muren. De speeltuinen zijn erg tof voor onze kleine man. Daarnaast bood het zwembad hem veel spelplezier. Ik zou wel graag zien dat de binnenspeeltuin meer wordt uitgebreid en de kwaliteit van de pilotaflevering wordt verbetert. Ons bankbediende was kapot en er zat de geen matrasje bij. Gelukkig werd wij de volgende dag vlot geholpen door de medewerker van het servicepunt. Wij komen vast nog eens terug!
9
Naam: Paul
Datum: 28 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Altijd al in een strandhuisje willen verblijven. We hebben genoten. Heerlijk 4 p huisje, supermooie ligging en het uitzicht en de zee horen, top!! Bijna alles is in het huisje super! Jammer dat je slechts een zitbank hebt voor 4 pers. Een extra wandlampje zou voor nog meer sfeer zorgen en een badmatje voor geen natte vloer in de badkamer. Verder echt top en gaan wij zeker terug!!
4
Naam: Martin Hoogvliet
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik ben zeker tevreden maar er zijn wel wat verbeteringen nodig..
Bedankt voor uw feedback. Wij hopen dat u heeft genoten van uw verblijf. Graag tot ziens op één van onze parken!
Reactie van Roompot
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn huisje, ligging ok. Geen gebruik gemaakt van faciliteiten
10
Naam: Ad Stok
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel gezellig en knus huisje vlak naast het strand en heel schoon
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: van Noordt
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ruim opgezet park direct aan de Oosterschelde. Fijn nieuw chalet van alle gemakken voorzien. Erg vriendelijke medewerkers!
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een mooi groot park, de accommodaties hebben geen privacy, zijn erg klein en gehorig
9
Naam: Jcm Geerts
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Floris Leeuwis
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, vriendelijke medewerkers, zeer goed schoongemaakt chalet en simpel in/uitchecken.
10
Naam: Frank Krans
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Na een lange periode van ziekte er even tussenuit geweest. Zeer tevreden, netjes en verzorgd verblijf. Personeel vriendelijk. Geweldig genoten. Een dikke tien
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.