Het gevoel van ultiem relaxen bij de wellness

Me-time is goed voor lichaam en geest. Bij (Résidence) Klein Vink, Parkhotel Bad Arcen, Vakantiepark Boomhiemke en (Buiten)Hof Domburg is je welverdiende verwenmomentje altijd dichtbij. Hier loop je zo vanuit je vakantiewoning naar de sauna, een kruidenbad, of een heerlijke beauty-behandeling of massage. Na afloop ben je helemaal zen en kan je er weer tegenaan! Ontspan je liever in je eigen vakantiewoning? Ontdek dan onze vakantiewoningen met eigen sauna, bubbelbad, zwembad, of gewoon alle drie!

Het gevoel van …

Een reinigende gezichtsbehandeling, diepe ontspanning van een hotstone massage, lekker bubbelen in de jacuzzi, of een hele dag relaxen in de sauna, gevolgd door een ijskoud dompelbad. Hoe kom jij het meest tot rust? Op onze parken met wellness is de ontspanning altijd dichtbij. En met een ruime keus aan sauna’s, kruidenbaden, massages en beauty-behandelingen heb je geen enkel excuus meer om tijd te maken voor wat welverdiende me-time. Hoog tijd voor even helemaal niets, heerlijk toch?

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.