Ontdek al het moois van Nederland

Op vakantie in Nederland? Er is genoeg te doen! Van een bezoek aan romantische kastelen en een reis door de Nederlandse geschiedenis. Tot de ontdekking van prachtige wijnstreken en het proeven van échte Zeeuwse mosselen. Of leer alles over de Nederlandse Big Five, terwijl je wandelt door de schitterende natuur. Het perfecte plaatje schiet je vanaf onze unieke verblijven op de Wadden, in Limburg of vanaf het Veerse Meer. Vergeet ook niet een boottocht te maken om de waterrijke omgeving te ontdekken. Een vakantie in Nederland dat is op en top genieten.

Goed om te weten: We kunnen helaas niet voorspellen hoe de coronamaatregelen zijn op het moment dat je je vakantie bij ons viert. Het kan zijn dat er activiteiten en faciliteiten gesloten zijn. Hoe dan ook zullen wij ons best voor je doen er een heerlijke vakantie van te maken. Check voor je vertrekt even de actuele maatregelen.

Ontdek alle Nederlandse parken

Ontdek de romantiek

Ontdek de romantiek

Langs de mooiste kastelen die bijzondere verhalen vertellen, kunstenaars met wereldfaam en een reis door de rijke geschiedenis van Nederland. Stap terug in de tijd en leer alles over Nederland met haar verre verleden. En speur ook eens door de unieke vragen van Roompot, waarmee je jezelf en elkaar écht leert kennen.  

Vertel me meer
Ontdek culinaire hotspots

Ontdek culinaire hotspots

Verspreid over heel Nederland ontdek je de beste culinaire hotspots. Wist je dat er in Nederland prachtige wijnstreken bestaan? De Zeeuwse mosselen en oesters mogen we tijdens een vakantie in Nederland natuurlijk ook niet vergeten. Of bezoek Zuid-Limburg, waar je geniet van heerlijk lokaal gebrouwen bier.

Vertel me meer
Ontdek Nederland met de boswachter

Ontdek Nederland met de boswachter

Spot de Nederlandse Big Five op de Veluwe, ga met een wildlife excursie op zoek naar avontuur en ontdek nieuwe flora en fauna. De Nederlandse natuur is zo saai nog niet. Op de Veluwe wandel je door prachtige landschappen en onze unieke natuurbingo maakt je wandeling extra speciaal. 

Vertel me meer
Ontdek Nederland waterland

Ontdek Nederland waterland

Nederland beleef je vanaf het water. Vaar met je sloep over schitterende meren. Gooi je hengel uit en geniet van de prachtige natuur om je heen. Voor een fietstocht langs het water bezoek je Zeeland. Ontdek de kanaalroute en fiets langs de parels van het Zeeuwse landschap. 

Vertel me meer
Ontdek het perfecte plaatje

Ontdek het perfecte plaatje

Wandel door de prachtige natuur van Limburg, geniet van de waterrijke omgeving in Overijssel, word wakker op de Veluwe of vier dag én nacht vakantie op het strand. Ontdek de verblijven van Roompot met de meest unieke uitzichten. Voor het perfecte plaatje hoef je de grens niet over. 

Vertel me meer

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.