Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

Vakantieparken in omgeving Breskens

2 parken 23 Verblijven

Verfijn uw zoekopdracht

Verfijn uw zoekopdracht en vind snel de vakantie die het beste aansluit bij uw wensen.

Prijs
Aantal slaapkamers
Speciale wensen
Meer
Vakantieverblijf
Faciliteiten
Parkfaciliteiten

Vakantieparken in Breskens

Vakantieparken in omgeving Breskens

2 parken 23 Verblijven

Samen genieten in begeerlijk Breskens - Bekijk onze vakantieparken in Breskens!

Voor een echt Zeeuws vissersdorp bent u in Breskens aan het juiste adres. De badplaats aan de oevers van de Westerschelde kent verschillende culturele bezienswaardigheden uit het maritieme verleden en heden die een bezoekje zeker waard zijn. In en rond Breskens biedt Roompot enkele fraaie vakantieparken in Zeeland die met al hun faciliteiten het hele gezin een topvakantie bezorgen. Ook voor natuurliefhebbers biedt de mooie omgeving prachtige routes voor fiets-, wandel- of paardrijtochten. Op het panoramische uitkijkpunt bij het strand beleeft u letterlijk het hoogtepunt van uw vakantie.

Droompark Schoneveld
Direct aan het Noordzeestrand ligt Droompark Schoneveld. De luxe chalets bieden ruimte aan 4 tot 6 personen. Het ruim opgezette park herbergt enkele sport- en speelvelden, een overdekt zwembad en enkele ontspannende wellnessmogelijkheden. In de omgeving komen zowel strand-, natuur- als cultuurliefhebbers helemaal aan hun trekken.

Zeebad
Op de kop van Zeeuws-Vlaanderen ligt vakantiepark Zeebad. De diverse typen vakantiewoningen zijn geschikt voor 4 tot 8 personen. Het park biedt met diverse sport- en speelvelden, animatieprogramma’s met Koos Konijn, een overdekt zwembad en vismogelijkheden volop ruimte voor vermaak. Het fraaie Noordzeestrand ligt op slechts een kilometer van het park verwijderd.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.