Vakantieparken in omgeving Breskens

1 vakantiepark 12 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Extra comfort
Privé oplaadpunt auto
In sommige gevallen rekenen we hier een toeslag voor.
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Vakantieparken in Breskens

Vakantieparken in omgeving Breskens

1 vakantiepark 12 verblijven

Zeebad
Zeebad
Zeebad

Zeebad

Breskens, Zeeland, Nederland
  • Overdekt zwembad
  • Zee en strand
  • Vlak bij België

Samen genieten in begeerlijk Breskens - Bekijk onze vakantieparken in Breskens!

Voor een echt Zeeuws vissersdorp bent u in Breskens aan het juiste adres. De badplaats aan de oevers van de Westerschelde kent verschillende culturele bezienswaardigheden uit het maritieme verleden en heden die een bezoekje zeker waard zijn. In en rond Breskens biedt Roompot enkele fraaie vakantieparken in Zeeland die met al hun faciliteiten het hele gezin een topvakantie bezorgen. Ook voor natuurliefhebbers biedt de mooie omgeving prachtige routes voor fiets-, wandel- of paardrijtochten. Op het panoramische uitkijkpunt bij het strand beleeft u letterlijk het hoogtepunt van uw vakantie.

Zeebad
Op de kop van Zeeuws-Vlaanderen ligt vakantiepark Zeebad. De diverse typen vakantiewoningen zijn geschikt voor 4 tot 8 personen. Het park biedt met diverse sport- en speelvelden, animatieprogramma’s met Koos Konijn, een overdekt zwembad en vismogelijkheden volop ruimte voor vermaak. Het fraaie Noordzeestrand ligt op slechts een kilometer van het park verwijderd.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.