Hof Domburg

Domburg, Zeeland, Nederland

  • Zwemparadijs
  • Zee en strand
  • Bij badplaats

reviews

8.3

Vakantiepark Hof Domburg scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 13311 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Chillzone
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 13311 reviews

8
Naam: Bouwman
Datum: 26 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park. Goede ligging. Prima Chalet om met jonge kinderen te verblijven.
10
Naam: Jolanda Kuypers
Datum: 26 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wat een prachtig park, zeer netjes ook de huisjes. En zeker de mensen die er werken een dikke 10 zo ontzettend behulpzaam lief en gastvrij! Lekker dicht bij het strand en het gezellige winkelstraatje👌 Wij komen volgend jaar zeker terug
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben het heerlijk gehad afgelopen weekend. Chalet was wel kleiner dan we verwacht hadden. Ook de stapelbedden boven waren voor kinderen minder geschikt omdat ze er makkelijk uit kunnen rollen. Voor ons met z’n vieren geen probleem want we hadden de bovenkant niet nodig. Wel hele mooie locatie vlakbij het strand!
8
Naam: Antwan
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een fijn verblijf gehad, huis was heel schoon. En hebben van veel faciliteiten gebruik gemaakt. We merkten dat het entertainment team een beetje chaotisch was. Misschien door personeel te kort of geen goede voorbereiding. Voor de rest heel tevreden!
10
Naam: Marianne Bol
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben echt genoten van dit weekend. Paar kleine dingetjes er lag nog ijs in de vriezer van de vorige huurders en het zakje koffiedrab zat nog in het koffiezetapparaat. Bij de badkamer boven zou het randje gekit mogen worden want het werd wel nat . In het zwembad vond ik het wel viezig maar verder echt een top bad Al met al vonden we het echt heerlijk op het park!! Komen zeker nog een keer terug.
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Er zijn mensen die hun auto of een tweede auto parkeren op andermans plek. Hierdoor kon ik mijn auto twee dagen niet kwijt. Het personeel achter de receptie reageerde lauwtjes toen ik er wat vab zei. Tip: zet de spelregels mbt parkeren in de welkomstbrief en doe meer aan handhaving! Verder: (rondom) toilet mag beter schoon gemaakt worden (urinelucht). Het sanitair is aan vervanging toe. Leg een handleiding van de oven in een keukenkastjes. Verder prima verblijf gehad.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Genoten! De prive sanitair nabij de kampeerplaats was schoon en erg praktisch ingericht. Dit park is echt een aanrader voor iedere kampeerder!
8
Naam: Jan J.
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijne centrale locatie, goede service bij de fietsverhuur en speciale complimenten aan het team van de animatie!
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park jammer dat je bij sommige huisjes met de bagage nog een eindje moet lopen zeker als je slecht ter been bent
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We waren voor de 2x terug op dit park. Vond de status van ons huisje heel slecht. Achterstallig onderhoudt. Vieze geur uit de badkamer. Zwembad was top. Animatie vonden de kinderen tegek. De bediening was vreselijk. De snackbar vraagt om modernisering. De patat was heel slap.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park. Mooie chalet waar wij in verbleven.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Was een heerlijk weekend in Domburg. Leuke Halloween activiteiten voor de kinderen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De vloer was overduidelijk niet gestofzuigd. Overal zand en viezigheid, dus moesten wij eerst doen. Daarnaast in veel hoeken spinnenwebben. Op ramen platte muggen. De cv borrelt enorm, vanwege lucht in de radioatoren. Een klein beetje lekkage bij het expansievat in de meterkast. Expansievat volgens mij vol, dus overleden. s Nachts schrokken we regelmatig wakker met een hartverzakking vanwege krimpende dakisolatieplaten op de balken. Als je licht slaapt heel slecht voor je nachtrust. Het zwembad wordt op bezuinigd: tijdens een vakantie werkzaamheden aan de douches? stroomversnellingen die niet werken wegens een kapotte pomp? het buitenbad op zondag pas om 12.00 uur open (personeeltekort?)
7
Naam: Nicole Veringmeier
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Bedden heel erg zacht. Veel te zacht en slecht geslapen. Huisje niet schoon. Kieren en plinten vol met stof en haren. Badkamer vies. Vieze lucht uit het putje. Gelukkig extra eigen handdoek erop gelegt waardoor de geur minder was. Maar was door het hele huisje te ruiken. Zwembad heel veel chloor in het water
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Nog niet eerder zo n schoon vakantiehuisje gehad. Dichtbij alle voorzieningen en ruim. Kinderen willen hier volgende keer weer heen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf op de camping
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Tevreden hoor. Enkel twee punten ter verbetering: 1. Geef tijd van aankomst ook door aan schoonmaak. We hadden 15.00 uur doorgegeven en schoonmaak was pas een uur (!) later klaar. 2. Indoor playground afzonderen van horeca ivm qr code.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk
7
Naam: Eric Nieuwenkamp
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het glas in de buitendeur mag echt wel vervangen worden, dacht eerst dat het smerig was aan de buitenkant, maar het was de binnenkant van de thermopane
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het heel leuk gehad. Het is een mooi park in een mooie omgeving. Tips voor het huisje: - op de babykamer een minder felle lamp; - de box niet bij de verwarming plaatsen, deze kan heet worden; Minpuntje: - er lag nog een vieze pamper in de prullenbak bij aankomst.
8
Naam: Rob van de Hel
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging, mooi park, met een niet helemaal schoon huisje, met kleine mankementen. Het parkeerbeleid en handhaving schiet duidelijk te kort. Management wil niet eens komen praten aan de balie.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heel fijne midweek gehad.
8
Naam: Cindy
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima park. Leuk plek, dichtbij de zee. Nadeel was hele slechte tot vooral niet werkend WiFi. Huisje hebben wij schoner achtergelaten dan dat wij kregen. Wij hebben de schimmel van de raamkozijnen gehaald en een laag stof van alle lampen. Ook de spinnenwebben hebben wij verwijderd.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Leuk park, wat veel buitenlanders trekt(nadeel) Mooi zwembad(voordeel) zeer mooie omgeving!
9
Naam: Meike Klomp
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Super ervaren! Een koos konijn huisje was voor onze 2 kinderen van 5 maanden en 4 jaar echt een uitkomst. Wij zijn van plan nog een keer terug te komen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben genoten alleen jammer dat het restaurant weinig keuze had voor kinderen… TOP zwembad!! En dat was het belangrijkste we komen zeker terug!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.