Reviews

9.0

Vakantiepark Camping De Zandput scoort gemiddeld een 9,0

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 982 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.9
  • Kindvriendelijkheid
    8.7
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.9
  • Schoonmaak
    9.0
  • Supermarkt
    8.5
  • Vakantieverblijf
    8.8
  • Gastvrijheid
    8.9

Bekijk 982 reviews

Filter de reviews
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Dilantha Ranawaka
Datum: 5 juni 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 mei 2024
lekker dicht bij strand en zee en ook nog een beetje bos erbij, dus weer eens wat anders.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 mei 2024
Goede locatie, fijne standplaats, helaas veel slecht weer
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
7
Naam: Tjitske van der Meij
Datum: 28 mei 2024
Dit was voor ons de eerste keer op deze camping van Roompot, hopen zeker nog eens te kunnen genieten van deze mooie plek
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Inge Cauberghe
Datum: 28 mei 2024
Zeer aangename camping: alles is proper, ook het sanitaire gedeelte, wat sterk uitnodigt om zelf ook alles netjes achter te laten, zeep aan de lavabos van de wcs is ook luxe! We komen zeker nog eens terug, hopelijk dan met wat beter weer :)
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Ans Pasman
Datum: 26 mei 2024
Fijn en vriendelijk park, wel heel weinig horeca open,is goed onderhouden en sanitair prima en schoon
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Service point
    6.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 mei 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Service point
    8.0
  • Supermarkt
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Rita
Datum: 20 mei 2024
Top verblijf zeker een aanrader aan mijn vrienden en familie en dit keer meer bungalows huren. Top weekendje weg. Klantenservice is subliem.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Ron Van den Hurk
Datum: 17 mei 2024
Rust en ruimte. En vriendelijk personeel.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Service point
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Kerstin Siebrecht-Dolfen
Datum: 15 mei 2024
Wir haben uns sehr wohl gefühlt in dem gemieteten Zelt. Es hat alles gepasst und wir kommen ganz sicher noch einmal wieder. Vielen Dank.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Supermarkt
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    5.0
  • Service point
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    6.0
  • Service point
    8.0
  • Supermarkt
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 mei 2024
Wij hebben een hele fijne vakantie gehad
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 mei 2024
leuke safaritent, leuke plek
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 mei 2024
Naar ons zin gehad. Jammer dat restaurant/snackbar nauwelijks open was ondanks de meivakantie. Huurprijs vd skelters schandalig hoog. Tent vonden we super ook al waren er wat slijtplekjes maar daar hebben we geen last van gehad ondanks de regen. Wel lastig bij je ramen te komen Er zit wel een muizennest onder de kast in de kamer waar 2 losse bedden staan. Muis liep ook regelmatig door de woonkamer/keuken.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    6.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    5.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 mei 2024
Goed onderhouden park met zeer vriendelijke en gastvrije medewerkers, waar de hond overal welkom is. Een aanrader voor iedereen, op en top locatie.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 mei 2024
Direct bijgeboekt. Klein minpuntje is dat de safaritent niet vanaf woensdag voor Hemelvaartsdag te boeken is
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 mei 2024
Super vriendelijk personeel, netjes en schoon park. Rustige uitstraling, vriendelijke mede gasten, relaxe sfeer
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Supermarkt
    5.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
8
Naam: Robert Dunell
Datum: 1 mei 2024
Camping De Zandput = Erholung Pur 👍🏻
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Melissa Tap
Datum: 1 mei 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Supermarkt
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 april 2024
Super goed verblijf.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: S.londema
Datum: 23 april 2024
Prachtige locatie, dicht bij het strand en natuurgebied. Aantrekkelijk geprijsd met acsi in laagseizoen. Middelburg redelijk makkelijk te bereiken met bushalte op 1,7 km. afstand. Heel leuk lang weekend geweest!
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 april 2024
Het was rustig op het park dus dat was fijn. Ik vind het jammer dat, zoals veel parken/campings, geen apart deel hebben voor hondenbezitters. Dan hebben ook mensen die geen hondenliefhebber zijn toch meer rust.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 april 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Coos van der Heide
Datum: 3 april 2024
Super goede & vriendelijk verzorgde camping
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 april 2024
Der Burger wagen war cool. Aber die Toiletten waren leider nicht so schön. Auf einem Klo fehlte der Deckel. Vor allem die Toiletten am Anfang.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Gastvrijheid
    10.0
8

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.