Camping De Zandput

Vrouwenpolder, Zeeland, Nederland

  • Rustig gelegen
  • Vlak bij zee
  • Naast natuurgebied

reviews

8.4

Vakantiepark Camping De Zandput scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1428 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 1428 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Wij komen zeker nog een keer terug.
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
we komen zeker nog eens terug!
7
Naam: Anoniem
Datum: 15 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Relaxed
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Fijne camping, gunstig gelegen tov strand. Mooie natuurlijke omgeving
9
Naam: Chris van den Bosch
Datum: 8 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf gehad,tot volgende keer!
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Weer een fijne vakantiemaand gehad op een prima park waarvan we hopen dat het nog jaren in deze vorm zal blijven….het moet ook een beetje kamperen blijven, geen glamping worden
8
Naam: J. Boot
Datum: 5 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
In de douch zijn het wel hele kleine ophang haakje. En de wifi is het signaal te weinig als de camping vol is. Maar we hebben het heel goed naar ons zin gehad we komen terug volgend jaar.
9
Naam: Jan Buijsen
Datum: 5 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Erg leuke camping. Mooie plaats als vertrekpunt om diverse fietstochten en standwandelingen te maken. Schoonmakers en receptie medewerkers zijn prima medewerkers voor het park. Hier kan Ooststappen groep een puntje aan zuigen. Wel jammer dat de straatverlichting overdag veel brand. Komen zeker een keer terug. Met vriendelijke groet Fam. Buijsen
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Prima camping wij komen volgend jaar weer terug
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
10
Naam: Rianne
Datum: 3 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
We vinden het een mooie camping die prachtig gelegen is vlakbij zee, natuur bij leuke dorpjes. De service van medewerkers is prima. Handig dat je niet hoeft in te checken omdat de toegangspas thuisgestuurd wordt. Er is voldoende en schoon sanitair, maar één toiletgebouw is deels verouderd, vooral de toiletten. Dat is jammer, even een toiletbril vervangen of vastzetten lijkt ons een kleine moeite. Nog een tip: Het gras zou wat korter gemaaid mogen worden, blijft nu lang nat. We hebben gebruik gemaakt van de winkel, snackbar en restaurant. We waren hier zeer tevreden over de gastvrijheid.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Wij hebben een prima vakantie gehad. Alleen twee dingen moeten me van het hart: (twee verbeterpuntjes) 1. Het enorme aantal honden op de camping. Nu heb ik tegen een hond geen bezwaar (ik heb er zelf geen), maar per tent minimaal 2 honden en oplopend tot vaak zelfs 5, is me wat veel van het goede. Geblaf alom. Lang niet elke hondenbezitter houdt zijn hond(en) aan de lijn op de kampeerplaats (tijdens het lopen gelukkig wel) en ook wordt lang niet altijd de ontlasting van de hond(en) opgeruimd! Controle hierop is er niet, helaas! 2. De bewegwijzering op het park. Waarom moet de hoofdaanduiding (grote letters) in het Engels? Het park ligt toch in Nederland. Een of andere marketing joker heeft dit vast bedacht voor de internationale uitstraling. Draai het om: Nederlands in grote letters en klein in het Engels (voor de internationale uitstraling)
7
Naam: M Koen
Datum: 3 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Prima camping zonder echt goede voorzieningen. Toilet gebouw is gedateerd maar schoon. Ligging in goed, vlak bij het strand en natuur.
7
Naam: P van der Woude
Datum: 3 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Jammer dat je ook met een kleine camper niet meer op de velden kan staan, komen al lange tijd en vinden de camperplekken te donker en geen tv ontvangst , bij ouderen is dat wel belangrijk
7
Naam: Anoniem
Datum: 3 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
9
Naam: Hla Corstiaans-Schmiehusen
Datum: 3 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Al jarenlang favoriet. De laatste jaren sanitair beter onderhouden en wat zaken vernieuwd. Jammer dat de receptie geregeld gesloten is vanwege personeelsgebrek. Over het algemeen zeer tevreden. Alweer een volgend verblijf geboekt. Fietsverhuur is goed maar veel te duur.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
9
Naam: Marco Labee
Datum: 3 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Uitstekend weer bevallen. Tot over 6. maanden.
9
Naam: A Koper
Datum: 3 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten, ondanks de vele regen.
8
Naam: Annemarie Krul-Bonarius
Datum: 1 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Het waten twee heerlijke vakantie weken op het park
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Ga zo door en pas de prijzen van de supermarkt aan, op dit moment veel te duur.
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Top park
10
Naam: J.A. Visser
Datum: 28 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een heerlijke vakantie ! De Safaritent was erg prettig, luxe kamperen :) Van alle gemakken voorzien en toch het gevoel hebben dat je echt buiten bent. De locatie is perfect, in de natuur gelegen. Dichtbij het strand, wandel- en fietsroutes.
9
Naam: C.C.R.M. van de Pol
Datum: 27 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Een rustig park, prima plekken voor de camper, vriendelijk personeel, geduldig en in voor een praatje... met uitleg over de omgeving. Het meisje van de zondagochtend was niet heel vrolijk, echter redelijk vriendelijk.. Savonds is het heel vroeg stil, van de honden die andere mensen bij zich hadden geen last gehad... Met elektische fiets naar het strand... Super leuk weekend gehad...
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik heb genoten van de vakantie mede door het park, de Safari tent, de ligging, het prachtige strand en ik had mazzel met het mooie zonnige weer.
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
alles was dik in orde .
9
Naam: Marleen Ladang
Datum: 27 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Reinhard Deppe
Datum: 26 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Wir hatten den Wohnmobilplatz 24. Er war um diese Jahreszeit sehr schattig. Es wäre gut, Sie die Hecke und die Bäume Schneiden würden.
10
Naam: Franca Gost
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Het was gezellig , rustig, ontspannen vakantie gehad
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.