Klein Vink

Vakantiepark/Résidence Klein Vink

Ver weg van alle drukte biedt dit gastvrije vijf-sterren-vakantiepark in elk seizoen een vriendelijke en ontspannen sfeer. Vanuit je comfortabele bungalow kun je prima de omgeving verkennen, zoals het Nationaal Park de Maasduinen. Vakantiepark Klein Vink bruist van de activiteiten. Roeien, waterfietsen, kanoën en tennissen, het kan allemaal. Ook kleinere kinderen vervelen zich hier geen moment, dankzij het overdekte zwembad, de speeltoestellen en indoor-speeltuin.

Résidence Klein Vink is een luxueuze uitbreiding op het veelzijdige Vakantiepark Klein Vink met luxe groepsbungalows en prachtige villa’s. Op het park bevinden zich vele faciliteiten die je verblijf zeer aangenaam maken.

Overnachten en wellness

Weekendje weg combineren met een dagje sauna? Met een verblijf op Klein Vink of Résidence Klein Vink is dit extra voordelig. Als gast van Klein Vink krijg je korting op toegangskaarten voor Thermaalbad Arcen. Verblijf je op Résidence Klein Vink, dan krijg je elke dag 2,5 uur gratis toegang tot Thermaalbad Arcen in de daluren. Geniet van de gunstige werking van de ontspannende binnen- en buitenbaden, stoomcabines, kruidenbaden, sauna's en andere wellness faciliteiten. Kom helemaal relaxed terug van je weekendje weg.

Meer informatie en boeken