Reviews

8.4

Vakantiepark Roompot Beach Resort scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 8092 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.2
  • Kindvriendelijkheid
    8.5
  • Onderhoud
    7.5
  • Service point
    8.3
  • Schoonmaak
    7.5
  • Supermarkt
    8.3
  • Vakantieverblijf
    7.8
  • Zwembad
    7.1
  • Gastvrijheid
    8.4

Bekijk 8092 reviews

Filter de reviews
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 mei 2024
+ park was netjes personeel vriendelijk zwembad schoon geregeld schoongemaakt - van mijn huisje 6036 naar zwembad was zeer lang stuk lopen super markt ging nog net
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Zwembad
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 mei 2024
Ik ga nog een officiële klacht indienen over de staat van de chalet. Deze was niet schoongemaakt en de medewerker van de receptie lachte dat weg. Ook gaf ze aan dat zij mijn klacht intern zou bespreken en dat ik zou worden teruggebeld. Ik wacht tot op heden op dat telefoontje.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    5.0
  • Schoonmaak
    1.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    4.0
7
Naam: Hans Thiebou
Datum: 24 mei 2024
De safaritent was een echte belevenis. Ondanks veel regen toch fijn verblijf. Alles aanwezig in de tent, echt luxe geen kamperen maar lux kamperen.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: peter en ellen abbenhuis
Datum: 24 mei 2024
heerlijke rust en mooie stilte zelfs gasten houden rekening met elkaar. wij komen graaag terug
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    3.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Supermarkt
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Roger Debie
Datum: 24 mei 2024
Top park, wij komen hier al jaren.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Henny Klok
Datum: 24 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
Top vakantie gehad!
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    6.0
  • Service point
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
vriendelijk personeel schoon lekker eten in het restaurant leuke sfeer erg schoon allemaal ook het zwembad werd goed bij gehouden door het personeel wat ik wel vind dat je er voor tien uur uit moet terwijl je vier dagen boekt.voor de rest top top leuke tent die we hadden de kinderen werden gek van dat ding super hoor en wat ik ook een plus punt vind dat je een pasje thuis krijgt zodat je niet in hoeft te loggen of je te melden prima cijfer totaal een vette acht
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
Geweldig genoten
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Katrin Huybers
Datum: 21 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    10.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Zwembad
    7.0
  • Gastvrijheid
    6.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
De prijs klopte niet met wat er op de menu stond! De bediening moest in het Engels. Als iemand de taal niet WIL spreken, gaat hij het nooit leren.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    6.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    6.0
8
Naam: Monique Lepelaar
Datum: 20 mei 2024
Beetje spijtig dat het eerste huisje een ferm probleem had aan de douchebak. Dat betekende dat we alles terug moesten inpakken om naar een andere bungalow te verhuizen. Natuurlijk niet leuk voor jullie en voor ons. Wij zijn er wel een paar uur mee kwijtgespeeld tegen dat we weer geïnstalleerd waren in het tweede verblijf. Ook als de schoonmaak iets opmerkt dat ze dit ook doorgeven want een douchebak waar een polyester anti-slip uit was zodat er een gat in die douchebak zat en net waar je je voeten zou kunnen zetten. Dat gat had scherpe randen dus was niet aan te raden om nog te douchen. Ondanks dat het park heel vol was heeft de servicebalie ons een ander huisje gegeven en normaal mochten daar geen honden binnen maar toen wel omdat er geen alternatief was. Wij zijn iedereen hiervoor dankbaar zowel technische dienst als de receptie. Nog een punt voor de schoonmaak geen plinten en hoeken vergeten reinigen in de slaapkamers.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Roger van Dorsselaer
Datum: 20 mei 2024
Als je binnen zit, krijg je een opgesloten gevoel, omdat je niet naar buiten kunt kijken. Ramen zitten te hoog en deur is van melkglas. Dit type huisje 6002
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    7.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Anastasia Zaytseva
Datum: 19 mei 2024
Super mooie park: geweldige locatie - eindeloze wandelingen; voldoende speelmogelijkheden; zeer nette accommodatie RP6C (voldoende keukenbenodigdheden); klein maar fijn zwembad (leuk dat je ook buiten kan zwemmen); aangename beachclub met lekker eten! Het enige wat ons teleurgesteld heeft en het feit dat er enkel Engels gesproken werd in het restaurant (niet echt een probleem geweest, maar tocch...) en het aanbod was zeer beperkt. Wij zijn hier al 2 keer geweest en raden dit park zeker aan!!!
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 mei 2024
Hebben een fijne tijd gehad....alleen jammer dat je als nederlander in restaurant engels moet spreken...dit gaat ons een beetje te ver...
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 mei 2024
Onpersoonlijk
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    6.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 mei 2024
mooi park en we komen graag terug
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 mei 2024
Genieten!!
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    6.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 mei 2024
Goede uitvalbasis voor fietstochten
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 mei 2024
Rust
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    4.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    3.0
  • Supermarkt
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Zwembad
    5.0
  • Gastvrijheid
    7.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 mei 2024
Prima verblijf als uitvals basis. Accomodatie karig ingericht (bv maar 1 nachtkastje, geen lampjes bij het bed.) verder een lichte rioollucht in de badkamer. Modderige parkeergelegenheid.
  • Algehele verblijf
    6.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    8.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 mei 2024
Rust, sfeer en prachtige locatie
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: C Beckers
Datum: 17 mei 2024
Heerlijk ontspannen, veel gezwommen, lekker gegeten. Echt vakantie!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Zwembad
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Brenda
Datum: 17 mei 2024
De aankomst was fijn en snel. Niet inchecken zo het huisje in met de code, top! Echter toen op dag 2 onze code weigerde en wij de technische dienst belde kregen we als antwoord dat we maar naar de informatie balie moesten komen.. dan konden ze daar kijken wat ze konden doen. Wat ik in het huisje miste was een passpiegel. Veel lege wanden waar prima een spiegel opgehangen zou kunnen worden. Ook miste ik aan de deur in de woonkamer naar de tuin een haakje zodat je de deur vast kunt zetten. En een rekje in de douche voor je shampoo etc. Dat kon in nu nergens kwijt. Ook was de privacy ver te zoeken bij de huisjes waar wij verbleven. Dat is ook wel een minpuntje. En daarbij ook nog 2 dagen van de 3 het restaurant gesloten. Al met al veel kleine minpunten die best te verbeteren zijn denk ik.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024
We hebben het heel fijn bij jullie gevonden!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024
Grotere borden voor de bewegwijzering op het park. Shuttledienst (bijv elk uur of half uur) om mensen die wel in het beach house kunnen komen met de trap maar geen lange afstanden kunnen lopen door rul zand, te kunnen vervoeren naar en van het parkcentrum, waar decsnackbar, restaurant en supermarkt zijn maar ook om nr en van de parking gebracht te kunnen worden
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
7

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.