Vakantiepark Hunzedal

Borger, Drenthe, Nederland

  • Zwemparadijs
  • Veel activiteiten
  • Meer en strand

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark Hunzedal scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 15690 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 15690 reviews

9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust en ontspanning
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Zwembad was druk bezocht en de kleedkamers vies..andere zwembaden lopen ze wel regelmatig met gieters rond om vuil weg te spoelen jammer dat ze dat hier niet doen... Sanitair gebouw douche had kuren met weer koud en warm wordend water en putjes zaten regelmatig verstopt..
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Service point
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Super gezellige park.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Johanna van Zetten
Datum: 17 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ons verblijf was erg aangenaam. Het enigste min puntje vond ik dat er blauwalg in het meer aanwezig was, hier kunnen jullie niks aan doen. Maar ik vind wel dat het wel benoemd en aangegeven mag worden. Nu weten een hoop mensen dit niet, dit kan ook invloed hebben op de boeking van te voren. Nu kwam ik zelf achter door het eerst zelf te checken. Extra compliment voor de badmeesters en juffen die het daardoor extra druk kregen in het zwembad. Door de drukte nog steeds alert bleven en vriendelijk.
7
Naam: J. Speulman
Datum: 17 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heel mooi park veel vernieuwd en mooi geworden schoonmaak sanitaire gebouwen mogen meer aandacht krijgen al wel veel verbeteringen nog niet goed wat erg jammer is.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooie camping
8
Naam: Gert Willems
Datum: 16 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Service point
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooie ruime plaatsen, alleen de animatie op het strand was waardeloos. De jonge dame liet de kinderen zelf maar wat verzinnen en aan modderen. Wel een leuk strandje!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Service point
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ik zou hier wel weer komen. Vind alleen 2 min punten, dat is het sanitair gebouw en het zwembad. Dat moet netter en schoner. Verder prima vakantie gehad.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Service point
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park, veel te doen voor de kinderen. Mooie omgeving.
8
Naam: Afke Kaper
Datum: 16 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Grotendeeks geboekt vanwege zwemplas, niet wetende dat hier (al jaren!) negatief zwemadvies van toepassing is. Staat wel op strand-borden, echter wordt hier vrijwel niet op gelet. Moet echt duidelijker worden benoemd, ook op website. Man en dochter kregen darmklachten en huidirritatie helaas :-(
9
Naam: Roy Jansen
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heel fijn en komen zeker weer met kleinkids. De beloofde WiFi was slecht. Verder naar volle tevredenheid. En veel geluk gehad met prachtig weer, daar hebben jullie geen invloed op maar is wel mooi meegenomen. Vriendelijke groet
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Super omgeving. Handhaving gemist, bijv nooit beveiliging gezien. En het open water verdiend aandacht voor schoonmaak door overlast ganzen en bv pomp ter voorkomen van algen.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Gastvrijheid
Even een tip mbt fietsverhuur. Gingen voor een trapfiets waar we met zn vieren op konden. De 2 oranje fietsen waren kapot. Dus wilden dan de zwarte. Was in gebruik, konden niet reserveren. Dit wordt niet gedaan ivm evt niet op komen dagen. Simpel op te possen door mensen bij reservering te laten betalen. Ook een check bij aflevering hoe de fiets achter gelaten is. Begrepen dat er bij de oranje fietsen heel onzorgvuldig mee was om gegaan. Toen wij de zwarte fiets in gebruik hadden viel er rechts al een spatbord af en links was deze niet aanwezig. Heel slecht wifi en 3 dagen geen internet is in deze tijd ook wel een dingetje...
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We waren van het begin tot het eind enthousiast. Bij aankomst bij de stacaravan begon het al, het rook heerlijk fris, het zag er allemaal netjes uit, niet kapot/vies. Dit hebben we wel eens anders gezien bij een ander vakantiepark van een bekend tv programma. Het aanbod voor de kinderen is top!! Van speeltuin tot kidsclub, hoewel het meertje favoriet was bij onze kinderen, zeker gezien het weer van afgelopen week. Het strand zag er zeer netjes uit, niks geen overlast m.b.t de ganzen. Het eten in de brasserie en restaurant waren prima. Alleen bij het afhaal-/ijsloket stond elke avond een lange rij, een 2e loket zou denk ik handiger zijn. Kortom wij hebben een zeer geslaagde vakantie gehad en komen zeker nog eens terug.
6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje was verschrikkelijk vies en oud/gammel. Daarnaast was de kwaliteit van het water in de zwemplas zo slecht dat je er niet kon zwemmen. Aangezien we hier juist voor geboekt hadden, was dat echt een domper.
10
Naam: H. de Vos - Burchart
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Bewegwijzering kan beter. Hondenuitlaatplaats niet duidelijk vindbaar. (Ook niet gevonden).
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We vonden het een mooi park met leuke voorzieningen. We hebben een week voor het verblijf pas geboekt en kwamen er helaas een dag van te voren achter dat het meer vol zat met blauwalg. Dit was nergens terug te vinden op de website terwijl dit al veel eerder bekend was. We hebben dus helaas in een erg warm weekend geen gebruik kunnen maken van het meer, terwijl we het park daar wel op uitgekozen hadden. Dit was een behoorlijke domper. Het zwembad was verder prima, maar daar zaten we dus met het halve park in.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Het is een groot park, maar wellicht daardoor liggen de drinkwater punten wat ver weg. Mogelijk is het goed wat meer punten te plaatsen. In een andere camping had iedere plek zijn naast de stroomvoorziening zijn eigen drinkwaterkraan. Met het hete weer was dat erg prettig.
2
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voor het geld zeer onder de maat,
8
Naam: Alwin de Jong
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik denk dat dit de vijfde keer was dat we hier op vakantie waren.. Blijft een mooi park om te komen.. mooie omgeving. Chalet bij de zwemvijver blijft een heerlijk plekje om te zitten..
10
Naam: Magriet Meijer
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Komen al 10 jaar op het park en nog steeds met veel plezier
6
Naam: Danny
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij vonden het park erg mooi, alleen het buiten water zag er zo vies uit dat wij hier niet durfde te zwemmen. Ondanks de het deze week een hitte golf was. Het binnen zwembad miste een trapje zodat je op het gras kon liggen. Ook lag hier veel poep van dieren. Waardoor het grasveld niet te gebruiken was. Animatie was erg leuk voor de kinderen. Ze doen echt hun best en wat een gezelligheid tijdens de bingo. Het terras was erg klein voor de hoeveelheid mensen. Vooral als er iets te doen voor was had je geen plekje buiten en binnen .
5
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij vonden de woning zeer matig onderhouden en ook wat betreft de hygiëne kon het veel beter. Dit heb ik nog nooit bij een park zo meegemaakt. Ik heb er niets meegedaan omdat wij er maar een weekend waren en wij onze tijd beter te besteden hadden. Maar ik hoop dat er wat meegedaan wordt. Op de zaterdagmiddag was er live muziek dat was erg gezellig, doet dit ook in de avond en op de zondag!
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Vakantiepark Hunzedal niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
10
Naam: Suzanne Johansen
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heerlijk weekend weg. Mooi strandje met waterpartij, prima zwembad. Gezellig restaurant met lekkere drankjes. Door het prachtige weer vooral buiten vertoeft al met al een heerlijk weekend weg!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi groen park met veel speeltuintjes. Mooie ligging en fijne sfeer.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.