Vakantiepark Hunzedal

Borger, Drenthe, Nederland

  • Zwemparadijs
  • Veel activiteiten
  • Meer en strand

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark Hunzedal scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 16158 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 16158 reviews

9
Naam: Wendy Zwiers
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg leuk, we hebben genoten! Was een beetje frisjes in de ochtend, maar ook dat was een belevenis met de kinderen! 😃👍🏻
10
Naam: Senna Slangen
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Erg tevreden en goede prijs/kwaliteit verhouding
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Gezellig park
8
Naam: Jaj van Rijn
Datum: 25 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we hebben een hele fijne week gehad. mooie omgeving. vriendelijk personeel. alleen wat meet stopcontacten zou prettig zijn. het senseo apparaat stond wel op een rare plaats, zeker voor kleine mensen. maar het was allemaal goed schoon. wij zijn tevreden
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig en goed onderhouden park
8
Naam: Johannis Scheurwater
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
n..v.t
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
Fijne camping met mooie voorzieningen en veel sfeer.
9
Naam: Hovenga Hovenga
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Ina Pennings
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een fijne vakantie gehad, veel gefietst en veel gezien. Alleen zullen jullie de keuken anders moeten inrichten. Hij is krap, vuilnisbak, waterkoker en koffiezetapparaat staan op een onmogelijke plek. Wij hadden een 6 persoons chalet. Gelukkig waren wij met 2 personen waardoor wij ruimte hadden maar hoe dat doen wilt met 6 personen??? Zal niet lukken.
10
Naam: Fred Steenbakker
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig park netjes verzorgd
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een mooi park met leuke kinderanimatie. Leuke vrijstaande bungows. Mooi zwembad. Goed restaurant vooral de schnitzelparade.
8
Naam: W.F. De Jager
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een mooi park, netjes en rustig. Alleen de eikeltjes bomen bij ons huisje wij schrokken ons soms de mikmak😀 verder prima.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima verblijf in mooie accommodatie . Ook alle voorzieningen heel leuk boor kinderen ! Zwembad iets verouderd maar nog prima!!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Komen al 20 jaar ofzo bij jullie als gast Klein puntje is echter wel : Jammer dat jullie de aankomst tijd naar 4 uur Verzet hebben Zonde .... Dit zou teruggedraaid moeten worden naar 3 uur ...wat velen betreft Ook wat ons betreft .maar Verder niets dan lof ..en zeer tevreden . Zalig .. en heel best naar de zin 😊 Vriendelijke Groeten van Folkert en Jozina de Haan Zetveld 43 Heerenveen post@jozinadehaan.nl
9
Naam: Esther Rijnders
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het banen zwemmen was heerlijk dat kan bijna nergens
7
Naam: A. Koerts
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
geen magnetron geen kastje bij de bedden geen lampje bij het bed voor de nacht in het duister zoeken naar het licht knopje het zijn de kleine dingen die het doen wij komen vaak bij Roompot dit was niet super toch bedankt voor de gastvrijheid grt fam. koerts
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Tot de volgende keer.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk en gezellig park. Komen terug
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Keurig park, maar ik heb geen informatiepakket in het huisje gevonden. Vooral hele slechte verlichting boven de aanrecht. Tegen de wand bijna geen foto’s o.I.d. Waardoor weinig sfeervol. Broodjes bakken was niet mogelijk omdat er alleen een magnetron was.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk een paar dagen er echt even uit, na opsluiting door corona en maanden lange behandeling in het Antoni van leeuwenhoek i.v.m.kanker. We komen z.s.m nog een keertje terug het park en de omgeving zijn geweldig.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Geweldig !!
10
Naam: Tiny Philippo
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi schoon park
8
Naam: Heideroosje
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De accomodatie voldoet prima. Helaas geen gebruik kunnen maken van de douche, geen warm water. Het aantal stopcontacten was beperkt en in de 2e slaapkamer geen enkel stopcontact gevonden.
8
Naam: Judith van Ruijven
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie omgeving, mooie accomodatie. Top prijs-kwaliteit verhouding. Er was een hele grote ergernis: iedere ochtend (het waren 4 ochtenden) rond de klok van 5:45 uur, ging er in de tent precies achter ons het alarm van een mobiele telefoon af, met verschillende deuntjes en geluiden. Betreffende persoon in de tent werd niet wakker, waardoor de indringende geluiden/deuntjes door gingen tot ongeveer 6 uur. De eerste 2 ochtenden hebben we zwaar geirriteerd in bed gelegen, probetende het alarm te negeren (wat echter niet mogelijk was). De derde ochtend is een van ons naar de tent gelopen en hebben we vriendelijk verzocht het alarm uit te zetten. Het diurde effe voordat de man wakker werd, maar wekker ging vervolgens uit. De 4de ochtend heeft 1 van ons een flinke handvol eikelstegen de tent gegooid waarna het alarm direct werd uit gezet. ZEER ERGERLIJK!!
8
Naam: Joanna Koppen
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn huisje in mooie omgeving
8
Naam: Freddy van den Eng
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prima vakantiepark.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.