Hof Domburg

Domburg, Zeeland, Nederland

  • Zwemparadijs
  • Zee en strand
  • Bij badplaats

reviews

8.3

Vakantiepark Hof Domburg scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 15748 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 15748 reviews

9
Naam: Jan Kruithof
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima!!!!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Enkel de matrassen eens vervangen
9
Naam: M. Hermans
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vond het fijn vooral qua fietsroutes in de buurt ! En we hadden prachtig weer getroffen zolaat nog in het seizoen. De lodge was krap in de slaapvertrekken , maar we hebben ondanks dat genoten ! Toilet was niet al te schoon vooral de pot onderin niet . En de afzuiging overal mag ook wel eens even gestofzuigd zit vol stof ! We hadden ook nog ‘n probleempje achteraf , waren wat vergeten en dit is gelukkig snel verholpen daarvoor onze grote dank nog Sasha ! We hebben verder ‘n superweek gehad .
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik denk dat alles is gezegd bij de betreffende vragen. Ciao!
8
Naam: Ben van Lier
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker even een weekje er uit en fietsen in de omgeving
9
Naam: Eddy Van Poppel
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
prachtig vakantieverblijf met voldoende mogelijkheden.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De accommodatie viel wat tegen,was erg gedateerd en simpel ingericht. Ook schoonmaak liet wat te wensen over.In de woonruimte waren geen kasten om spullen te bergen zoals spellen enz. (en we hadden veel spullen natuurlijk met 10 personen),. En we dachten dat het huisje vrijstaand was (zie plattegrond) en dat bleek niet zo. Terras was verscholen en niet aangenaam om te zitten. Ondanks dat hebben we een super-gezellig weekend gehad.
9
Naam: Luc Vandepitte
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De vaatwas in huis 82 had geen voorplaat, wij moesten heel goed opletten omdat de vaatwas deur toesloeg, wij hebben ons daar een paar pijn aan gedaan.
8
Naam: C. van Brecht
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk park veel te doen voor kinderen en prachtige omgeving gezellig dorp
10
Naam: Sofie Vanpol
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Service point
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
We hebben een leuk weekend gehad in Domburg! Onze kampeerplaats met privé sanitair was super! Voor herhaling vatbaar.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Prima ligging ten opzichte van zee en centrum van Domburg. Kamperplekken weinig sfeervol, wel rustig. Goede bewegwijzering op het park. Zeker voor een camping overal erg goede wifi.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mooi verblijf gehad. Geen problemen.
8
Naam: Wim Koch
Datum: 25 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
info vooraf is dik in orde. het vakantieverblijf was schoon netjes en de bedden waren kundig opgemaakt. daardoor was onze opstart vlot, chapeau hiervoor. Wat beter kan is het proactieve onderhoud zo waren twee bedlampen stuk evenals de verlichting on de keukenkastjes. De contactdoos bij de TV in de huiskamer bleek uit de muur getrokken te zijn. Bij een deskundige check vooraf is dit direct te herstellen, dunkt me. Het vakantieverblijf was goed opgeruimd en schoon, mooi maar het mist daardoor net teveel sfeer. Stoelen op de slaapkamers, ook voor de kleding, zal de sfeer ten goede komen, net als een kleedje op tafel en een welkomstpakketje met wat thee, koffie en toebehoren. Al met al tevreden, maar verbeterpunten zijn er zeker ook wel.
8
Naam: F van Duuren
Datum: 25 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Kees de Graaff
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne ligging van huisje, veel groen.
7
Naam: Corrie Pruissen
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij kamperen al jarenlang op deze camping! Bij aankomst was onze kampeerplaats een zwembad! Ik snap heel goed dat er na zoveel regen, de mogelijkheid bestond dat er wat water stond, maar er lagen geen plassen water maar het was een zwembad! Ter grootte van de caravan met voortent. Anders hadden we de caravan zodanig geplaatst dat het bad later weg zou trekken. 2 x ben ik naar de receptie geweest, maar ik kreeg te horen dat de technische dienst gewaarschuwd zou worden. Maar de technische dienst heeft niets van zich laten horen. Maar gelukkig dat het water later op de dag, grotendeels weg was, door de hulp van andere campinggasten. Helaas was dit een negatieve start van onze vakantie.,.,
8
Naam: Francien oud
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Helaas en begrijpelijk veel wisselend personeel bij het servicepunt. Niet iedereen is van alles op de hoogte. Wellicht met zo’n grote organisatie een korte scholing een idee? De kampeerveldjes zijn erg hobbelig en de drainage laat te wensen over, erg nat. Zoals gezegd heel veel verschil in personeel. De een met humor en is vriendelijk en een ander totaal geen uitstraling. We blijven verschillende mensen en het zal altijd wel zo blijven. De meneer bij de toegang van het zwembad een voorbeeld van vriendelijkheid en straalt dat ook uit. Dat heb ik hem ook gezegd. Compiimentjes zijn zooooooo belangrijk..... Al met al goed met een aantal verbeterpunten en dat moet ook, anders vallen jullie in slaap. En..... wat blijft er veel onderhoud aan zo’ n park, sterkte en succes de komende tijd met alles weer in orde brengen voor het komende seizoen....
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ik was al verschillende keren bij roompot en heb heerlijk genoten van het huisje tuin en de park zelf .medewerker alle erg vriendelijk. Van de sauna ..die heerlijk was ..vriendelijk personeel ..lekkere koffie en iets lekkers .gewoon perfect. Ook het personeel bij het fietsverhuur zijn erg vriendelijk geweest en het was geen moeite teveel... Ik kom zeker weer terug.
9
Naam: J.J Konings
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
De douches zijn geweldig. Maar de gebouwtjes kunnen wel wat vernieuwd worden
10
Naam: J.W.M. Steens
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Relaxte vakantie voor ons.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Prima park met goede kampeerplaats en mooie omgeving (Domburg)
9
Naam: Henny Meenhuis
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, leuk huis en rustig.
8
Naam: Leo Marien
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Uitnodigend, sfeer, beschikbaarheid en thuiskomen.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wc en douche erg schoon ! tent prima onze tent 421 op een ongezellige plek wel veel zon als hij er was
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
8
Naam: Gertjan
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prima verblijf gehad
9
Naam: Eef Drost
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ruim huisje
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een fijn park met zn mooie ligging, erg vriendelijk personeel! De woningen mogen wat gezelliger ingericht en een verfje is echt niet overbodig

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.