Reviews

8.7

Vakantiepark Vakantiepark Boomhiemke scoort gemiddeld een 8,7

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1474 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.5
  • Gastvrijheid
    8.6
  • Informatie
    7.9
  • Kindvriendelijkheid
    8.3
  • Onderhoud
    7.8
  • Schoonmaak
    7.6
  • Service point
    8.6
  • Vakantieverblijf
    8.1
  • Zwembad
    7.7

Bekijk 1474 reviews

Filter de reviews
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 februari 2024
Het park is zeer ruim opgezet. Overal goede bewegwijzering. Centraal de voorzieningen. Het huisje is ruim, comfortabel, functioneel ingericht. De schoonmaak laat wat te wensen over: veelal spinnenrag, plinten vies en hoekjes zijn niet schoon. De inrichting van het huis is wat gedateerd maar de badkamers, toiletten en slaapkamers niet. Bedden liggen goed! De kamers zijn goed donker in de avond dankzij de verduisteringsgordijnen: fijn voor als je kids hebt die vroeg wakker zijn! Het huisje ligt dichtbij de duinen en strand: heerlijk! Het zwembad is netjes maar basis. Tieners vermaken zich er kortdurend en daarbij nemen ouderen veel ruimte in door het baantjes zwemmen.... Het restaurant is netjes, aardige medewerkers. De kaart lijkt goed maar eenmaal de gerechten op tafel concluderen wij dat er veel betaald moet worden voor eten uit de frituur... Gemiste kans! De medewerkers bij het in- en uitchecken zijn vriendelijk en behulpzaam. Fijn dat honden vrijwel overal naar binnen mogen.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Kindvriendelijkheid
    6.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    6.0
  • Gastvrijheid
    7.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
Heerlijke week gehad!
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
Fantastisch om weer te komen.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    9.0
7
Naam: H. van der Schaft
Datum: 23 februari 2024
Aansluiting boot komt jaarlijks terug
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
Prima vakantie in een geweldig huis.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Krista Jansma
Datum: 23 februari 2024
Wij hebben een heerlijke midweek gehad en wij zijn zeer tevreden over het personeel. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik raad iedereen dit park aan. Mooie en nette huisjes en een prachtig eiland. Wij zijn weer opgeladen en kijken met mooie herinneringen terug. Bedankt!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
Heerlijke week gehad. Hopelijk groeien de tuinen spoedig zodat de huizen wat meer een eigen karakter krijgen. Maar prima huis, dicht bij de duinen en simpelweg heerlijke week gehad, ondanks het weer in feb.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Tineke de Jong
Datum: 23 februari 2024
We hebben een heerlijke midweek gehad, mijn zoon heeft deze voor ons geboekt. Fijn nieuw chalet, we hebben het goed gehad, en er is goed voor ons gezorgd.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Carry Schuiling
Datum: 23 februari 2024
Aardig park. Huisjes kunnen nog wel verbeterd worden.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
Rust en sfeer
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Marian
Datum: 23 februari 2024
Fijn chalet, goede sfeer op het park, prima ligging, wij zijn er al 7 keer geweest!
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024
Iedere keer weer fijn om op Boomhormke te zijn. Mooi park, fijne vakantieverblijven met veel ruimte en privacy. Hele vriendelijke medewerkers bij de receptie die je verwelkomen en altijd bereid zijn je te helpen met je vragen. Restaurant blijven we alleen wel slecht vinden. Vriendelijke bediening, maar zeer matige kwaliteit van eten en drinken.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 februari 2024
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad op het park. Onze “klacht” is heel goed opgepakt en verwerkt. Goede service. Wij zijn zeer tevreden.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Zwembad
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Sofie Schyvens
Datum: 16 februari 2024
Heerlijke rust, vriendelijkheid, comfort!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 februari 2024
Bijzonder fijn huisje, waar we in november graag in terug komen.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 februari 2024
Wij komen weer een keer terug.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: E.W.J. Kuijpers
Datum: 6 februari 2024
Genieten, elke keer weer. Een kleine opmerking: cijfer-deurslot functioneert niet altijd of niet goed. Gelukkig is er altijd een sleutel aanwezig.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Henny Neervoort-Grootveld
Datum: 5 februari 2024
Prachtig park mooi aangelegd en je logeert in de duinen
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    6.0
  • Schoonmaak
    4.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    4.0
  • Gastvrijheid
    7.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 februari 2024
Wij komen al jaren met veel plezier naar Boomhiemke. Altijd in januari of februari. Heerlijk rustig en lekker uitwaaien op het strand waar je bijna niemand tegenkomt. Tot volgend jaar maar weer.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Marieke Koper
Datum: 5 februari 2024
Schoon, rustig en mooie locatie. Hond en ik alle rust en ruimte om te genieten van het eiland en de natuur
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Albert Wedema
Datum: 30 januari 2024
Leuk park, wij waren in een verkeerde periode, geen animatie, weinig andere vakantiegangers waardoor het restaurant leeg was en andere voorzieningen zoals winkel geen personeel. Voor in de vakanties, zonder verbouwingen en straat werkzaamheden een mooi park met vriendelijke en behulpzame medewerkers.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Zwembad
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 januari 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
8
Naam: Mark De Jager
Datum: 29 januari 2024
Kleine dingen waar ik mij een beetje aan stoor. Bijvoorbeeld veel rondslingerende rommel wat niet wordt weggehaald. Plastic karton ed. Voor de rest ben ik erg tevreden over klantvriendelijk van personeel, park opzich en vuurtoren lodge! Ik heb genoten
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 januari 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 januari 2024
Heerlijk genoten van de rust, de zee en het mooie strandchalet.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Zwembad
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 januari 2024
Wij komen nog een keertje weer langs, dan hebben we ook geluk dat er beachclubs open zijn. Dat was wel weer jammer dat er geen een open was in onze periode (in januari)
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    5.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    7.0
9
Naam: Peter JK
Datum: 19 januari 2024
Natuur en rust
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Rudi
Datum: 16 januari 2024
Ontzettend prettig verblijf Ligging van het park zo pal naast de duinen is fantastisch Het park zelf is mooi verzorgd met bijna allemaal vrij recente huisjes.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Zwembad
    6.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 januari 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.